Şimdi Ara

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ (1262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.591
Cevap
100
Favori
780.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12601261126212631264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Batarya bitene kadar kullanırsan 4s10dk ile 20dk arasında alıyorum genelde %20 seviyesinde şarj a bağlıyorum o zamanda 3s45dk civarında oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran süresi falan hiç bakmam. ışık son ayarda kılıfsız kullanırım telefon. saçmalık bence öyle şeyleri takip etmek. pili çok iyi olan bir telefon olmadığı için akşam olmadan şarja takıyoruz her türlü yeni pil de olsa malesef.
  • Arkadaşlar batarya durumum nasıl sizce ?
    ★★★ HTC 10 Kulübü ★★★
    ★★★ HTC 10 Kulübü ★★★

• ekranımın üst kısmının dokunmatiği gitti. bildirim çubuğundan biraz daha fazlası. pili de artık eskisi gibi değil. şimdi ben bu telefonu servise versem başka yerlerini mi bozacaklar? ne anladım ki ben bu işten?

• deneyen oldu mu?

• Arkadaşlar konuşurken ses yankılama sorununu nasıl halletcez bilen yazarsa çok sevinirim.

• Aynı sorunu bende yaşıyorum. Karşı tarafla konuşurken karşı taraf kendi sesini ekolu duyunca görüşme çok berbat oluyor. Mecburen sesi kısıyor öyle konuşuyorum. Sırasıyla stock 8.0, custom PixelExperience, LeeDrOiD 10 V5.2.3 romları kullandım. Sorun devam etti. Sanırım ana kart değişimi gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Karşı tarafla konuşurken karşı taraf kendi sesini ekolu duyunca görüşme çok berbat oluyor. Mecburen sesi kısıyor öyle konuşuyorum. Sırasıyla stock 8.0, custom PixelExperience, LeeDrOiD 10 V5.2.3 romları kullandım. Sorun devam etti. Sanırım ana kart değişimi gerekecek.
    Forumdaş anakart fiyatı ne kadar tutar acaba ?

• Fiyatını bilmiyorum ama forumda ücret karşılığı değiştirenler vardır. Ben değiştiremiyorum. Çünkü anakart değişirse S-Off (25$) gidecek.
  • TWRP girerken şifre koymuştum şimdi nereden şifre koyduğumu bulamadım yardımcı olacak varmı.

Telefonu fabrika ayarlarına aldım ama hâlâ açılışta yine aynı ekran kaydırma şifresini istiyor

• ben 1 haftadır kurtulmuş vaziyetteyim bu çöpten, dilerim ki hala bu çöple boğuşmakta olan herkes bir an evvel kendisinden kurtulup doğru düzgün bir cihaza kavuşurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Yakın zamanda bataryayı serviste değiştiren var mı? Benim garantisi biteli 1 sene oluyor. Serviste bataryayı değiştirtmek istiyorum. Ücreti nedir? Memnun musunuz?
    Up. Batarya iyice öldü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX
    Kendine güveniyor, el becerin varsa alttaki videoya bakarak bataryayı değiştirebilirsin.
    Zamanında HTC M9'un bataryasını, kulaklığını, kamera lensini, butonları kendim değiştirmiştim.
    Bataryayı Türkiye'den yada aliexpressten alabilirsin.
    Blackstoneyoutube
    HTC 10 Mobile Phone Battery Replacement
    https://www.youtube.com/watch?v=cvkXGMkBZ98

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 13 Kasım 2019; 21:40:33 >

• quote:

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Karşı tarafla konuşurken karşı taraf kendi sesini ekolu duyunca görüşme çok berbat oluyor. Mecburen sesi kısıyor öyle konuşuyorum. Sırasıyla stock 8.0, custom PixelExperience, LeeDrOiD 10 V5.2.3 romları kullandım. Sorun devam etti. Sanırım ana kart değişimi gerekecek.
    En sonunda eko sorununu çözdüm.

