Şimdi Ara

sandisk ultra 64gb ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sandik ultra 64gb usb 3.0 flash bellek aldım yeni ancak aşırı ısınıyor bu bir sorunmudur yoksa normalmidir bildiğin eli yakacak kadar ısınıyor birde 64gb tek modeli yokmu benim aldığım 100mb read speed hızı diyor normalde 80mb hepsinde tam modeli sdcz48-064g-u46 kutunun üstünde yazıyor 100mb okuma hızı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cutrera -- 16 Haziran 2014; 23:05:10 >

• Harddisk değilde usb bellek ısınıyo diyecektiniz sanırım sürekli bir kopyalama yazma yapıyosanız gayet normal çalışan herşey ısınır sonuçta. Ayrıca bu zamana kadarda kutu üzerindeki yazan hızlara bende hiç ulaşamadım. Pazarlama stratejisi gibi düşünebiliriz aslında bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Harddisk değilde usb bellek ısınıyo diyecektiniz sanırım sürekli bir kopyalama yazma yapıyosanız gayet normal çalışan herşey ısınır sonuçta. Ayrıca bu zamana kadarda kutu üzerindeki yazan hızlara bende hiç ulaşamadım. Pazarlama stratejisi gibi düşünebiliriz aslında bunu.

hiç bişi yapmadan bile ılık sıcak gibi sizdekide bu kadar ısınıyormu acaba 64gb olduğundan olabilirmi ısınması
    hız olarakta demek istediğim diğerlerinin kutusunun üzerinde 80mb yazıyor bunun 100mb yazıyor bütün 64gb olanlar onu demek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cutrera -- 16 Haziran 2014; 23:07:46 >
  • test ettim şöyle bir değer çıktı normalde bu seride yazma 10mb okuma 80mb

sandisk ultra 64gb ısınma sorunu
  • Merhabalar,

SanDisk SDCZ48-064G kodlu 64 Gb Ultra usb flash bellekten bende de mevcut. (1 hafta olmadi). Ayni sorun bende de mevcut. USB cabuk isiniyor. Ve ciddi bir isi uzerinde oluyor.
    Ayrica hiz testlerinde de 7.1 Mb yazma 20 Mb okuma olarak goruluyor.

Isinma ile ilgili problemin ne oldugu ve cozulup cozulemeyecegi hakkinda bilgi edinebilirsem paylasacagim.

Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinsdikici

Merhabalar,

SanDisk SDCZ48-064G kodlu 64 Gb Ultra usb flash bellekten bende de mevcut. (1 hafta olmadi). Ayni sorun bende de mevcut. USB cabuk isiniyor. Ve ciddi bir isi uzerinde oluyor.
    Ayrica hiz testlerinde de 7.1 Mb yazma 20 Mb okuma olarak goruluyor.

Isinma ile ilgili problemin ne oldugu ve cozulup cozulemeyecegi hakkinda bilgi edinebilirsem paylasacagim.

Kolay gelsin..

ürünü iade ettim gittim Kingston DataTraveler Mini 64GB DTM30 flash belleği aldım ancak alacağıma bin pişman oldum ürün minicik bir şey metal kasalı falan kutudan çıkarmadan baya beğenmiştim pc taktım sandisk ultranın 2 dakikada attığı 10gb mkv dosyasını 20 dakikada zor attı test yaptım okuma hızı 8 yazma hızı 3mb çıktı skandal yani bildiğiniz usb 3.0 alakası yok ayrıca aynı ısınma ondada oldu yani normalmiş demekki tekrar geri gittim iade ettim yeniden sandik ultra aldım 64gb modelini zaten o fiyat aralığında pek bir seçenekte yok kingston metal kasa olduğu halde oda çok ısınıyor zaten çalışma sıcaklıkları bunların 0-60 derece yazıyor yani yangın çıkmıyorsa sorun yok demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cutrera -- 4 Temmuz 2014; 1:57:49 >

• Isınma normal. Arıza yaratacak bir durum değil. Kingston metal 8GB'lık serisi bile ısınıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!!
    10 yıl önce açıldı
    Xiaomi ekran sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar konu bir hayli eski fakat konuda bahsi geçen Sandisk Ultra Flair 64 GB USB 3.0 modelini 3,4 gün önce Ankara Söğütözü Kent Park Avm deki Mediamarkt dan 65 TL ye satın aldım , yanında da 16 GB Usb 2.0/3.0 Compatible modelini de aldım 16 olana şimdi Rufus ile Windows 10 İSO dosyasını yazdım sözde 64 GB modeli de harici hard disk yerine önemli bazı dosya,videolarımı falan depolamak temiz windows kurulumundan sonra tekrar yüklemek için tercih ettim...

Gel gelelim 16 GB bellekte hiç bir sorun yaşamayıp birkaç dakika içinde Windows 10 ISO sunu başarılı biçimde yazmışken hemen üzerine kutusundan bu Ultra Flair 64 GB modeli Carbide 400R önünde çift 3.0 slotlarından boşta olana takmamla beraber bir takım sorunlar baş gösterdi :)

En başlıca sorun ısınması falan değil , evet ısınıyor elimle tuttuğumda metal kasa abartılı değil ama hissedilir biçime sıcak öyle ılık falan da değil harbiden sıcak.

Başlıca sorun şu ki , 16 GB modeli , Wireless mouse un algılayıcısı hemen yanındaki usb 3.0 girişinde takılıyken sorunsuzca ikisini de kullanabil meme rağmen 64 GB model ile birlikte maalesef wireless mouse un imlecini zar zor hareket ettiriyorum ! Belli ki bir sorun var bu modelde , 16 GB model ile gayet iyi takılırken 64 ultra flair ısınma + yandaki portda takılı aygıtı etkileme gibi problemler yaratmakta.

Şunu belirteyim , PC nin arkasına takılı ana fare de hiçbir sorun yok rahatça kullanıyorum sorun öndeki 2 portdan birinde takılı wireless mouse da

Alacak arkadaşlar bu problemi göz önünde tutsunlar , 1,5 senelik konu ama gördüğünüz gibi aynı modelde (belki aldığım yeni çıkan modeldir) problemler devam ediyor başka modellere yönelin !

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.