Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam real racing tam hatirlamiyorum apk dosyasi 14 15mb birşey olmali. Onu hafiza tasiyin oyunu actiginizda oyun kendi hafıza kartina indiriyor. Bide ayarlardan depolamaya girip en altta bellek ayarlari seçin oradan tümünü güncelle deyip SD karti secin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu güncelleme gelen telefonlarınız çift simli mi? bendeki tek sim ancak güncelleme gelmedi 1.32.401.1 olan güncellemeden bahsediyorum
  • dj_mero kullanıcısına yanıt
    Sanırım dostum bendede tek sim var ve banada gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elrond Carnesir

Sanırım dostum bendede tek sim var ve banada gelmedi.

hayır bendeki de tek sim ama güncelleme geldi..yalnız benim cihazda mı sorun var bilmiyorum ama güncellemeden sonra şarjı su gibi içmeye başladı yaws:(
    Merhaba ,, benim telefonda tek sim geçenlerde 1.32.401.1 güncellemesi geldi, kurdum güncellemeden sonra bi kaç saat aptallaştı telefon şimdi iyi fena değil eski haline döndü gözle görülür bi değişimde yok..
  • Bende geldim araniza. Lg g2 mi sattim.. Cift simli model. Simdilik memnunum telefondan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grck

Bende geldim araniza. Lg g2 mi sattim.. Cift simli model. Simdilik memnunum telefondan.

G2'yi niye sattın hocam?
  • emr3_ kullanıcısına yanıt
    Iphone 4 ten gecmistim g2 ye ekrani biraz buyuk geldi :) htc her isimi goruyor. G2 cidden iyi telefon ama

• Dostlar sizce custom rom atmalimiyim ataniniz varmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme sırasında oluşan kırmızı üçgenin sebebi nedir ???

• 1.13.401.2 gözüküyor bende yazilim sürümü. Son sürüm bu mu..?

• Grck kullanıcısına yanıt
    hayır sizinki daha eski sürüm, telefonu wi-fi ile internete bağlayıp ayarlar kısmında en altta Hakkında kısmı var, oraya girip yazılım güncelleştirme kısmından bir kontrol edin...
  • Elrond Carnesir kullanıcısına yanıt
    telefon şu anki haliyle zaten çok stabil çalışıyor, bence custom atmanın bir anlamı yok telefona. zaten bildiğim kadarı ile bizim telefon için custom rom çıkmadı henüz
    Yaptim ama olmuyor. Cift hatli olandan. Neden olmasi anlamadim. Guncel diyor

Saol dostum. Bu arada malum telefonun arka kapak kismi komple cikiyor. Harici kapak satiliyormudur ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hafıza kartına .mp4 .avi gibi videolar attım, birkaç farklı video oynatıcısı ve dosya yöneticisi ile denedimsede videolar açılmadı..

.mp4 videoları TVC Platinum ile; HTC ye uygun çevirdim.. H264 vs vs videolar açılmıyor.
  • YXZ kullanıcısına yanıt
    ben telefonumda MX Player Pro kullanıyorum açmadığı format henüz görmedim. 1080p videolarda kassa da 720p ve altını çok iyi oynatıyor. tavsiye ederim...
  • Elrond Carnesir kullanıcısına yanıt
    yani yedek parça olarak elbette vardır ancak aksesuar olarak farklı renk seçenekleri varmıdır bilmiyorum.
  • Grck kullanıcısına yanıt
    telefonu kapatıp tekrar açıp bir daha denemeni tavsiye ederim, eğer olmazsa HTC nin destek birimini arayıp oradan destek alabilirsin.

Turkey - Türkiye
    Türkçe
    ‎00800 142 051 118
    +90 212 7055698‎
    ‎09:00 - 21:00 (Pzt - Cum)
    09:00 - 13:00 (Cmt)
    00800-142-051-118 - Sabit hattan aramaniz gerekmektedir
  • hocam, hafıza kartına bişey attığımda telefonu kapatıp açtığım zaman ilgili şey kayboluyor..
    videolar müzikler hep bozuluyor..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.