Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hafıza kartına telefondan format atarak denermisiniz? Kartla ilgili bir problem gibi duruyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_mero -- 25 Mart 2014; 0:47:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

Hafıza kartına telefondan format atarak denermisiniz? Kartla ilgili bir problem gibi duruyor...

hocam hep sorunla geliyorum karşınıza; bugün sistem güncellemesi yaparken bi hata aldım, KIRMIZI ÜNLEM İŞARETİ çıktı.
    uzun süre bekledikten sonra kapatıp açtım telefonu, şebeke bağlantısı yapamaz oldu telefon..

Recovery yapmayı deneyeceğim fakat, anlamayamadım..
  • YXZ kullanıcısına yanıt
    Karttaki problemle de alakalı olabilir bu, dosyaları oraya indirdiyse eğer sorun yaşamış olabilirsiniz. recovery ile çözülür muhtemelen ancak kartı değiştirin bence...
  • dj_mero kullanıcısına yanıt
    hocam telefoncuya verdim yarın halledecek.. evet hafıza kartını kesin değiştireceğim saolun
  • kitkat gelmeye bilir 4.3 te kalabiliriz ama güncellemeyle şu pili düzeltsinler çok gidiyo onun dışında telefon mükemmel almak isteyenlere tavsiye ederim pili diışında :(
  • Selam arkadaşlar...Bende dün aranıza katıldım...Gold'tan 799 tl'ye aldım...Yalnız ilk defa android kullanıyorum.Benim anlamadığım android 4.2.2 çıktımı çıkmadımı...Sabah bir güncelleme yaptı 4.1.2 oldu...Pil yüzdesini gösteriyormu acaba...
  • delimavi1982 kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin hocam. 4.2 gelmedi cihaz 4.1.2 arada düzeltme guncellemeleri geliyor suanlik sadece. Şarj yüzdesi ayarlarda öyle bir özellik yok ama programla halledilebilir marketten mobilecare yada batarya uygulamalarını indirip göstermesini sağlayabilirsiniz. Benim tavsiyem göstermesin çünkü sarjin azaldığını gördükçe benim sarja takasim geliyor kritik düzeye gelmeden bu da haliyle bataryayi kotu yönde etkiler ömrünü kısaltır

• 2 gun once htc ile gorustum telefonum guncelleme almiyor diye.bana 4.2.2. Nin ciktigini soylediler. On gün daha beklememi. Daha sonra fabrika ayarlarina dönüp guncelleme denememi ve yine gelmezse servise birakmami belirttiler.

• 4.2.2 mi eğer o gelirse kitkatı unutalım ve arkadaşımda xperia m var o telefon bizim telefondan biraz daha düşük 4.3 gelecek eğer bizi 4.2.2 de bırakırsa htc bidahada htc almam ve bendede şuan güncelleme yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 28 Mart 2014; 20:02:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodan

4.2.2 mi eğer o gelirse kitkatı unutalım ve arkadaşımda xperia m var o telefon bizim telefondan biraz daha düşük 4.3 gelecek eğer bizi 4.2.2 de bırakırsa htc bidahada htc almam ve bendede şuan güncelleme yok

Pilden şikayetçiyim bende. Bir saat muzik Internet falan takilayim yuzde 30-40 dusuyor. Sizde de böyle mi? Beklemede hic harcamiyor ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Grck

quote:

Orijinalden alıntı: rodan

4.2.2 mi eğer o gelirse kitkatı unutalım ve arkadaşımda xperia m var o telefon bizim telefondan biraz daha düşük 4.3 gelecek eğer bizi 4.2.2 de bırakırsa htc bidahada htc almam ve bendede şuan güncelleme yok

Pilden şikayetçiyim bende. Bir saat muzik Internet falan takilayim yuzde 30-40 dusuyor. Sizde de böyle mi? Beklemede hic harcamiyor ama

aynen bende güncellemeyle bunu düzeltmeliler bide pil dışında memunmudunuz
  • Lg g2 den sonra tabiki eksik bir telefon. Ama sevdim telefonu. Pili duzelirse bir sene kullanir sonra General mobile elite alirim diye düşünüyorum

