Şimdi Ara

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ (1265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.591
Cevap
100
Favori
780.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12631264126512661267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Servis hatası olduğuna göre umarım en kısa zamanda çözülür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T Square

Bence bu cihazın yankı sorunu mikrofon yalıtımından dolayı kaynaklanıyor. Eğer mikrofon ve bileşenleri cihazın kasa içindeki akustikten yalıtılmazsa karşı tarafla görüşürken ahizeden çıkan ses akustik boşluk veya kasa üzerinden ilerleyerek mikrofondan tekrar karşıya dönüyor buda karşı tarafın sesinin kendine yankı yapmasına sebep oluyor. Mikrofon önündeki plastik malzeme bence bu işe yarıyor, eğer batarya değişimi sonrası pat diye bi sorun ortaya çıkıyorsa ortada bi montaj hatası var gibi.
    Yani ahizeden çıkan ses bir şekilde mikrofona ulaşıyor ama nasıl?
    Bu sebep bulunursa sorun çözülecektir.
    Ha ben bu cihazdan uzun zaman önce kurtuldum şükür. Htc ye verdiğim son şanstı Htc 10 oda itina ile rezil etmişti zaten.
    Dahada tövbe :D
    HTC10'un eko sorunu sadece pil değişikliğinde ortaya çıkan bir sorun değil. HTC10 ilk sürümleriyle eko sorunu ile Türkiyeye giriş yaptı, sonraki revizyonlarda böyle bir sorun olmadı. Demek ki, eko sorunu yalıtım ile ilgili. ikinci parti ve sonraki partilerden alanlar bu sorunla karşılaşmadılar, taa ki, pil değişiminde parçaları yerine koyarken yalıtımın düzgün yapılmamasından kaynaklanmakta.
    3/4 ay önce pil değişimi için adres gösterdim, istanbulda ve dışında oturanlar gösterdiğim yerden güvenle pil değişimi yapabilirler.

• Pil değişim adresi için belirttiğiniz mesajınızı bulamadım. Buradan tekrar paylaşır veya adresi PM olarak gönderirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberte1

Ben de KVK orjinal bataryayla sorunumu çözecekse 260 TL çok para değil diye düşünmüştüm ama ne yazık ki ekranım bozuldu değişim sonrası. Şimdi tekrar serviste. Umarım basit bir montaj hatası vs.dir ve ücretsiz düzeltirler. Yoksa büyük hüsran olacak KVK.
    Arkadaşlar ne yazık ki Batarya Değişimi sırasında ekranımı bozan KVK şu an ekran onarımı için 670 TL para istiyor.
    Şimdi tekrar aradım KVK'yı. "Servise ileteceğiz, bununla ilgili size dönüş yapacaklar" dediler.
    Piyasada ucuza yaptırıp riske girmeyeyim, yetkili servise vereyim derken başıma bela aldım gibi. Umarım hatalarını kabul edip düzeltirler.

Edit: Bu arada bu telefon servis konusunda çok kötü bir model. Daha önce ekranı bozulmuştu. Teleservice ekranı değiştirdi ama kasayı yamultup ekranın smart özelliklerini bozdu. Yoğun uğraşlarım sonrasında zar zor yeni cihazla değiştirdiler. Şimdi batarya değişirken ekranı bozuldu. Okuduğum bir çok örnekte batarya değişirken ana kartı, GPS'i, mikrofonu vs. bozulan bir sürü HTC 10 olduğunu gördüm.

Edit 2:
    KVK'ya başvurum hala sonuçlanmadı. Bu süreçte gördüm ki, kesinlikle kurumsal ve titiz çalışan bir yer değil. Ekranı kendilerinin bozduklarını dair itirazım yapılmamış gibi 2 kez mesajla 1 kez telefonla ücrete onay verip vermediğimi sordular. Her konuştuğum kişi önce ekranınız bozukmuş ücreti öderseniz yaparız diyor. Sonra diyorum "ekran sizin orda bozuldu, bununla ilgili başvurum var". Sonra evet diyorlar, o bilgi şurdan şuraya şöyle gitmiş, falan birim mail atmış ama diğer birim görmemiş, bize de zaten böyle bir bilgi gelmemiş, biz bi yere mail attık, ordan dönüş gelecek, ha orası mı, orası şeyy... gibi karmakarışık bir işleyiş anlatıyorlar. Ama sonuçta benim itirazımı ciddiye alıp bununla ilgili dönüş yapan kimse yok. Benim de tek derdim bozuk ekranımı düzeltmeleri. Ekranı yenisiyle değiştirseler bile hem zaman kaybım için hem güzelim orjinal ekran yerine tahminen polarize sorunu olan başka bir ekran takacakları için ciddi mağdur durumdayım. Bir de ekranın parasını benden almak konusunda ısrarcı olurlarsa tam rezalet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberte1 -- 12 Aralık 2019; 11:27:17 >

