Şimdi Ara

hp servis 30 iş günü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.088
Cevap
3
Favori
128.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım 10 mart ta wireless ve batarya problemi nedeniyle servise verdim. Şu ana kadar herkesin bilgisayarı değişmiş ama benim 20 gün sonra anakart ve batarya değiştirilmiş olarak ürünümü teslim aldım.

Her bilgisayar değiştiriliyor diye de bir şey yok..
  • evet benimkinide yapabilirlerdi ama seervisin gereksizliğine ugradım ben bi nevi şans yanlış parcada kusur bulup yada eksik teşhisle önce hdd için 18 iş gunu beklediler öyle yapıp vermeye kalktılar ben kontrol ettim yapılamamıştı geri bida incelediler bu seferde ana kartı beklerken sure doldu :D
  • hayırlı olsun samurayx...
  • quote:

Orjinalden alıntı: caneruysal

hayırlı olsun samurayx...

saolasın caner yaa uğraştık biraz ama dv5 1220 et önerdiler ilk tekliflerine göre baya iyi ilk teklifleri cq60 301et :D 1220 nin sadece işlemcisinde mişliyim gerçi bi sorun olursa benim makinanın daha 19-20 ay garantisi olcak o yönden korkum yok gider daha iyisiyle değiştiririz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurayx -- 3 Nisan 2009; 12:49:00 >
  • arkadaslar benm makına 15 iş günü önce verdm o gün bugündr anakart siparişi bekliyor gelir mi gelmes mi bilinmes ama gelmesse sizce dv5-1041 e karsılık hangi modeli önerebilirler veya hdx istesem diretsem verirler mi
  • artık bugün çileden çıkardılar ve para iadesi istedim mecburen dv5 1040 model bilgisayarıma bir tane muadil ürün bulamadılar
    yazıklar olsun sana hp bir daha senin ürününü alan sen gibi olsun buradan arkadaşlarıma sesleniyorum UZAK DURUN BU HP DEN
    dolar 1.3 tl nin altındayken 1975 liraya almıştımn laptopu şimdi gene aynı para iadesi yapılacak aradaki fark için ise tüketi,ci hakları mahkemesine başvuracağım

• quote:

Orjinalden alıntı: tfn_67

arkadaslar benm makına 15 iş günü önce verdm o gün bugündr anakart siparişi bekliyor gelir mi gelmes mi bilinmes ama gelmesse sizce dv5-1041 e karsılık hangi modeli önerebilirler veya hdx istesem diretsem verirler mi

Dv5-1041'e karşılık HDX vermezler.Çünkü aynı seriden olması gerekiyormuş.Bazı istisnalar var ama ben operatör'e çok direttim ama bana vermedi HDX.Aynı seriden olması zorundaymış.Sana DV5-1170 verilebilir.Ama daha 15 işgününden herşey belli olmaz.
  • dostum aynı seri olması gerekiyo diyorlar haklısın ama diretincede farklı seri veriyolar benim compaq diye pavilion veremeyiz dediler ama diretince pavilion dv5 1220 et verdiler biraz daha diretsemiydim diye düşünüyorumda genede ilk önerdiklerine nazaran baya iyi :)
  • peki sizce para iadesi mi alıyım yani dv5-1170 dv5-1041 e göre kötüü centrino işlemcili felan bide para iadesi için kaç günde oluyo
  • ben telefonda para iadesi içinde konuştum kordinatörle bana 2 ayı bulur dedi valla ondan sonra bende tekliflerini kabul ettim tabi gene benim eskisine göre biraz daha iyi denebilcek bi modeli
    quote:

peki sizce para iadesi mi alıyım yani dv5-1170 dv5-1041 e göre kötüü centrino işlemcili felan bide para iadesi için kaç günde oluyo
  • bana dv5 1212et vericekler acaba bu modelin ekran kartını değiştirebilirmiyiz kendimiz ?
  • quote:

peki sizce para iadesi mi alıyım yani dv5-1170 dv5-1041 e göre kötüü centrino işlemcili felan bide para iadesi için kaç günde oluyo

DV5-1170 nasıl dv5-1041'den kötü oluyor???
    P8600'dan çok daha iyi bir işlemciye sahip.6 mb cache ve 2.53 ghz hız.Üstelik T9400 Centrino 2 platformunda
  • Arkadaşlar bende laptopumu 2 mart'ta servise verdim 30iş günü ne zaman doluyor.Benim hesabıma göre bugün 30. iş günü pazartesi para iadesi talebinde bulunmayı düşünüyorum doğru hesaplamışmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallsway -- 4 Nisan 2009; 15:24:34 >
  • doğru hesaplamışsın arkadaşım 30, iş gunun bugun pazartesi para iadesi yada değişim için görüşebilirsin müşteri hizmetleriyle ama para iadesini alman 2 ay ı buluyomus yeni ürünü sen onayladıktan sonra 10 iş gunu içinde eline geçiyomuş
    quote:

Orjinalden alıntı: smallsway

Arkadaşlar bende laptopumu 2 mart'ta servise verdim 30iş günü ne zaman doluyor.Benim hesabıma göre bugün 30. iş günü pazartesi para iadesi talebinde bulunmayı düşünüyorum doğru hesaplamışmıyım

beyler bu arada yeni konuya destek çıkın serviste ne verip ne aldınız konusu bu sayede servise cihazını yeni verenler ve değişim alcaklar bi fikir sahibi olmuş olur hangi ürüne ne önermişler diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurayx -- 4 Nisan 2009; 18:02:15 >

