Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine sordum htcye. Hic kimseye guncelleme gelmedi oyalayip duruyosunuz falan dedim. Guya cid kodlarina gore dagitiliyormus. Benim cid kodum m27olarak gozukuyor ne anlama geliyor yani bu ? Play storedan cid getter adli programi indirip ogrendim cid kodumu sizde bir bakin acaba sizlerinki kac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatukoy

Valla hocam çürük çıktı bu telefon yada bize çürük seri falan denk geldi şu 4.2.2 güncellemesinden sonra adam olmazsa direk çöp yani, vercem servise.. htc explorer vardı kardeşimin eski telefonu 512 ram var o ufak haliyle bile banamısın demeden çalışıyo, dahili hafızası sonuna kadar dolu olduğu hallerde bile.. Zaten normalde böyle sorunsuz olması lazım bence..
    Htc online destek ile görüştüğümde adamlar desire 500 için cihaz dahili hafızasında 250 mb'dan az yer kaldıysa donmalar normaldir, olabilir dediler. Zaten dahili hafıza kuş kadar bide 250 mb boş zaten çok doldurmam hafızayı yinede donmasın diye dahada fazla boş alan bıraktım yine donmalar devam ne yaptıysam olmadı..

Hocam senin yazılım verson nedir? 1.32 mi

• Aynen hocam 1.32.401.1 versiyon su an

• Beyler güncelleme gelince telefona bildirim düşüyor demi?

• Boşuna güncelleme beklemeyin derim müşteri hizmetlerini her arayişimda farklı bilgiler veriliyor.yok güncelleme sırayla veriliyor falan filan sanki bu cihaz 100 milyon satilmista serverlar a yük binmesin diye sırayla dağıtıyorlar.Yok böyle bişey artık umudum kalmadı en kısa zamanda elimden cikaricam....

• Aynen ya dalga geçiyolar adeta güncelleme geldi dediler kaç gün geçti üstüne hala gelecek.. hani dedim sadece benim cihazmı almıyor amam herkeste var skıntı... Güncelleme gelmezse servise verin diyor bide htc.. Ben satmak istedim Desire 500 için 300 yada 350 lira veririz dedi bi kaç yer 2. eli parada etmiyor,
  • İyi vermişler bana 200 diyen bile oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr3_ -- 11 Nisan 2014; 17:19:31 >
  • :) valla saka gibi ya okadar para ver adamlar 200- 300 arasi deger bicsinler 2. El en iyisi alici cikarsa elden vermek. Ama HTC One almadigima pismanim keske onu alsaydim az daka skip

• Anladığım kadarıyla 1.32 olanlarda bu donma problemi mevcut eğer bulabilirseniz 1.20 versiyonu kurun %90 düzelecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

Anladığım kadarıyla 1.32 olanlarda bu donma problemi mevcut eğer bulabilirseniz 1.20 versiyonu kurun %90 düzelecektir

desire 500 1.20.401.3 dedeğin firmware buda bulamadım google amcada sen bulabildinmi
  • Slm Arkadaşlar..

Htc-Dsre-500 kullanıyorum.

Öncelikle kendiliğinden titreşimi bozuldu aradan bir hafta geçtikten sonrada cihaz mesajlaşma esnasında dondu restdiktn sonra açıldı ikinci kez dondu ondan sonra sorunlar başladı Tlfn donmaya başladı factory rest acılmaya başladı. Daha sonra Sistemi yükledim Düzeldi dedim ama sorunda devam etti sürekli donuyor acılmıyor Htc ekranında kallıyor sistem geri yüklüyorum yüklemde donuyor. yani hiç bir şekil müdahale edemiyorum cihaz açılmıyor. Garantiye göndermek istemiyorum Pc den sistemi yükleye bilir miyim.. Yada orjinal Rom mu nereden bulabilirim...

Teşekkürler Şimdiden
  • hiç birimize gelmedi mi hala guncelleme ? yoksa çift hatlı modele mi verdiler 4.2.2yi ?
  • güncelleme beklemeyin verin garantiye telefonu yerin dibine soktunuz :D
  • Henüz bir çözüm buladım arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı? garantiye göndermek istemiyorum bekleme süresi kabızlık...

Ayrıca Htc Sync Manager yükledim pc bağlanmak için o da olmadı cdc serial die birşey istiyor yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
  • At_Adam kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım, kusura bakma ancak yazıyorum, aradığın firmware buldum 1.20.401.3, bana göre en sorunsuz olan bu.
    Buradan indirebilirsin.
    @At_Adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_mero -- 15 Nisan 2014; 0:50:06 >
  • quote:

Merhaba arkadaşım, kusura bakma ancak yazıyorum, aradığın firmware buldum 1.20.401.3, bana göre en sorunsuz olan bu.
    Buradan indirebilirsin.
    @At_Adam

Hocam linke tiklayinca hrc.com.tr aciliyor

• quote:

Buradan indirebilirsin.
    @At_Adam

Hocam HTC nin sitesini açıyor linki yenilermisiniz

• Buradan indir

Aşağıdaki resimdeki linki indirebilirsiniz

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★
  • Yukleyenler ise yararsa soleyin

• quote:

Buradan indir

Aşağıdaki resimdeki linki indirebilirsiniz

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★

Hocam birde zıp dosyası indiriyor Suan ama daha önce eski telefonumu rootlu kullaniyodum zıp dosyasını recoveryden yukluyorduk bu dosyayı nerden yuklucez

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.