Şimdi Ara

htc 516 her uygulamaya durduruldu diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • htc desire 516 dual sim cihazım her uygulamaya durduruldu uyarısı veriyor cihazı kullanamıyorum 'google playstore durduruldu' gibi bazen olmuyor kısa süre kullanıyorum sonra bir daha başlıyor hatta arada htc sense durduruldu deyip arayüze bile girmiyor. recovery menüsünden fabrika ayarlarına döndüm yine aynı tel rootsuz du root layayım dedim pek anlamam bu işlerden netten araştırdım kingo root diye bir proglamla root ladım rom atma işlemlerini yapmak için bootloader menüsüne giremiyorum bootloader menüsü açılmıyor htc logosunda kalıyor pili çıkarmak zorunda kalıyorum pc ye bağlıyorum teli usb driver ların hepsini yüklemiyor bir tanesi kalıyor aradım nette driver i bulamadım bulduklarımı denedim olmadı bilgisi olup yardımcı olabilecek var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xxizamxx

htc desire 516 dual sim cihazım her uygulamaya durduruldu uyarısı veriyor cihazı kullanamıyorum 'google playstore durduruldu' gibi bazen olmuyor kısa süre kullanıyorum sonra bir daha başlıyor hatta arada htc sense durduruldu deyip arayüze bile girmiyor. recovery menüsünden fabrika ayarlarına döndüm yine aynı tel rootsuz du root layayım dedim pek anlamam bu işlerden netten araştırdım kingo root diye bir proglamla root ladım rom atma işlemlerini yapmak için bootloader menüsüne giremiyorum bootloader menüsü açılmıyor htc logosunda kalıyor pili çıkarmak zorunda kalıyorum pc ye bağlıyorum teli usb driver ların hepsini yüklemiyor bir tanesi kalıyor aradım nette driver i bulamadım bulduklarımı denedim olmadı bilgisi olup yardımcı olabilecek var mı ?

Hocam merhaba,Keşke telefonunuza kingroot yüklemeseydiniz.Çünkü böyle uygulamalar çöptür.Bilgisiyardan halletmeniz lazımdı.Durduldu hatası vermesi doğaldır kingroot uygulamasını silip.Telefonunuzu yeniden başlatıp dener misiniz tekrar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayardan halledemiyorum teli pc ye bağladığımda eksik bir driver kalıyor. Durduruldu hatasını aldıktan sonra kingroot kurdum zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.