Sırasıyla yaptıklarım.
    Ses kaydedici ile test yaparken eko yaparsa büyük bir ihtimalle mikrofon bozuktur. Bende eko yapmadı.
    Ahize açıkken, kulaklık takılı iken testler yaptım, eko hiç yapmadı. Sadece normal konuşmada eko yapıyordu.
    Telefonun alt tarafındaki mikrofon, hoparlör girişini (beşli ızgara şeklinde) ve type-c Usb soket girişini, süpürge makinası, diş fırçası ve tamir fırçası kullanarak biriken tozları temizledim.
    Yaptığım testlerde eko tamamen gitti, net görüşebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 10 Kasım 2019; 18:4:11 >

• quote:

QRX
    Kendine güveniyor, el becerin varsa alttaki videoya bakarak bataryayı değiştirebilirsin.
    Zamanında HTC M9'un bataryasını, kulaklığını, kamera lensini, butonları kendim değiştirmiştim.
    Bataryayı Türkiye'den yada aliexpressten alabilirsin.
    https://www.youtube.com/watch?v=cvkXGMkBZ98
    batarya değişimi sonrası sim kart okumuyor cihaz. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
  • Sim kart tepsisi yuvasına tam ve sürtmeden giriyor değil mi?
    Sim kartı tepsisine doğru taktığından emin olmalısın.
    Sim kartı ana karta bağlayan soket kablo tam yerine oturmamış olabilir.
    Siyah renkli anten kablosunun başlığı yuvasına tam oturmamış olabilir. Bu başlık yuvasına oturduğunda trak diye bir ses duymalısın. Taktıktan sonra da kabloyu sağ ve sola çok az ve hafifçe oynat ki yuvasına tam oturduğundan emin ol.
    Aklıma ilk gelenler bunlar.
  • Batarya değişimi sonrası benim telefonumda da meydana gelen karşı tarafın kendi sesinin yankısını başlangıçta duyması sonrasında azalarak yok olması sebebi ile ilgili olarak yabancı forumlarda mikrofonun önündeki halkanın değişim sonrası yerinde olmaması ihtimali ileri sürülmüş telefon batarya değişimi yaptırmayı düşünenler dikkatli olsun

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shalden -- 14 Kasım 2019; 11:7:45 >

• shalden
    Sendeki ilk andaki yankı olayı mikrofonun önündeki halkanın olmayışından mı kaynaklandı? Yankı senden nasıl çözüldü? Bende de oluyordu. Neredeyse telefonu değiştirecektim. Hassas temizlik sonrası telefonunun içini açmadan sorunu çözdüm.

QRX
    Sorunu çözebildin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 14 Kasım 2019; 14:52:8 >
  • ettu E kullanıcısına yanıt
    yankı çözülmedi pili değiştikten sonra ortaya çıktı ve hala devam ediyor ancak ilk 3-5 saniye sonra yankı kayboluyor. O halkadan olup olmadığını bilmiyorum yankının sebebini araştırırken rastladım, oraya koymalarının bir sebebi mutlaka vardır ve dikkat edilmezse telefon toplanırken düşmüş olma ihtimali yüksek ama kontrol etme imkanı yok bu şekilde kullanmaya devam edeceğim
  • quote:

Sim kart tepsisi yuvasına tam ve sürtmeden giriyor değil mi?
    Sim kartı tepsisine doğru taktığından emin olmalısın.
    Sim kartı ana karta bağlayan soket kablo tam yerine oturmamış olabilir.
    Siyah renkli anten kablosunun başlığı yuvasına tam oturmamış olabilir. Bu başlık yuvasına oturduğunda trak diye bir ses duymalısın. Taktıktan sonra da kabloyu sağ ve sola çok az ve hafifçe oynat ki yuvasına tam oturduğundan emin ol.
    Aklıma ilk gelenler bunlar.
    Sıkıntı yok hocam şu an. Teşekkürler. Yeni batarya bakalım nasıl gidecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12601261126212631264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.