Şimdi Ara

HTC Amaze 4G; 1.5 GHz çift çekirdekli işlemcili ve 4.3-inç qHD ekranlı akıllı telefon (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
29.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de ne zaman satışa sunulur ? Ses kalitesi nasıl acaba?
  • bugun aldım cıhazımı cok güzel bir cihaz dogubanktan 1750 gibi bir fiyata geldi samsung galaxy s2 tmobile 4.5 inc lik cihazı verdım. hafta sonu yere düşürmüştüm köşesinde eziklik olunca vermek zorunda kaldım ustune 300 lira verdim anlıyacagınız.. bu tip cihazları koruma altına alamamak çok kötü... ne bir kılıf nede bir film bulunmuyor.. samsung oyüzden gitti zate..
  • inşALLAH 2 haftaya kadar amazem geliyor.

anlamadıgım bi konu oldu .

arkadaşın biri bir yorumda bulunmuş.

aynı telefonları degiştirip degiştirip milleti kandırıyorlar gibi birşeydi.

arkadaşım . bende senin teknolojiye çok uzak oldugunu düşünüyorum.

dhd 1Ghz
    evo 3d hem 3d hemde 1.2 Ghz
    amaze 1.5 dual core işlemcile.

vs vs

bana söylermisin bunların hangileri biririnin aynısıdır ve kimi kandırıyorlar.
    ben bunları sadece işlemci bazında söyledim.
    daha farklı özellikleri d var tabiki bunların.
    arkadaşım bence sen biraz daha araştır HTC yi. gerisi fasa fiso zaten.. saygılar arkadaşım.
  • gördüğüm en çirkin htc bence.

turkcellin t10 t20 t30 diye sattığı huwai telefonlara benzemiş...
  • Arkadaslar telefonu alali 3 hafta oldu..bundan onceki cihazim sesationdu..htcnin zaafi dahili bellegin ve ram'in az olmasiydi..bu cihazda drumu ortadan kaldirmislar...s2 felan hikaye anlicaniz.YENI KAPTAN AMAZE...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

gördüğüm en çirkin htc bence.

turkcellin t10 t20 t30 diye sattığı huwai telefonlara benzemiş...

+1

telefonu ilk gördüğüm anda ne çirkin şey la bu demiştim içimden kendime
  • telefonumu satıyorum.. 2 gunluk telefon bılgınıze.. sırket blacberyy verıyor 9900 bunu kullanmak ıstedıgım söyledım fakat server bırtek blacberry desteklıyormus buda nasıl oluyorsa anlamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuslat06

htc nin telefonları neden bu kadar ağır olmak zorunda 172gr nedi yahu

Plastik değil çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

Yine donanima laf yok ama tip vasat.

Aynen ya ilk çıkardığı telefonlar birebir kopyalanmış telefonlar olduğu için sevmemiştim '' Fakir Markası '' demiştim, kendi ilk çıkardığı telefon da böyle yuvarlakımsı bişeydi, ne zaman HTC görsem fakir kelimesi aklıma geliyor. Ayrıca 259$ dolar hiçbişey değil madem ki o kadar çok sevdin telefonu paraya kıyıp alacaksın.

Not : Samsung hayranıyım,Nokia kullanıyorum
  • HTC A9 e geçemedi A8 bu cihaz galiba...............
  • bu telefonla rezoun(vigor) arasındaki fark nedir ? hangisi daha iyidir aynı gibi telefon özellikleri ya
  • biraz önce yorum yazdığım htc nin diğer modelinin konusunda 1600 mah var bunda 1730mah :D anlamıyorum birisi açıklasın neden bunda daha fazla
  • HTC'e bir türlü ısınamadım ama en sonunda gidip bir tane alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkozturkoz

telefonumu satıyorum.. 2 gunluk telefon bılgınıze.. sırket blacberyy verıyor 9900 bunu kullanmak ıstedıgım söyledım fakat server bırtek blacberry desteklıyormus buda nasıl oluyorsa anlamadım..

telefonun nedir AMAZE mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixerkan

quote:

telefonumu satıyorum.. 2 gunluk telefon bılgınıze.. sırket blacberyy verıyor 9900 bunu kullanmak ıstedıgım söyledım fakat server bırtek blacberry desteklıyormus buda nasıl oluyorsa anlamadım..

sattım telimi evet amaze idi.. güzel telefon tavsiye ederim.. 1,5 ghz hız farkediliyor..
  • quote:

quote:

quote:

sattım telimi evet amaze idi.. güzel telefon tavsiye ederim.. 1,5 ghz hız farkediliyor..

Ne cabuk sattin.nasil sattin.sahibinden comda mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ali282

quote:

quote:

quote:

Ne cabuk sattin.nasil sattin.sahibinden comda mi

verdim kardeş valla zararına yapıcak bişi yok... ama iyi cihazdı valla.1.5 ghz farkı cok belli idi..

• htc tv dizileri gibi çalışyor.. her hafta yeni bir model... bu haftaki modeli de amaze 4g...
    bakalım önümüzdeki hafta hangi modelini duyacağız htc nin
    bu ara da telefon çok ağır 172 gram
  • Telefonu kullanıp deneyen arkadaşlara sorum; şarj süresi nasıl arkadaşlar? kaç saatte tam şarj oluyor.?

0-100 kaç saat :) S2 den sıkılır gibi olmaya başladım. özellikle 0-100 en az 3 saat olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

yaa arkadaşım girmeyin böyyle muhabbetlere, 3.dünya ülkesinde yaşadığımızı neden hatırlatıyorsunuz. burası türkiye, burda insan maaşının 2 katını telefona verir, borca girer, öğle yemeğinden kısar, yürüyerek işe gider gelir, yinede telefonun üst modeli çıktığında ne yapar ne eder alır. Oy zamanı gelincede, kendini o hale getirenlere seve seve oyunu tekrar verir. o yüzden bu muhabbetlere girmeyelim moralim bozuluyor

egemen insanların aç gözlülüğüyle, sonradan görmeliğiyle siyaseti nasıl ilişkilendirdin anlamadım. 800 tl maaş alırken gidip 1800 tl lik telefon almak ancak aptallıktır. bunun için siyasileri suçlamanın manası yok.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.