• Bu çok sinir bozucu. Hangi parça değişirse değişsin telefon tesim edilmeden önce servisin tüm cihazı test ediyor olması gerek. Umarım sorun biran önce çözülür. Olmazsa Kartaldaki merkez servise gidip oradaki yetkili ile görüşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasarum -- 10 Aralık 2019; 13:25:5 >
  • Arkadaşlar htc 10 telefonum hiçbir şekilde açılmıyor.En son telefonu şarj ettim 100'e kadar.Sonra yeniden başlatayım dedim. Ekranın açıldığını gördüm.Sonra pc'ye geçtim. Yarım saat sonra bildirim var mı diye bakayım dedi. Telefon uçmuş. Ne açılıyor ne şarj alıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kreat

Arkadaşlar htc 10 telefonum hiçbir şekilde açılmıyor.En son telefonu şarj ettim 100'e kadar.Sonra yeniden başlatayım dedim. Ekranın açıldığını gördüm.Sonra pc'ye geçtim. Yarım saat sonra bildirim var mı diye bakayım dedi. Telefon uçmuş. Ne açılıyor ne şarj alıyor ?
    Power ve ses azaltma tuşlarına bir süre basılı tutun. Sonra reboot u seçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Power ve ses azaltma tuşlarına bir süre basılı tutun. Sonra reboot u seçin.

Alıntıları Göster
    Onu da denedim. Olmayınca bıraktım. Bugün telefoncu 3 tuşa birden basarak açtı cihazı

• Arkadaşlar telefonun ses özelliklerine bayıldım tek kelimeyle mükemmel almayı düşünüyorum htc ülkemizden gidince lg kurtarıcımız oldu bu telefonda tıdal spoty dezzer süper ötesi dinlenir
    ★★★ HTC 10 Kulübü ★★★

• htc 10 cihazınızla ilgili probleminiz varsa benimle iletişime geçin ekran değişimi olur vs. burda çok güvendiğim biri var çoğu 1000 pozitif yorum almış yerlerin yapamadığını yaptı çocuk çok bilgilidir izmirde yaşıyorum pili değiştirdiğim çok bilindik yer 2 hafta uğraşırken dün itibariyle ekranım kırıldı dediğim kişi 1 günde yaptı.. sizin için fiyat vs de alabilirim ya da ben sizi direk yönlendiririm aklınızda olsun. bu cihazı her babayiğit yapamadığı için bilginiz olsun istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kloveangel -- 20 Aralık 2019; 17:31:53 >
  • KVK Batarya Değişimi Hakkında Bilgi:
    Yukardaki mesajlarımda detaylarını anlattığım süreç özetle şöyle:
    HTC 10'umu 260 TL ücretle batarya değişimi için KVK'ya verdim. Batarya değişiminden geldi ama ekranı bozulmuştu.
    Önce ekran için 670 TL ücret istediler. Bir hafta boyunca süren mesaj-telefon trafiğinden sonra incelemeye karar verdiler.

Ücretsiz olarak mekanik onarım yapıldı dediler. Ama cihazı inceleyince gördüm ki ekranımı değiştirmişler.
    Yeni taktıkları ekran ya çıkma bir ekran olduğu için ya da yine işçilik hatası nedeniyle iki yerinde bariz kusur var.
    Ayrıca ana kamera lens kapağı içinde kenarda bir toz veya çizik var.
    Sadece pili değişmesi gereken cihazımı ne hale getirdiler! Ben riske girmeden yetkili serviste yaptırayım diye düşünmüştüm ama riskin büyüğüne girmişim!

Şimdi tekrar göndersem yine ücret isteyebilirler veya başka bir hasar verebilirler. Bu yüzden göndermeyi düşünmüyorum.

• quote:

KVK Batarya Değişimi Hakkında Bilgi:
    Yukardaki mesajlarımda detaylarını anlattığım süreç özetle şöyle:
    HTC 10'umu 260 TL ücretle batarya değişimi için KVK'ya verdim. Batarya değişiminden geldi ama ekranı bozulmuştu.
    Önce ekran için 670 TL ücret istediler. Bir hafta boyunca süren mesaj-telefon trafiğinden sonra incelemeye karar verdiler.