• teşekkürler samurayx ben direk servşse gitmeyi düşünüyorum izmir basmanedeki laptopu bıraktığım hp servisine mi gideyim para iadesi işlemlerini başlatmak için yoksa illaki müşteri hizmetlerini mi arayım okuduğum kadarıyla müşteri hizmetlerini arayınca 3 gün içinde arayacağı söylenen ama aramayan bir koordinatör atıyorlarmış onunla uğraşmadan direk servise kendimizin gidip yapabilme şansı varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallsway -- 5 Nisan 2009; 3:00:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: smallsway

teşekkürler samurayx ben direk servşse gitmeyi düşünüyorum izmir basmanedeki laptopu bıraktığım hp servisine mi gideyim para iadesi işlemlerini başlatmak için yoksa illaki müşteri hizmetlerini mi arayım okuduğum kadarıyla müşteri hizmetlerini arayınca 3 gün içinde arayacağı söylenen ama aramayan bir koordinatör atıyorlarmış onunla uğraşmadan direk servise kendimizin gidip yapabilme şansı varmı acaba

hayır müşteri hizmetlerini araman gerekiyor bence bi an önce ara o üç iş günü içinde arıyoruz demeleri üç iş günü sonunda arıyoruz anlamında ama beni kendileri aradı bende basmanedeki servise vermiştim yeni ürünüde ordan alcam haftaya gelir inş. ama dediğim gibi para iadesini alman 2 ay'ı buluyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurayx -- 5 Nisan 2009; 11:56:22 >

• HP 1021 et modelimin muadali veya üst bir modeli olmadığından dolayı para iadesi yapılıacağını söylediler bakalım max.1.5 ayda hesabımda olurmuş...Lanet olsun bu hp'ye
  • eee benm dv5-1041 e de bulamazlar arkadasım bi şansını deneyip hdx istiyorum deseydn belki verirlerdi para iadesi istemiorm felan deseydn .... o zaman bana da para iadesi olucak büyük ihtimal
  • beyler öyle diyorlarsa söyleyin bida baksınlar eda hanıma teşşkürler bu arada bana compaq a karşı compaq öneriyiyoruz başka ürün veremiyoruz dedi ama ben biraz ısrar edince beni kırmadı başka bi teklif sundu ve benim eski makineme göre cok daha iyi bir teklif verdi ısrar edin biraz bida inceleyin diyin olmadı siz önerin istediğiniz bi model varsa onu isteyin bunu verirseniz kabul ederim diyin ben öyle yaptım acıkcası :D direk model söylemesemde pavilion serisi önerin dedim oda aklımda olana yakın bi model önerdi :D sizde hdx istiyosanız söyleyin belki verirler para iadesi 2 ay ı buluyo dedi bana bence ısrar etmekte fayda var :)
  • evet arkadaşlar bende bu serüvenin içindeyim.5 defa servis yüzü gördümbundan sonra görmemek için HP Mİ ASLA !!!!!! diyorum.1 yıl içerisinde 2 den fazla aynı parçanın değişmesi sonucu 8 gün önce para iadesi talebinde bulundum.bana atananan koordinatör şebnem hanımdı.gerçekten şebnem hanıma çok teşekkür ederim.buradakıi arkadaşları bayağı bekletmişler beni hiç bekletmedi.bana 3 iş günü içerisinde arayacaklar denildi ve 3 gün içerisinde arandı.5 dak. içinde sizin mailinize para iadesi formunu gönderecem dedi gönderdi ve üstelik müsait olmadığı zamanlarda müşteri hizmetlerindeki murat beye beni aramasını istemiştim hemen aradı.ancak bir yerde ayıp etti.o da bana önerdiği ürün pavilion DV6-1000 modeliydi ki şu andaki fiyatı 1400 lira.üstelik pavilion dv6148eu model bilgisayarımın garantisinin bitmesine 1 hafta kalmıştı ve ben para iadesi talebinde bulunmuştum.ancak bir sorun daha vardı fatura benim üzerime değildi 2. el olarak 935 ytl ye almıştım.ne hikmetse notebooku aldığım adamın telefon numarasını silmemişim.adamın dürüst olduğunu bildiğim için para iadesini kabul ettim yoksa 1820 ytl yi riske hiçkimse almazdı.ben her yönden kazançlı çıktım.950 ytl ye almıştım şimdi 1820 ytl para alıcam diğeri ise hiç bekletilmedim.ama sloganım HP Mİ ASLA !!! DIR.bakalım bu hafta para yatarsa ASUS N50VN almayı düşünüyorum.dolar düşüyor kdv oranıda yüzde 8 e düşünce kendimi çok şanslı hissediyorum.ayrıca şunuda belirtmek istiyorum ne olursa olsun fatura sizin üzerinize olsun ve hp pavilion dv6*** serisinin ikinci elini almayın alan arkadaş benim kadar şanslı olmayabilir.diyelim ki pavilion serisinden 2. el olarak alıcaksınız kesinlikle seri ve model numarasını alıp hp den sorgulatıp servise gidip gitmediğini öğrenin.buda benden kısa bir hikaye
    SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selazkopat61 -- 6 Nisan 2009; 23:27:34 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.