• ARkadaşlar telefona 1 uygulama yükler yüklemez telefon donmaya başlıyor.Yeni güncelleme geldi sd karta uygulamaları yüklemek için buna rağmen bazı ıuygulamaları sd karta yükleyemiyorum.Bu donma sorunu bana telefonu kırdırma noktasına getirdi.Power tuşuna basıp ekranı kitleyince donması düzeliyor.Yardım edecek arkadaşlar varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never More

ARkadaşlar telefona 1 uygulama yükler yüklemez telefon donmaya başlıyor.Yeni güncelleme geldi sd karta uygulamaları yüklemek için buna rağmen bazı ıuygulamaları sd karta yükleyemiyorum.Bu donma sorunu bana telefonu kırdırma noktasına getirdi.Power tuşuna basıp ekranı kitleyince donması düzeliyor.Yardım edecek arkadaşlar varmı.

Ayni durumdayim ya formatladim fabrika ayarlarina geri dondum ne yaptiysam duzelmedi bu genel bi sorun sanrim arastrdkca donma yasayan cok kisi gormeye basladim. Donuyo guc tusuna basip ekrani kapatip acinca duzeliyo ama bi sure sonra yine donmaya devam yani. Ben bugun yarin goturup saticaktim sirf bu donma yuzunden satip GM Discovery alicaktim guncelleme gelecek haberini okuyunca bekleme karari aldim bakalim bi 10 gun daha guncelleme gelir ve bu sorun duzelirse eyvallah yoksa saticam. Pil desen ayni herkesteki sorun sarj ediyorum yarim saat ortalama zorlamayla kullanimda %30-40 arasi azaliyo hemen..

• Ayrica cok garip bisey yasadim ya saat oto guncelle oldu gece saat 3 de, saati 4 e aldi cihaz kendi kendine.. simdi secim dolayisiyla pazartesi ileri alinacak ya tekrar saati 3 e cekmeye calistim oto guncelleleri kapatip 3 olmuyo saat.. olmadi arkadas ayarlamaya izin vermiyo baska ne istersem o saate ayarladim ama yok hala saat 3 e ayarlayamiyorum boyle bisey varmi ya bug mudur bu yoksa sistem kafayimi yedi varya pismanim ben desire 500 aldigima okadar yani...
  • Hocam garantiye yollasak aynı sorun devam edermi çünkü bu şekilde telefon alıcı bulmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Never More

Hocam garantiye yollasak aynı sorun devam edermi çünkü bu şekilde telefon alıcı bulmaz

Hocam benim telde formatlayip tum uygulamalari silince donmalar gidiyo o sekilde alici bulur illaki ben satarsam oyle deniyecem.. servise verme isinide sevmiyorum hem ici acilmis servis gormus deyip deger dusurme olasiliklarida var zaten 2. Elde cok para edecek bi cihaz degil desire 500 yani ben bide servis bekleme tantanasina gelemiyorum eski telefon kullan ayarla ugras onla falan...

• He garantiye verip duzeldi diyenler var yani.. forumda baslik var desire 500 donm sorunu diye baktinizmi bende yazdim bseyler orda bi arkadas ekran kalibrasyonu yaptim duzeldi falan demis iste ben gecici cozumlerr buldum donmalara ama illaki donuyo yine donuyo yani . Ama yinede satmayi dusunmuyosan servisten gelemsini bekerim diyosan ver servise, bide 4 defa ayni sorun tekrarlarsa yeni cihaz vermek durumundalarmis burda ogrendim onuda

• quote:

Orijinalden alıntı: Grck

Lg g2 den sonra tabiki eksik bir telefon. Ama sevdim telefonu. Pili duzelirse bir sene kullanir sonra General mobile elite alirim diye düşünüyorum

general mobile önermem forumdaki yorumlara bakarsan kimse memmun değil
  • Şans işi ama ya kardeşimde var General mobile discovery hiç sorun yaşamadı çok akıcı çalıışıyo cihaz.. Bende HTC iyidir diye aldım işte donup duruyo sürekli..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.