Şimdi Ara

HTC Amaze 4G; 1.5 GHz çift çekirdekli işlemcili ve 4.3-inç qHD ekranlı akıllı telefon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
29.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

tasarmımdan bahsediyoruz da tam ekran dokunmatik telefonlar hepsi birbirine benziyor zaten.köşeli veya oval oluyorlar.üretiticiler için çok fazla seçenek de yok.

üçgen mi yapsınlar ne yapsınlar başka
  • Telefon almayı istediklerimin arasında ilk sıraya oturdu.

+ ları

1- özellikle beyazı oldukça çekici. ( htc lerin arka kapakları çok dandirik oluyor umarım öyle değildir bu)
    2- kamerası oldukça iyi. mercek genişliği f/2.2. yani loş ortamda çekebilme kabiliyeti, N8, ARC, SGS2 gibi en üst cihazlardan iyi. (ben buna tav oldum)
    3- adam gibi pil koymuşlar hayret ettim, 1450 mah koysalardı hadi len derdim.

- leri

1- Arka kapağın oyuncak gibi çıkma ihtimali
    2- sensation xe deki beast sound desteği koymamışlar. illa birşeyi kesecekler ya

olurda sensation xe kamera olarak F/2.2 değerindeyse xe ye kayabilirim

• Arkadaşlar teknik özellikler iyi ama Sensation XE de ki ses sistemi yok bide çirkin çok yuvarlak hatlı bence sizcede öyle değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

259$ ? Türkiye fiyatı kaç para olacak acaba.

yıkıldım yav gülmekten ama her türlü kaçınılmaz son ..

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Orijinalden alıntı: mcetindas 259$ kontratlı satış fiyatı oluyor. Türkiyedeki sıfır fiyatı çıkınca yanıltmasın kimseyi. 2 sene taahhüt veriyorsun üzerine nakit 259 dolar veriyorsun. Türkiyedeki sözleşmeli fiyatlar ile amerikadaki sözleşmeli fiyatlar arasında öyle uçurumlar yok. Atın artık bu önyargıyı at gözlüklerini. Biraz araştırın öyle yorum yapın. Amerikada AT*T hat ile sözleşmeli kampanya aylık 55 dolar. Bu fiyata aylık 450 dakika görüşme ve 200mb veri dahil. Ayrıca 199 dolar peşinat veriyorsunuz. Toplamda (24*55)+199== 1519 dolar yapıyor. 2810 lira yani. Vodafone ile almaya kalksan aylık 500dk ve 100mb 3g veri ve sınırsız 2g veri ile aylık 100 lira. 100*24=2400 lira yapıyor toplamda. Bir karşılaştırın bakalım ortada şaka varmı?
    Peki ben de yazayım bari... Türkiyede asgari ücret aylık 700 Lira. Asgari ücretle 1 ay çalışan birisi bunu maaşının tamamıyla alamaz, 2 ay çalışsa yine alamaz , 3 ay çalışsa yine alamaz , 3.5 ay çalışırsa alır, üzerine de hiçbir şey kalmaz.. Amerikada 2800 lira diyorsun. Yani Amerikada asgari ücretin saatlik genelde 8.5$ olduğunu baz alıp bir insanın günde 9 saat Cumartesi dahil çalıştığını da farzedersek 8.5 x 9 = Günde 76,5 $ , 26 günde de 1990$ yapar. Yani asgari ücretle çalışan birisi telefonu 1 aylık maaşıyla alabilir , üzerine de Türkiyede çalışan birisinin 1 aylık maaşından 200 lira kadar fazlası kalır. Bence şaka var. Evet var...

Arkadasim saka felan yok. Mesela ben Almanyada yasiyorum ve maasim düsük Taseron firma üzerinden girdim ise, ama benim bile maasimin yarisiyla bir iphone alabiliyorum yani askeri ücretler gelismis ülkelerde yüksek ve paralari degerli oldugu icin buralarda iphone kullanmak lüks sayilmiyor.

• yaa arkadaşım girmeyin böyyle muhabbetlere, 3.dünya ülkesinde yaşadığımızı neden hatırlatıyorsunuz.
    burası türkiye, burda insan maaşının 2 katını telefona verir, borca girer, öğle yemeğinden kısar, yürüyerek işe gider gelir, yinede telefonun üst modeli çıktığında ne yapar ne eder alır.

