Şimdi Ara

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ (1266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.591
Cevap
100
Favori
780.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12641265126612671268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanırım herkes olayın telefondan kaynaklı bir şikâyet olduğunu sanmış. Ayrıca telefonumdan gayet memnunum benim sıkıntım google servislerinde yanlışlık olmasın. Ben sosyal medya çok kullanmam ama onun dışında özellikle oyun ve program olarak çok aktif şekilde kullandığımdan 3-4 sene içinde en iyi telefon dahi olsa pilinin dayanacağını sanmıyorum. Ben de asgari ücretle çalışıp son model iphone kullananları garip buluyorum ama gidip de bir yerlerde insanları yargılamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Google asistanda ok google komutu çalışan var mı? Bende çalışmıyor niyeyse. Voice match açık
    Yardımcı olacak var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Google asistanda ok google komutu çalışan var mı? Bende çalışmıyor niyeyse. Voice match açık
    Konu cidden ölmüş
  • Dexter senin için denedim. Bende "Ok Google" sorunsuz çalışıyor.
    Masaüstündeki "G" simgesine parmağını basılı tut. Ara-Sesli arama-Son seçenekleri gelir. Sesli aramayı seçersen "Ok Google" de yada mikrofona hafifçe dokunup konuş. Ara seçtiğinde mikrofona hafifçe basıp konuş. karşına aramanla ilgili siteler gelir.

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★

• quote:

Orijinalden alıntı: ettu

Dexter senin için denedim. Bende "Ok Google" sorunsuz çalışıyor.
    Masaüstündeki "G" simgesine parmağını basılı tut. Ara-Sesli arama-Son seçenekleri gelir. Sesli aramayı seçersen "Ok Google" de yada mikrofona hafifçe dokunup konuş. Ara seçtiğinde mikrofona hafifçe basıp konuş. karşına aramanla ilgili siteler gelir.

Dediğim bu değil hocam. Ekran kapalıyken dahi ok google komutunun çalışması gerekiyor normalde. Arkadaşın samsung cihazı var onda sorunsuz çalışıyor. Htc gerçekten rezil etti bizi

• Ekran kapalı iken denedim olmuyor. Bende ekran açıkken çalışıyor. O da işimi görüyor.
  • yeni batarya taktıranlar kaç saat ekran süresi alıyorsunuz acaba?
  • ikinci el hurda niyetine fa77 cihaz aldım. servis orijinali kasa ve a kalite yan sanayi ekran ve batarya aldım. montajını yaptım.

İzlenimlerim:
    Kasa tam orijinal.
    Batarya yan sanayi olmasına rağmen 4 saat ekran süresi veriyor,
    ekran ise panel Tianma orijinali ile aynı. Dokunmatik devresi farklı. Hassasiyeti güzel. Oleofobik kaplama yok.
    İyi bir işçilik ile ışık sızması toz kapması gibi bir durum yok. Alttaki kapasitif tuşları içten contaladım ışık sızması yapmıyor. iyi bir yapıştırıcı ile de ekranı kasaya yapıştırdım. Telefon sıfır oldu.

Maliyetler:
    Kasa Tam orijinal: 185 TL
    Ekran A Kalite: 145 TL
    Batarya A Kalite: 45 TL
  • command_4 kullanıcısına yanıt
    Ekranı nereden aldınız link atabilir misiniz, bir de mesaj yazarken kendi kendine farklı harfler algılıyor mu benimkisi söküp takmaya dayanamayınca çinden yan sanayi ekran almıştım o da bozuldu yarısı hiç algılamıyor. Bir de üstüne kulaklığımı sağ kulağı çalışmaz oldu orijinalini bulabilsem almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xraited -- 1 Şubat 2020; 15:48:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xraited

Ekranı nereden aldınız link atabilir misiniz, bir de mesaj yazarken kendi kendine farklı harfler algılıyor mu benimkisi söküp takmaya dayanamayınca çinden yan sanayi ekran almıştım o da bozuldu yarısı hiç algılamıyor. Bir de üstüne kulaklığımı sağ kulağı çalışmaz oldu orijinalini bulabilsem almayı düşünüyorum
    urun.n11.com
    Htc One M10 Lcd Ekran Dokunmatik - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran/htc-one-m10-lcd-ekran-dokunmatik-P342727115

dokunmatik yağ gibi çalışıyor. görüntü kalitesi güzel. kendi kendine dokunma gibi bişey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi command_4 -- 2 Şubat 2020; 22:45:27 >

• Teşekkür ederim hocam sipariş verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: xraited

Teşekkür ederim hocam sipariş verdim
    kasa için aşağıdaki satıcıyı tavsiye ederim. birebir servis orijinali kasa geldi.
    urun.n11.com
    Htc One M10 Arka Pil Batarya Kapağı Kasa - 3 Renk - n11.com
    https://urun.n11.com/kasa/htc-one-m10-arka-pil-batarya-kapagi-kasa-3-renk-P307195660

Bende orijinal kasası da dahil 3 tane kasa var biri gümüş diğeri kırmızı çinden almıştım en çok kırmızıyı sevdim yine de teşekkür ederim

Merhabalar, ben de bataryayı nerden aldığınızı öğrenebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: souns

Merhabalar, ben de bataryayı nerden aldığınızı öğrenebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
    bataryayı toptancı dükkanından aldım. internetten değil.
  • vkopuzoglu kullanıcısına yanıt
    Aynısı benim de başıma geldi. Çözümü bulabildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • magnifical kullanıcısına yanıt
    Evet bulabildim ayarlardan google hesabını kaldırınca her şey düzeldi. SAKIN apkpure gibi apk programlarla güncelleme yapmayı deneme oyun ve programlar açılmıyor kafayı yiyor.
    Bulabildiğim tek çare dediğim gibi ayarlarda google hesap kalkınca normale dönüyor fakat daha önceden misal ilk telefon aldığımda falan tüm numaralar google hesabından geçmişti bu sefer numaraların hepsi gitmiş olduğunu gördüm. Tavsiyem rehberinizi ayrı bir yedekte ya da telefonda tutun. Daha önce ki gibi googledan alırım diye en çok güvendiğim rehber olayından gol yedik. Fotoğraflar silinir diye korkuyordum onlara bir şey olmadı çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vkopuzoglu -- 4 Şubat 2020; 0:52:17 >
  • vkopuzoglu kullanıcısına yanıt
    Ben de kaldirdim hocam ama hesabi ekleyemiyorum. En basa tekrar gmail yazma bolumune atiyor

• magnifical kullanıcısına yanıt
    Telefonun yedeğini alıp fabrika ayarlarına sıfırlayın. En temizi bu olur.

• arkadaşlar telefonumu kardeşime verecem .fakat kılıf bulamadım başka bir telefon yokmu htc10 için acaba veya şu kılıf güzel kaliteli diyeceginiz bir kılıf varmı
  • 
Sayfa: önceki 12641265126612671268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.