Şimdi Ara

HP'yi nasıl bilirsiniz cemaat :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kotudur hazir kasaların hepsi kotudur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıcıda harika bir marka
    leptopta düşük modelleri kullandığım için hiç memnun değildim.

• bilgisayarda hp gördün mü kaç

• Yazıcısı güzel leptoplarında ısınma sorunu var
  • pavilion dv6 var 4 senelik çoğu oyunu açıyor hala ısınma sorunu tüm hplerde var fakat fanı temizlenirse 2-3 ayda bir bir sıkıntı yok
  • İşe oyun açısından bakarsanız düşük kalır ama iş için kullanacak iseniz sizi yıllarca götürür babam başka marka laptop kullanmadı yıllardır meslegi bir şirkette proje direktörü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei 'yi nasıl bilirsiniz?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • notebooklari sıcak çok sıcak olacak

• pavilion dv6 aynen :D

zamanında içim yanmıştı ısınıyo diye gta4 kasıyodu kapanıyodu pc asssasins creed revo yarım saatten sonra çat kapanıyodu pc iyidir hoştur kış pcsidir :D çok fonksiyonel hem soba hem bilgisayar

yazıcıları cidden iyi
  • HP çok ısınır kötü diyerek insanlara yanlış bilgilerde bulunmayın. Giriş seviyesi donanımlara sahip modelleri ile oyun oynamaya kalkarsanız elbet ısınır. Acaba HP'ye kötü diyenler Envy ve Envy Phoenix serisi Bilgisayarlarını kullandı mı merak ediyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 4 Ağustos 2014; 12:31:23 >
  • bn çok ısınıyo diye biliyorum
  • öldümü hıc haberım yok slrket iflasmı etti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok ısınıyor

• Forumlarıma bakarsan anlarsın :)

• Laptopunu alacaksan kışın üşümezsin.

• Casper dan iyidir ama pc de en iyi Asusss

• Guc kaynagi sisteme yetecek kadar guc uretir, bu nedenle cihaza sonradan ekran karti eklemeyi dusunuyorsan sorun cikartabilir. Onune gelen karti alip takamazsin, kartin guc tuketimini goz onunde bulundurmak gerekir. Bunun disinda sessiz calisan kasalardir, 6-7 yillik desktoplar bile halen daha cok sessizler. Toplama yaparken alinan en sessiz kasa/fanlarin bile zamanla ucaga dondugunu dusunursek bu anlamda basarili. ki bana gore pc nin sessiz calismasi cok onemli bir konu . Kasa tasarimi gayet basarili , kolay acilip kapaniyor ve goze hitab ediyor. Millet neden notebooklari anlatmaya gecmis onu da anlamadim, herhalde yazilani anlamakta sorun yasadilar. Notebooklar konusunda da , gidip pavilion serisi almayin, adamlarin 2 yil calissin yeter diye urettikleri ucuz makineler, cok tavsiye etmem. Ha bu arada HP isiniyor da, sanki diger harici ekran kartli dizustuler isinmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 26 Ağustos 2014; 8:51:10 >
  • g6 kullanmıştım pişmanım
  • hp pişmanlııktır,apple için şükür sebebidir
  • kasa toplamak en hesaplısı. masaüstü/dizüstu alcaksan asus da en iyisi

edit: dayımın bi asus dizüstü var. adam yıllardır eskitemedi. 8-10 yıllık var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 31 Ağustos 2014; 4:54:51 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.