Oy zamanı gelincede, kendini o hale getirenlere seve seve oyunu tekrar verir. o yüzden bu muhabbetlere girmeyelim moralim bozuluyor
  • Tasarımı çok güzel.
  • Orijinalden alıntı: egemen_e

yaa arkadaşım girmeyin böyyle muhabbetlere, 3.dünya ülkesinde yaşadığımızı neden hatırlatıyorsunuz. burası türkiye, burda insan maaşının 2 katını telefona verir, borca girer, öğle yemeğinden kısar, yürüyerek işe gider gelir, yinede telefonun üst modeli çıktığında ne yapar ne eder alır. Oy zamanı gelincede, kendini o hale getirenlere seve seve oyunu tekrar verir. o yüzden bu muhabbetlere girmeyelim moralim bozuluyor [/q

Türkiyenin 3. sinif ülke oldugunu kim söyledi sana? Insanlari siniflara ayirmak yanlistir hepimiz 1 Allahin kuluyuz, buradaki sadece ödeme planlari v.s. ilgili teknoloji nerede ucuz nerede pahali gibi konular. Kücücük bir örnekde ben vereyim sana, mesela pirasa yemegini fazla bir seven olmaz ama burda yasadigim yerede kilosu 4 euro, ozaman buradakilerde 3 sinif insanmi oluyor? Arkadaslar lütfen butür teknolojik konulara sinif muamelesi seklinde yaklasmayin. Insanin insandan üstünlügü teknolojiyle olmaz yanlizca Takva ile olur...

• Orijinalden alıntı: zamannnnn

Orijinalden alıntı: egemen_e

yaa arkadaşım girmeyin böyyle muhabbetlere, 3.dünya ülkesinde yaşadığımızı neden hatırlatıyorsunuz. burası türkiye, burda insan maaşının 2 katını telefona verir, borca girer, öğle yemeğinden kısar, yürüyerek işe gider gelir, yinede telefonun üst modeli çıktığında ne yapar ne eder alır. Oy zamanı gelincede, kendini o hale getirenlere seve seve oyunu tekrar verir. o yüzden bu muhabbetlere girmeyelim moralim bozuluyor [/q

Türkiyenin 3. sinif ülke oldugunu kim söyledi sana? Insanlari siniflara ayirmak yanlistir hepimiz 1 Allahin kuluyuz, buradaki sadece ödeme planlari v.s. ilgili teknoloji nerede ucuz nerede pahali gibi konular. Kücücük bir örnekde ben vereyim sana, mesela pirasa yemegini fazla bir seven olmaz ama burda yasadigim yerede kilosu 4 euro, ozaman buradakilerde 3 sinif insanmi oluyor? Arkadaslar lütfen butür teknolojik konulara sinif muamelesi seklinde yaklasmayin. Insanin insandan üstünlügü teknolojiyle olmaz yanlizca Takva ile olur...

benim hatam, 3.sınıf derken insanları kasdetmemiştim, 3.dünya ülkesi demek istemiştim.

Buna da itirazınız olursa artık bir şey diyemem sizin sorununuz.

• yine düzeltme:

3.dünya demişim zaten, insanları karıştıran sizmişsiniz. dediğim gibi bunu kabul etmeyip, aksini düşünüyorsanız o sizin sorununuz.
  • BEYLER TELEFONUN TIPINI GECELIM DE BIRAZDA PERFORMANSINDAN BAHSEDELIM SIZCE S2 YE KAFA TUTABILIRIMI?
  • kamerası ve ekran kalitesini merak ediyorum
  • o hayvan gibi donanıma o kasa gitmemiş :(
  • ne zaman çıkar sizce.1 yılı bulur mu tr de olması
  • sahibinden de biri 1700 e mi ne satıyor.
  • Gereğinden fazla pahalı..
  • nokia batti diyen olmus iphone 4 ten iyisi gelmemis diyen olmus cikip tahahhutlu odemenin pesinatiyla buradaki nakit satis fiyatlarini bir tutan bile olmus, tamam herkes ilgili olmak zorunda degil de bu forum da adi ustune bu konulara odakli her turlu bilgi bulunabilen bir forum, yorum yazarken biraz destekli atmak bu kadar zor olmamali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarımı güzel olmuş.
  • Boylesine bir donanim.... Haydi hayirlisii
  • ekran çzönürlüğü iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.