Ücretsiz olarak mekanik onarım yapıldı dediler. Ama cihazı inceleyince gördüm ki ekranımı değiştirmişler.
    Yeni taktıkları ekran ya çıkma bir ekran olduğu için ya da yine işçilik hatası nedeniyle iki yerinde bariz kusur var.
    Ayrıca ana kamera lens kapağı içinde kenarda bir toz veya çizik var.
    Sadece pili değişmesi gereken cihazımı ne hale getirdiler! Ben riske girmeden yetkili serviste yaptırayım diye düşünmüştüm ama riskin büyüğüne girmişim!

Şimdi tekrar göndersem yine ücret isteyebilirler veya başka bir hasar verebilirler. Bu yüzden göndermeyi düşünmüyorum.
    internetten pil aldım ben de değiştireceğim diye ama ekranı açarken zedeledim kırıldı ve yeni ekran almak zorunda kaldım. cihazın ekranını sağlam bir şekilde açmak çok zor pil yerine ulaşmak da öyle. berbat bir tasarım sanki trollemek için yapmışlar telefonun içerisini.

• arkadaşlar bu telefonu ikinci el temiz kullanılmış adam 600 tl ye bırakacak. ne dersiniz değer mi?
  • Arsenal2013 A kullanıcısına yanıt
    Bulaşmayın parçası da ustası da bulunmuyor hocam bende de var ekranı değiştirmem lazım orjinal ekran sadece kvk bulabilir onlar da bir tarafını yaparken diğer tarafını bozuyor işçiliği çok zor telefonun. Bataryasını kasasını kendim değiştirdim böyle olduğunu bilsem üstüne 200 daha verip iphone7 alırdım 3 sene önce

• merhabalar,

telefonun üst kısmındaki dokunmatik sorunu ve artık ölen pili için kvk'ya göndermek istiyorum. ama okuduklarımdan bir tarafını yaparken diğer tarafını bozuyorlarmış.. bende gönderirken not yazmak istiyorum.. bütün her şeyi çalışıyor, sadece ekran ve pil değişecek diye. işe yarar mı?

bir de ekran falan bulup takabiliyorlar mı hala?
  • Kvk'ya göndermeden önce dokunmatik sorununu, kasanın çalışır vaziyette her tarafını gösterir şekilde foto ve videosunu çek. Servis pilini de değiştirir. Diğer arkadaşın da dediği gibi bu telefonu sorunsuz tamir eden bir ustayı bulmak çok zor. Hepsinden önemlisi sana verecekleri onarım fiyatı telefonunu tamir etmeye değer mi?
  • Google asistanda ok google komutu çalışan var mı? Bende çalışmıyor niyeyse. Voice match açık
  • Selam, yıllardır kullandığım telefonumun pili öldüğü için sürekli şarjda kullanıyorum. Bazen şarjdayken bile çat diye kapanabiliyor. Yalnız bu kapanmalar çok olmuş olsa da bu sefer telefonu açtığımda google hesabını görmedi görmesinden kastım doğrulamak istedi. Onaylamaya çalıştığımda ise onay ekranı donup kalıyor.Ne yapacağımı şaşırdım. telefonda sadece gmail ve fotoğraflara erişebiliyorum.Ama sadece verimli şekilde gmail çalışıyor. Onun dışında hiç bir google servisine erişemiyorum. Misal youtube açılmıyor, playstore açılsada onay gerektiğinden hiç bir program işlem yapmıyor.

O onay ekranında saatlerce beklesem de hiç bir işlem olmamaktadır. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Google desteğe ya da forumuna da yazdım ama bırak bir gün içinde geri dönüş yapmayı okuduklarından bile şüpheliyim.
    Cihazda ki hesabımı kaldırıp tekrar yüklersem ve bu sefer de aynı hatayı alırsam telefonu hiç kullanamamaktan korkuyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? İyi günler, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vkopuzoglu -- 18 Ocak 2020; 12:59:56 >

• ben yanımda power bank taşıyorum 5000 mah öyle çözdüm olayı içini açtırıp orjinalliğini bozmak istemedim. gördüğüm yorumlardan da doğru karar vermişim gibi geldi :)
  • Neler çektirdi millete bu HTC 10 :) hala kullanan var , Garip yaa :D
  • 
Sayfa: önceki 12631264126512661267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.