Şimdi Ara

HTC Amaze 4G; 1.5 GHz çift çekirdekli işlemcili ve 4.3-inç qHD ekranlı akıllı telefon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
29.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcetindas

259$ kontratlı satış fiyatı oluyor. Türkiyedeki sıfır fiyatı çıkınca yanıltmasın kimseyi. 2 sene taahhüt veriyorsun üzerine nakit 259 dolar veriyorsun. Türkiyedeki sözleşmeli fiyatlar ile amerikadaki sözleşmeli fiyatlar arasında öyle uçurumlar yok. Atın artık bu önyargıyı at gözlüklerini. Biraz araştırın öyle yorum yapın. Amerikada AT*T hat ile sözleşmeli kampanya aylık 55 dolar. Bu fiyata aylık 450 dakika görüşme ve 200mb veri dahil. Ayrıca 199 dolar peşinat veriyorsunuz. Toplamda (24*55)+199== 1519 dolar yapıyor. 2810 lira yani. Vodafone ile almaya kalksan aylık 500dk ve 100mb 3g veri ve sınırsız 2g veri ile aylık 100 lira. 100*24=2400 lira yapıyor toplamda. Bir karşılaştırın bakalım ortada şaka varmı?

Peki ben de yazayım bari...

Türkiye'de asgari ücret aylık 700 Lira. Asgari ücretle 1 ay çalışan birisi bunu maaşının tamamıyla alamaz, 2 ay çalışsa yine alamaz , 3 ay çalışsa yine alamaz , 3.5 ay çalışırsa alır, üzerine de hiçbir şey kalmaz..

Amerika'da 2800 lira diyorsun. Yani Amerika'da asgari ücretin saatlik genelde 8.5$ olduğunu baz alıp bir insanın günde 9 saat Cumartesi dahil çalıştığını da farzedersek 8.5 x 9 = Günde 76,5 $ , 26 günde de 1990$ yapar. Yani asgari ücretle çalışan birisi telefonu 1 aylık maaşıyla alabilir , üzerine de Türkiye'de çalışan birisinin 1 aylık maaşından 200 lira kadar fazlası kalır.

Bence şaka var. Evet var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 27 Eylül 2011; 20:26:27 >

• tasarımı önden nokia c7ye benzettim
  • Asgari ücretle yaşayan insan telefonu napsın ucuz yollu bir telefonla geçimini sağlar. O kadar hesap kitap yapmanın faydası yok, tabii kalkıp biriniz destek çıkmazsa eğer.
  • telefonun tasarımı çok güzel lan hayran kaldım şerefsizim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemApps -- 27 Eylül 2011; 21:35:43 >
  • Telefonu tasarım olarak çok beğendim.Fakat sürekli yeni model çıkaran telefon üreticilerinden telefon almamaya özen gösteriyorum.Aynı donanımı farklı telefon diye bizleri kandırmaya çalışan markalar sırayla ;
    1-Sony Ericsson
    2-Htc
    3-Nokia
  • off ulen dk başı bu konuya giresim geliyor ne güzel bir tasarım yapmıslar :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Telefonu tasarım olarak çok beğendim.Fakat sürekli yeni model çıkaran telefon üreticilerinden telefon almamaya özen gösteriyorum.Aynı donanımı farklı telefon diye bizleri kandırmaya çalışan markalar sırayla ;
    1-Sony Ericsson
    2-Htc
    3-Nokia

SE'ye haksizlik olmus ve liste basinda samsung olmali.
  • Tipi güzelmiş.Bu arazi şartlarında su falan geçirmeyen telefonlara benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: octaine

genelde htc dizaynları hiç hoşuma gitmez ama bunun dizaynını çok beğendim ben.

Benim de begendigm ilk HTC

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

259$ ? Türkiye fiyatı kaç para olacak acaba.

• favorim her zaman HTC dir, diğerleri peşinden geliyor. Nokia iflas etti zaten zavallı...
  • iphone hikaye htc şahane
  • Cillop gibi bi cihaz çıktı valla
  • Arkadaşlar tartışmaya gerek yok Bu Telefon Türkiyeye GElmiyecek Çünkü Türkiyede 4G Şebekessi yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Arkadaşlar tartışmaya gerek yok Bu Telefon Türkiyeye GElmiyecek Çünkü Türkiyede 4G Şebekessi yok :)

telefonun çalışması için 4g şebekeye gerek yok ki

Vay anasını arkadaş millet 4G'ye geçti ben hala 2.5G telefon kullanıyorum. Fakirliğin gözü kör olsun
  • htc Hala qualcom S3 Lerde ısrarcı A8 takılıyo
  • Şekile gel tutuldum vallahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 1 Ekim 2011; 15:56:58 >
  • 5800 alın ozaman
  • htc nin telefonları neden bu kadar ağır olmak zorunda 172gr nedi yahu
  • tasarmımdan bahsediyoruz da tam ekran dokunmatik telefonlar hepsi birbirine benziyor zaten.köşeli veya oval oluyorlar.üretiticiler için çok fazla seçenek de yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.