Şimdi Ara

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.141
Cevap
1
Favori
65.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: crossfire

Arkadaşlar ,
    Salı akşamı saat 20:00 gibi netsiparis.com'a HP 'mi sipariş etmiştim. Ürünü dün (çarşamba) kargoya vermişler. Bugün (perşembe) , büyük bir ihtimalle kargonun elime geçmesi lazım. Çok heyecanlıyım. Acaba nasıl birşey ? Film izlerken nasıl keyif alıcam ? Bu arada birşey sormak istiyorum. 2 ay boyunca Asus P5B-VM olan anakartımın onboard ekran kartı ile idare edicem. Hp 'm ile ekran kartım arasında problem yaşamam di mi ?

P5B yeni nesil bir anakart bence sorun yaşamazsın.

@apollonx
    Resimler malesef dün gece çekilemedi. Bugün akşama gelecek fotograf makinesi. Bir aksilik çıkmassa bu gece çeker koyarım inşallah.
  • çok teşekkürler "senatör" arkadaşım ben almayı düşünüyorum çok beğendim bu monitörü ve birde şeyi soracaktım seninki DVI çıkıştan değil demi bağladım dediğin normal analog VGA değilmi ? benim arkadaşımda philips 190c var mesala DVI takmayınca renklerde bariz bir bozulma oluyor o yüzden endişe duydum biraz çünkü ben sık sık flash ve photoshop kullanan birisiyim çalıştığım iş dolayısıyla benim renk ayrımına iyi varabileceğim bir monitör olsun istiyorum eğer zaten DVI olmayınca renklerde falan fark varsa ne yapalım şöyle ucuz yolluda bi kasa toplarım yada notebook ' DVI olan bir modelle değiştiririm diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostf16 -- 26 Temmuz 2007; 10:03:37 >
  • Az önce eşim aradı. Netsipariş'ten kargom yani HP lcd'm gelmiş. Akşam eve gidip lcd'mi denemeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Arkadaşlar yukarıda da yazdığım üzere , Asus P5B-VM anakartımın onboard vga çıkışına takıcam lcd'yi. Şimdilik harici ekran kartım yok. Onboard analog olarak kullanmam ile harici dvi bağlantılı arasında çok kalite farkı oluyor mu ? Onboard vga ile kullanan arkadaş var mı hiç forumda ? Varsa görüşlerini bildirirse çok memnun olurum.
  • abi cidden bende analog olayını çok merak ediyorum yukarıda da yazmıştım mesela philips 'de falan çok fark ettiğine şahit oldum
    hatta bi çalışmanın arkaplanını renk geçişleri olmasına rağmen tamamen tek renk gösteriyor analog 'da iken contrast ayarı ile biraz sorunu
    çözdük ama DVI bence daha iyi olacak bu monitördede aynı olay olurmu olmasa iyi benim DVI'ım yok :(
  • Yaklaşık bir yıldır , Acer 19" geniş ekran lcd'min sadece analog vga çıkışı olduğu için mecburen böyle kullanıyorum. Şimdi , dvi çıkışlı lcd'm oldu. Bu seferde pc'yi değiştirdim , ekran kartım yok. Ama , 1 yıldır analog'tan bağlı Acer 19" geniş ekran ile gayet mutlu mesut yaşamıştık. Evet arkadaşlar merakımızı lütfen giderin , anakarta tümleşik ekran kartı ile Hp 22" kullanan varsa yorumlarını esirgmesin. Gerçi akşama az kaldı. İşten çıkınca gidip hemen deniycem. Ama , siz yine de birşeyler biliyorsanız söyleyin.
  • Arkadaşlar bu ürün için askı apartaı falan varmı acaba, varsa nreden alabilirim, yardımcı olursanız sevinirim. Samsung için 226BW modeline olan askı aparatıda olabilir mi acaba, universat standart yazdığını göre sorun olmaması gerekir diye düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim
  • Eveeeet. Dün akşam eve gidince hemen HP'yi kutusundan çıkardım. Şunu söylemeden geçemiyeceğim, HP çok güzel kolilemiş lcd'yi. Hatta lcd'yi koliden çıkarırken , bir ara eğer arızalı çıkarsa, "ben bunu nasıl tekrar toplarım" diye endişe ettim. Netsipariş'ten de memnun kaldığımı söylemeliyim. Sipariş vermeden önce şüphelerim vardı. Yersiz olduğunu gördüm. 1 gün içinde kargoya verip
    (ücretsiz kargo) lcd'mi hemen gönderdiler. Gelelim izlenimlerime : Öncelikle bana lcd çok büyük göründü. Eski 19" geniş ekran Acer yanında oyuncak gibi kaldı. Harici ekran kartım olmadığı için anakartımın tümleşik ekran kartına analog vga ile bağladım. Bana görüntü gayet güzel geldi. Eski Acer'ide zaten aynı şekilde bağlıyordum. Arada fark yok , hatta HP daha bir güzel. Acaba , DVI'dan bağlasam, nasıl olur çok merak ediyorum. Sanırım bunu da 2 ay sonra , harici bir ekran kartı aldığımda cevabını öğrenebileceğim. Lcd'de eksi bir taraf göremedim. Yalnız , arka fon siyah olduğu zamanlarda parlama belli oluyor ve ekranda sülietinizi görüyorsunuz. Arka fon renkli olduğu zamanlarda bir problem yaşamadım. Sabah işe gitmeden evvel odaya girip HP'me bir bakma ihtiyacı hissettim. Çok estetik duruyor masa üstünde. Şimdilik izlenimlerim bunlar. Harici ekran kartı alana kadar
    oyun oynamayacağım. Oyun oynayan arkadaşlar , 1680 * 1050 çözünürlükte rahat oyun oynamak için, hangi ekran kartını kullanıyorlar ? Yada hangi ekran kartını tavsiye edersiniz ?

