Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu 1,32,401,1 güncellemesiyle ayarlar kısımıda birinci bellek seçeneği çıktı bi ekran görüntüsü eklemeye çalıştı.., sd kart lokasyon sorunu dediğiniz bununla ayarlanan bişeymi ben sd kart seçtim birinci belleği buda hızlandırdı biraz telefonu..
    Valla benim donma sorunlarına tek umudum 4.2.2 bir gelsede görsek olmadı servise vericem.. az önce bende aradım htc'yi güvenli modda güncellemeyi deneyin dedi daha önce denemiştim olmuyor, oda olmuyorsa formatlayıp fabrika çıkış ayarlarına dönüp güncellemeyi deneyin dediler oda olmazsa güncelleme için servise verilmesi gerekiyormuş. Yinede kesin bir şey söyleyemem önümüzdeki bir kaç gün içerisinde kendiliğindende gelebilir dedi Türkiyede bölge bölge dağıtılıyomuş sanırm. Bakalım bişeyler yapıcaz artık...
     ★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★

• Bende donma olmuyor hic.. Guncelleme icin ayni seyleri yapmisiz.. Bende gorustum htc yle.. Yollayacagim sanirim cihazi.. 1.30 bile yok benim cihazda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grck -- 4 Nisan 2014; 18:36:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar..

şimdi şöyle bir sorunum var, iletilerde;

Alınan İletiler= Alındı bildirimi buradaki uyarı sesi hem mesajlar iletildiğinde çalışıyor hemde bana mesaj geldiğinde şöyle düzenlemek istiyorum,
    garantiye gidip gelmeden öyleydi, mesela mesaj iletildiğinde başka ses çalışıyordu pıtpıt gibi, bana mesaj geldiğinde farklı..

zaten e-posta, whatsapp farklı onları anlıyorum sıkıntı yok:) ben mesaj iletildiğinde ve mesaj geldiğinde farklı olsun istiyorum..

+ birde arkadaşlar, Ayarlar, Ses kısmında ki. Uyarı sesi ne için acaba?
  • 4.2.2 gelen varmı ?
  • Kitkat ı beklemek züğürt tesellisi oldu artık. Güncellemenin gelmeme nedeni bana göre aldığınız operatörün kısıtlaması. Sonuçta telefona garanti veriyorlar güncellemeleri kapatırlar garanti sorunlarından kurtulur stabil bi ürün elde ederler.

Denemedim ama güncelleme gelmesi için s-off yapın ve güncelleme sunucularını düzenleyin. Rootluk iş değil bunun için ayrı kilit var. S-on/off kilidi.

Sanırım bide golden kart diye bi kilit var onu kırmaya çalışın.

Telefonu elden çıkarmak en mantıklısı. Sd kart problemleri olduğu söyleniyor ben swap yapıp sd kartı ram yapıcaktım + bi kısım alanı dagiliye bağlıcaktım. Artık verim alamayacağımı biliyorum.

Sd kart probleminden dolayı telefonu her restlediğimde sense de ki menü bozuluyor. Blinkfeed güzel ancak bana hitap etmiyor boşuna ekran. Çöp uygulama kaynıyor aöıp link2sd den silseniz bile yeniden oluşturuyor her şeyi ayrı bi dert.

Beğendiğim tek şey audio beats. Htc bu şirketin.%51 ortağı. Artık yeni telleri desteklemiyor cunku kulaklık vs ayrı satmaya karar verdi.

Yazık oldu.

Edit: telefonu geliştiren 2. bi alternatif yok. rom bulamazsınız. Telefon orta sınıfı temsil ettiği için güncelleme gereği geliştirme gereği duymuyorlar. Alıcaklara tavsiyem, orta kullanıcı değilseniz almatın orta iseniz sense tasarımı gayet hoş kullanım gayet basit artı az uygulamayla kasma problemi yaşamazsınız. Hafıza olarak 4 diye pazarlanıp üzgünüz 3 ü sistem diyem adi bi firma htc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betacoins -- 6 Nisan 2014; 1:27:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: betacoins

Kitkat ı beklemek züğürt tesellisi oldu artık. Güncellemenin gelmeme nedeni bana göre aldığınız operatörün kısıtlaması. Sonuçta telefona garanti veriyorlar güncellemeleri kapatırlar garanti sorunlarından kurtulur stabil bi ürün elde ederler.

Denemedim ama güncelleme gelmesi için s-off yapın ve güncelleme sunucularını düzenleyin. Rootluk iş değil bunun için ayrı kilit var. S-on/off kilidi.

Sanırım bide golden kart diye bi kilit var onu kırmaya çalışın.

