arkadaşlar dün bimeksten indirimde yeni hp flash bellek aldım.(hp v210w).Tasarımı şık metal gövdeli bir flash disk.Veri aktarım, veri yazma hızı çok iyi.Ancak flash disk çok ısınıyor.Usb portumda sorun olduğunu zannedip laptopumda ve lg tv'mde denedim ancak sonuç aynı.Bu modelden kullanan varsa görüşlerini bildirebilir mi?Kullananlar ısı sorunuyla karşılaştı mı?Şimdiden teşekkürler.Saygılarımla.....
hp'nin bundan daha minik usblerinin ısındığını biliyorum.Bu ürün 60 dereceye kadar çalışma sıcaklığına sahip yani çok aşırı derecede bir ısı sorunu oluşmuyorsa sorun yok. zaten minimum 2 sene garantisi vardır .bu süre zarfında ısıdan dolayı bir problem oluşup bozulursa zaten yenisini verirler .2 sene içinde ısıdan dolayı bozulmazsa ondan sonrada zor bozulur.. yani kafaya takılacak bi durum değil...
T.HAWK hocam konu hakkındaki yardımın için teşekkür ederim.Zaten flash'ı film izlemek vs için kullanıyorum(pc'den 1080p çözünürlükteki filmleri flash'a atıp led tv'ye takıp ses sistemiyle izliyorum)Sıcak dediğim yani öyle elle tutulamıyacak kadar sıcak değil sadece normal bir flash diskten daha fazla ısınıyor.Bunun metal gövdesi olmasından da kaynaklandığını düşünüyorum ısı gövdeye dağılıyor olabilir.Cevabın için teşekkürler.