• quote:

Eveeeet. Dün akşam eve gidince hemen HP'yi kutusundan çıkardım. Şunu söylemeden geçemiyeceğim, HP çok güzel kolilemiş lcd'yi. Hatta lcd'yi koliden çıkarırken , bir ara eğer arızalı çıkarsa, "ben bunu nasıl tekrar toplarım" diye endişe ettim. Netsipariş'ten de memnun kaldığımı söylemeliyim. Sipariş vermeden önce şüphelerim vardı. Yersiz olduğunu gördüm. 1 gün içinde kargoya verip
    (ücretsiz kargo) lcd'mi hemen gönderdiler. Gelelim izlenimlerime : Öncelikle bana lcd çok büyük göründü. Eski 19" geniş ekran Acer yanında oyuncak gibi kaldı. Harici ekran kartım olmadığı için anakartımın tümleşik ekran kartına analog vga ile bağladım. Bana görüntü gayet güzel geldi. Eski Acer'ide zaten aynı şekilde bağlıyordum. Arada fark yok , hatta HP daha bir güzel. Acaba , DVI'dan bağlasam, nasıl olur çok merak ediyorum. Sanırım bunu da 2 ay sonra , harici bir ekran kartı aldığımda cevabını öğrenebileceğim. Lcd'de eksi bir taraf göremedim. Yalnız , arka fon siyah olduğu zamanlarda parlama belli oluyor ve ekranda sülietinizi görüyorsunuz. Arka fon renkli olduğu zamanlarda bir problem yaşamadım. Sabah işe gitmeden evvel odaya girip HP'me bir bakma ihtiyacı hissettim. Çok estetik duruyor masa üstünde. Şimdilik izlenimlerim bunlar. Harici ekran kartı alana kadar
    oyun oynamayacağım. Oyun oynayan arkadaşlar , 1680 * 1050 çözünürlükte rahat oyun oynamak için, hangi ekran kartını kullanıyorlar ? Yada hangi ekran kartını tavsiye edersiniz ?

Hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldiniz :)

Bu monitörde 1680 x 1050 de oyun oynayabilmek için en az 8800 gts 320mb lık bir nvidia ekran kartına ihtiyacnız var. Ha 8600 gt de oynatır ama oynatmasada olur diyebilirsiniz :) Bende 8800gts var çok fazla oyun oynamam ama sanki tüm detayları açsam kasacakmış gibime geliyor. Birde radeon 2900 xt 512 ram ( 1 liğide var) fiyatıda neredeyse monitörle aynı ve yuksek çözünürlüklerde sanki bana 8800 gts den daha basarılıymış gibi geldi. Seçim sizin.

Resimler yalan oldu anasını satayım ama bu gece söz cidden :))))

• @Blower
    Teşekkürler dostum. Hoşbulduk. Ekran kartını 2 ay sonra ve ucuz olması için 2.el almayı düşünüyorum. En fazla da 200 ytl. verebilirim. Yeni oyunlarla pek işim olmuyor. Genelde "FlatOut2" , "Need For Speed" serisi gibi araba yarışlarını oynuyorum. Adamın gözünden yönetilen oyunlarla birde strateji tarzında ki oyunlarla hayatta işim olmaz. Bu nedenlerden ötürü hangi ekran kartını tavsiye edersin ? Tek istediğim 1680*1050 çözünürlükte , %50 yada %75 detay açtığımda kasmasın yeter.
  • Ya bende bu monitörden sipariş etmeyi düşünüyorumda bu ölü piksel olayı kafama takıldı bu ölü piksel testini aldıgımız yere nasıl yaptırıcaz yada kendimiz yapmak istersek nasıl yapıcaz bu konuda yardımlarınızı bekliyorum bu kadar para veriyoruz eger böyle bir şey çıkarsa ve farkına varamazsak yazık olur bence netsiparişten sipariş etmeyi düşünüyorum sonuçta internetten sipariş edicem böyle bir test yaparlarmı bu konuda da bir bilgisi olan varmı lütfen özellikle burdan sipariş edenlerin fikirleri çok önemli benim için
  • quote:

Orjinalden alıntı: recepduru85

Ya bende bu monitörden sipariş etmeyi düşünüyorumda bu ölü piksel olayı kafama takıldı bu ölü piksel testini aldıgımız yere nasıl yaptırıcaz yada kendimiz yapmak istersek nasıl yapıcaz bu konuda yardımlarınızı bekliyorum bu kadar para veriyoruz eger böyle bir şey çıkarsa ve farkına varamazsak yazık olur bence netsiparişten sipariş etmeyi düşünüyorum sonuçta internetten sipariş edicem böyle bir test yaparlarmı bu konuda da bir bilgisi olan varmı lütfen özellikle burdan sipariş edenlerin fikirleri çok önemli benim için

yapmazlar,çünkü ben oraya sormuştum,hayır cevabını almştım.testi ib tek kadıköy//transdata kabul etmişti.ama taksitli (12 taksit) olarak o zamanlar 725 ytl demişti.sanırım peşin 660 ytl gibi bi fiyattı.

• Arkadaşlar, ürünü bugün VATAN COMPUTERDE gördüm 5 dakika önce Hepsiburada.com dan 705YTL yi 12 taksite böldürdüm. hayırlısı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmp16 -- 27 Temmuz 2007; 16:53:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmp16

Arkadaşlar, ürünü bugün VATAN COMPUTERDE gördüm 5 dakika önce Hepsiburada.com dan 705YTL yi 12 taksite böldürdüm. hayırlısı bakalım

vatanın sitesinde yok görünüyo....!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: STRIPES

quote:

Orjinalden alıntı: kmp16

Arkadaşlar, ürünü bugün VATAN COMPUTERDE gördüm 5 dakika önce Hepsiburada.com dan 705YTL yi 12 taksite böldürdüm. hayırlısı bakalım

vatanın sitesinde yok görünüyo....!!!!!!!!!

Arkadaşlar vatan Computer de tek HP ürün satmıyorlar, ben elemana ısrar edince bana stokta fazladan 4 adet olduğunu istersem hemen satabileceğini söyledi ancak ben fiyatı fazla bulunca almak istemedim. HP monitörün tek olarak satmadıkları için sitesinde de görülmediği doğrudur

Bu arada ellerindeki Samsun 226BW modelleri S panel özellikle açık baktırdım monitörün arka kapağını

• İmzamdaki sistemle birçok oyunu yüksek detay da 1680X1050 oynuyorum.

Yeni nesil DX10 oyunlar için ise 8800 GTS minimum önerilen.
  • http://imajr.com/DSC_3623_228731

http://imajr.com/DSC_3624_228732

1. resimde 1:1 pm etkin değil
    2. resimde 1:1 pm etkin

Resimler 1280x1024 çözünürlükte alındı.

Görüntü ayarları :

Renkler: kırmızı yeşil mavi 125 de (yani tam %50)
    Parlaklık : 10
    Kontrast : 70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLoWeR -- 28 Temmuz 2007; 11:48:23 >
  • harika,
    teşekkürler Blower
  • quote:

@Blower
    Teşekkürler dostum. Hoşbulduk. Ekran kartını 2 ay sonra ve ucuz olması için 2.el almayı düşünüyorum. En fazla da 200 ytl. verebilirim. Yeni oyunlarla pek işim olmuyor. Genelde "FlatOut2" , "Need For Speed" serisi gibi araba yarışlarını oynuyorum. Adamın gözünden yönetilen oyunlarla birde strateji tarzında ki oyunlarla hayatta işim olmaz. Bu nedenlerden ötürü hangi ekran kartını tavsiye edersin ? Tek istediğim 1680*1050 çözünürlükte , %50 yada %75 detay açtığımda kasmasın yeter.

palit 8600 gt sonic işini fazlasıyla görür stratejide 1680 oynarsın ama hızlı oyunlarda 1280 çözünürlük sorun değil bende 1950 pro var her şey fulll

• Arkadaşlar sorma ihtiyacı duydum, Sistemim özetle:

2.8 800 Mhz CPU
    2*512*2 2048 Mb Dual Kingston Ram Pc 3200
    256 Mb Shappire 1950GT VGA
    XP Pro En güncel hali.

Bu durumda ki oyun performansı ne olur acaba?
  • Eline sağlık Blower, iyi geldi bu görüntüler.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.