Telefonu elden çıkarmak en mantıklısı. Sd kart problemleri olduğu söyleniyor ben swap yapıp sd kartı ram yapıcaktım + bi kısım alanı dagiliye bağlıcaktım. Artık verim alamayacağımı biliyorum.

Sd kart probleminden dolayı telefonu her restlediğimde sense de ki menü bozuluyor. Blinkfeed güzel ancak bana hitap etmiyor boşuna ekran. Çöp uygulama kaynıyor aöıp link2sd den silseniz bile yeniden oluşturuyor her şeyi ayrı bi dert.

Beğendiğim tek şey audio beats. Htc bu şirketin.%51 ortağı. Artık yeni telleri desteklemiyor cunku kulaklık vs ayrı satmaya karar verdi.

Yazık oldu.

Edit: telefonu geliştiren 2. bi alternatif yok. rom bulamazsınız. Telefon orta sınıfı temsil ettiği için güncelleme gereği geliştirme gereği duymuyorlar. Alıcaklara tavsiyem, orta kullanıcı değilseniz almatın orta iseniz sense tasarımı gayet hoş kullanım gayet basit artı az uygulamayla kasma problemi yaşamazsınız. Hafıza olarak 4 diye pazarlanıp üzgünüz 3 ü sistem diyem adi bi firma htc.

telefonu elden çıkarmak mantıklı değil telefon gayet stabil çalışıyor güncelleme gelmesi içinde bekliyiceğiz

• benim beklentilerimin karşılığını vermedi memnun olan kullansın tabii
  • selamın aleykum cumleten. bende 4 gun once ikinci el desire 500 tek sim aldım. tamir gormemıs garantılı kutulu cıhaz. telefondan memnunum gayet şık kullanıslı. benımde bazı arkadaslarda oldugu gbı ekranım donuyor arada bır mesela gunde 3-4 kez. ekranı kılıtleyıp actıgımda sıkıntı kalmıyor. cıhaza hard reset yaptım vatsap ve viberden baska uygulama yuklemeden kullandım ama yine dondu cihazım. yani bir uygulamadan kaynaklanmıyor. bunun sebebını bulamadım bır turlu. günceleme gelecek demissiniz insallah 4.4 olmasa bile hic degilse 4.2 gelsinde su pil gostergesi, bardaki uygulamaları degistirme ozellegi falan gelsin. belki su ekranın donma sorununuda duzeltirler. iyi aksamlar herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

biraz önce HTC destek ile görüştüm telefonun 4.2.2 güncellemesini yayınlamaya başladıklarını söyledi, ancak güncellemeyi parti parti yaptıklarını belirtti, bu 1.32.401.1 güncellemesini alan arkadaşlarda bence biraz daha beklesinler, bu güncellemeden kaynaklı bir donma yaşıyorsunuz, ben bu güncellemeyi almadım telefonda donma kasma yavaşlama 1 kere bile yaşamadım. telefonu wi-fi ile internnette kullanıyorum, kısa süreli oyunlar oynuyorum, konuşma oranım çok fazla buna rağmen 2 gün gidiyor şarjım, siz neden böyle sorunlar yaşıyorsunuz anlamadım. bence uygulama ayarlarından kullanmadıklarınızı devre dışı bırakın, mesela ben Google Play Gazetelik, Google Play Kitaplar, Google Metin Konuşma, Google Play Müzik, Google+ Twitter kullanmadığım için devre dışı bıraktım, siz de kullanmadıklarınızı devre dışı bırakırsanız biraz daha şarja katkısı olacaktır diye düşünüyorum.. ama orada sadece bildiklerinizi devre dışı bırakın yoksa telefonun bazı özellikleri çalışmaz hale gelebilir...

hocam tek simli model icin mi yayınlanmaya baslanmıs 4.2.2 ? bide hala gelmedi

• Dediklerine göre parti parti yapıyorlarmış ama bu kadar insana update gelmedi henüz beklemedeyiz hepimiz, bu arada yazılım versiyon nedir hocam senin 1.20 mi 1.32 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_mero -- 8 Nisan 2014; 1:22:03 >
  • Versiyonun 32.401.1

