< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hp Victus R5 5600H,Rtx3060,16 Gb Ram-16999₺
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İndirm bitti yeni paylaştınız
-
Bende 16999 görünüyor sepete de ekleniyor.
-
Alınır mı? ram 32 GB'ta yükseltilebilir mi?
-
Güzel fiyat, paylaşım için teşekkürler.
-
Kaptık çok sağolasın.
-
Fiyat çok iyi, 3060 95watt varmış 144hz ekran var. Hopi %1 paracık ve 200tl puan diyor ama yansımadı sepette ama olsun yine iyi fiyat. Teknoclub %1 de var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alınır mu arkadaşlar? Kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lenovo IdeaPad gaming 3 mü daha iyi bu laptop mu?
beklentim kasa sogutmasi hangisinde daha iyi?
165 hz ve 144 hz yenileme hızları var ekranda onun haricinde 16" ekran 15.6 ekran var fakat olarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ikinci el fiyatina sifir. Fena degil.
-
Teşekkürler Donanım Haber. Birinin evine bir haftalığına ekmek götürmesine sebep oldun :)
-
Bence bu fiyat alıcı için güzel fiyattı ama satmak için o kadar iyi değildi. Sarı sitede 3060 daha ucuza sıfır laptoplar dolu. Bu arkadaş kendisini ekonomi ve ticaret uzmanı sanıp ilana koymuş. Satılmaz.
-
Ekran aşırı sarı, normalde umrumda olmaz ama baya rahatsız etti. Menüleri kurcaladım gece modu vs mı açık diye ve değilmiş, gece modunu da açınca sapsarı oldu. İade etsem mi diye düşünmüyor değilim. Renk ayarlarından oynayarak beyazı "beyaz"a çevirdim ama manuel ayar gerektirmesi biraz anormal. Bana denk gelen cihazdan da olabilir. Onun dışında klavye layoutu biraz garip, sağda ctrl yok ve yön tuşları küçük (alırken aceleyle klavyeye dikkat etmemiştim). Az gaming ve çok development amaçlı almıştım, kod yazarken bu klavyeye alışacağız artık. Ekran kolay sallanıyor, bazılarını rahatsız edebilir. Fanı baya sessiz ve boştayken hiç çalışmıyor bile, kullanımda minimum ses ve benchmarklarda orta bir sesi var. Acer nitro 5 denen lanetten sonra kulaklarım rahatladı. Şuan bunu monster abra a5 v16.6'dan yazıyorum ve bundan şuan gelen fan sesi hp'den benchmark esnasında gelenden fazla (default profilde). Fakat bu soğutma için ağırlıktan ödün verilmiş gibi, 2.4kg 2.2den çok da yüksek değildir dedim ama ekranının da sallanıyor olması ekran açıkken tek elle taşımayı vs dengesiz kılıyor. Klavye ışıkları güzel, kademesi yok. Kasa plastiği ucuz hissettirmiyor. Wifi çekimi intel ax200 çipi kadar iyi değil. Bios fareyle gezilebilen uefi değil, çok seçenek de sunmuyor. Pilini henüz deneyemedim. bu cpu ve gpu ile bu özelliklere iyi fiyat. Tekrar stoğa gelirse alınabilir, 5600h ve 3060 performansı vs bahsetmeme gerek de yok. sanırım 3060 80w versiyon, bunun bilgisi de bulunsun.
-
15.6 ile 16 inç arasında görsel olarak fark var mı?
-
Alıp da 1000 lira fazlaya satan kişi de ihtiyacı olan birinin alamamasına sebep oldu. Ekmek kaç lira orda ki 1 haftalık 1000 lira tutuyor?
Yan yana koyulduğunda fark ediliyor elbet, ahım şahım bir fark değil hocam.
Önceki mesajıma da eklemede bulunacak olursam:
Ürün webde tükenince Akasya AVM'deki mağazasına gidip fiziksel almıştım, ekranı kontrol ettirmek için tekrar gittim ve oradaki diğer laptoplar ile karşılaştırma yaptım. Bariz bir sarılığı var fakat başka laptopların da bazılarında benzer sarılık olduğunu gördüm ve mağazadaki çalışan bunun 144hz ekranların zaten gözü yeterince yorduğundan mavi ışığın azaltılarak göz yorgunluğu azaltmaya yönelik bir üretimsel bir tedbir olduğunu açıkladı. Tam ikna oldum diyemem ama iade etmekten vazgeçirdi. Zaten mağazada sRGB değeri %100 olan bir bilgisayarda da hafif sarımtıraklık görünce caydım. Yalnızca açılırken coil whine benzeri bir çınlama çıkarıyor fakat normal kullanımda ve ağır yükte bu sesi çıkartmadığından iade ettirecek bir kusur olarak görmedim. Tekrar bildirebilirim ki iyi makina, bu fiyata alınabilir.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Bence bu fiyat alıcı için güzel fiyattı ama satmak için o kadar iyi değildi. Sarı sitede 3060 daha ucuza sıfır laptoplar dolu. Bu arkadaş kendisini ekonomi ve ticaret uzmanı sanıp ilana koymuş. Satılmaz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X