• su an bende htc destege sordum ve 4.2.2 nin dagıtılmaya ve cihazlara sırayla gelecegini soyledi.
  • Ya o sırayı bende anlasam bir, ne sırayla dağıtıyolarsa gelmedi bir türlü güvenli modda dene dediler denedim yok formatla dene dediler hard reset attım denedim yok, çok sorun yaşıyorum cihazda bi gelsede güncelleme ondan sonraki performansa göre hareket edicem.. Htc desteği aradığımdada bölgesel dediler güncelleme için dedim İstanbulda yaşıyorum şehirler ile alakalı bir durummu dedim sessiz kaldı operatör, zaten robot gibi konuşuyolar evet efendim doğrudur efendim diye.... Şehir ile alakalı değil sanırım geçen hafta sonu izmirdeydim ordada denedim güncelleme bulamadı, nekadar yavaş işliyo bunların sistemi..
  • evet sabırsızlıkla bekliyoruz ama yok yok yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatukoy

Ya o sırayı bende anlasam bir, ne sırayla dağıtıyolarsa gelmedi bir türlü güvenli modda dene dediler denedim yok formatla dene dediler hard reset attım denedim yok, çok sorun yaşıyorum cihazda bi gelsede güncelleme ondan sonraki performansa göre hareket edicem.. Htc desteği aradığımdada bölgesel dediler güncelleme için dedim İstanbulda yaşıyorum şehirler ile alakalı bir durummu dedim sessiz kaldı operatör, zaten robot gibi konuşuyolar evet efendim doğrudur efendim diye.... Şehir ile alakalı değil sanırım geçen hafta sonu izmirdeydim ordada denedim güncelleme bulamadı, nekadar yavaş işliyo bunların sistemi..

Hocam siz cok sorun yasiyorum cihazda demissiniz acaba nelerden bahsediyorsunuz ?

• Hocam telefon kafasina gore donuyo kasiliyo falan, defalarca formatladim formattan sonra duzeliyo sonra bi kac uygulama yukeyince yine ayni donmalar kasilmalara devam hani cok kullandigim uygulamari bile kullanmaz oldum donmalar uygulama kaynaklimi diye ama baska bisey, cok sorun dedigim o yani bitmek bilmeyen tutarsiz donmalar kasilmalar bazen gelen cagriya bile cevap veremedigim oluyo ekran donuyo

• quote:

Hocam telefon kafasina gore donuyo kasiliyo falan, defalarca formatladim formattan sonra duzeliyo sonra bi kac uygulama yukeyince yine ayni donmalar kasilmalara devam hani cok kullandigim uygulamari bile kullanmaz oldum donmalar uygulama kaynaklimi diye ama baska bisey, cok sorun dedigim o yani bitmek bilmeyen tutarsiz donmalar kasilmalar bazen gelen cagriya bile cevap veremedigim oluyo ekran donuyo

Evet bendede aynisi oluyor gunde 4-5kez donuyor biktim artik guncellemede yok

• Valla hocam çürük çıktı bu telefon yada bize çürük seri falan denk geldi şu 4.2.2 güncellemesinden sonra adam olmazsa direk çöp yani, vercem servise.. htc explorer vardı kardeşimin eski telefonu 512 ram var o ufak haliyle bile banamısın demeden çalışıyo, dahili hafızası sonuna kadar dolu olduğu hallerde bile.. Zaten normalde böyle sorunsuz olması lazım bence..
    Htc online destek ile görüştüğümde adamlar desire 500 için cihaz dahili hafızasında 250 mb'dan az yer kaldıysa donmalar normaldir, olabilir dediler. Zaten dahili hafıza kuş kadar bide 250 mb boş zaten çok doldurmam hafızayı yinede donmasın diye dahada fazla boş alan bıraktım yine donmalar devam ne yaptıysam olmadı..
  • quote:

Valla hocam çürük çıktı bu telefon yada bize çürük seri falan denk geldi şu 4.2.2 güncellemesinden sonra adam olmazsa direk çöp yani, vercem servise.. htc explorer vardı kardeşimin eski telefonu 512 ram var o ufak haliyle bile banamısın demeden çalışıyo, dahili hafızası sonuna kadar dolu olduğu hallerde bile.. Zaten normalde böyle sorunsuz olması lazım bence..
    Htc online destek ile görüştüğümde adamlar desire 500 için cihaz dahili hafızasında 250 mb'dan az yer kaldıysa donmalar normaldir, olabilir dediler. Zaten dahili hafıza kuş kadar bide 250 mb boş zaten çok doldurmam hafızayı yinede donmasın diye dahada fazla boş alan bıraktım yine donmalar devam ne yaptıysam olmadı..

hiç servise verdinmi
  • Yok dostum hic vermedim servise usendim biraz ondan sonra su 4.2.2 geldi yakinda guncelleme duser muhabbetine bekliyim dedim smdi onu beklicem bi kac hafta daha sabredeyim diyorum guncelleme kendiliginden gelmezse yada guncellemeden sonrada duzelmezse vericem servise.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.