Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar bu kapağın esnemesi yanlardan cark cark ses gelmesi benim telefonuma özel mi yoksa normal bi durum olarak mı karşılanıyo kullanıcılar ve HTC tarafından?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

bu donmalar yüklediğiniz bir programdan olabilir diye tahmin ediyorum. telefona hard reset atmayı denediniz mi? şahsi dosyalarınızın yedeğini alıp telefonu resetleyerek deneyin bence, zira bende o kadar uygulama oyun vs. yüklü olduğu halde 1 kere bile donma yavaşlama olmadı hiç. telefona reset atmak için 2 yöntem var, 1. ayarlardan yedekleme ve sıfırlama ayarına girdiğiniz de telefonu sıfırla mevcut, 2. telefon kapalı durumdayken ses kısma tuşuna basılı turarak telefonu açma tuşuna karşınıza android ikonu gelene kadar basılı tutun, gelen menüde yine ses kısma tuşu ile Factory Reset menüsüne gelip telefon açma kapama tuşuna basarsanız telefon ilk günkü haline geri döner. yalnız içerisindeki herşey silineceği için rehber, msj, resim vs. ne varsa hepsinin yedeğini almayı unutmayın. bir de bu şekilde deneyin. böyle de olmazsa servise vermek durumundasınız... güncelleme gelecek ama bu yakınlarda gelmez maalesef. haziran temmuza kadar yolu var.

@hatukoy @rodan

Merhabalar, dediginiz gibi bi uygulama skinti yapiyomus reset atmaya karar vermistim son anda programlari silmek geldi aklima ne var ne yok sildim birden belirgin sekilde hizlandi, artik bi uygulama yukledikten sonra belli bi sure test etmeden baskasini yuklemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konu çok boş ya kimse yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenercell simkartımım birtürlü takamadım??????
  • KIZILÖTESİİ kullanıcısına yanıt
    sim kartiniz micro sim mi? Degilse kestirmeniz lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar benim telefonun android sürümü 4.1.2 acaba yeni güncelleme ne zaman gelecek bilgisi olan paylaşabilirmi.
  • kskasap kullanıcısına yanıt
    yeni güncelleme muhtemelen 6. aydan sonra gelir diye tahmin ediyorum. belirli bir açıklanan tarih yok maalesef.
  • 45 mb lik yeni bir güncelleme geldi arkadaşlar..yeni sürüm numarası 1.32.401.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetal2

45 mb lik yeni bir güncelleme geldi arkadaşlar..yeni sürüm numarası 1.32.401.1

güncelleme ile gelen yenilikler nelerdir acaba göze çarpan özellikleri oldu mu bende yüklenmiyor sanırım orjinal rom atıp tekrar denemem gerekecek
    bu yeni güncellemeyi yüklemeliyim onu sorayım birde sürüm olarak yine 4.1.2 mi
  • arkadaşlar telefonu yeni aldım sorularım var??????
    1- telefonun hafızanın 4 gb olduğu yazıyor özelliklerinde, data kablosunu pc ye taktım 1 küsür gb yazıyo, geride kalan 2-3 gb nerde acaba ????

2- telefonu aldığımda kulllanım klavuzunda detaylı bilgiler mevcut değil.telefon la ilgili güncelleme olaylarını nasıl yapacağız.bununla ilgili bilgilere nerden ulaşabilirim
  • KIZILÖTESİİ kullanıcısına yanıt
    Eksik gozuken 2-3gb telefonun isletim sistemi icin ayrilmis. Guncelleme kontrolu ayarlar>hakkinda>yazilim guncellemelerinden yapiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric2323

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetal2

45 mb lik yeni bir güncelleme geldi arkadaşlar..yeni sürüm numarası 1.32.401.1

güncelleme ile gelen yenilikler nelerdir acaba göze çarpan özellikleri oldu mu bende yüklenmiyor sanırım orjinal rom atıp tekrar denemem gerekecek
    bu yeni güncellemeyi yüklemeliyim onu sorayım birde sürüm olarak yine 4.1.2 mi

sürüm aynı yani 4.1.2 jb..hafıza kartı sorunları için verilmiş bir güncelleme..asıl 4.4.2 güncellemesi haziran sonu gelir diyorlar ama tam tarih yok.umarım biran önce gelir.sonuçta orta segment telefon olduğu için güncelleme biraz geç gelecektir

• bende güncelledim arkadaşlar telefonun kendi hafızasında kullanılablir bellek 161mb kaldı sizin kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Beyler nasıl memnun musunuz telefondan? Özellikleri fena değil gibi.

valla ben memnunum, kim ne derse desin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodan

bende güncelledim arkadaşlar telefonun kendi hafızasında kullanılablir bellek 161mb kaldı sizin kaç

senin yüklediğin uygulamalar var herhalde, uygulamalardan harici belleğe taşıma yap biraz istersen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

fenercell simkartımım birtürlü takamadım??????

valla benim GSMobile hiç sorun çıkartmadı :):):):):):)
  • ben de bu telefondan almayı düşünüyorum. uygulama ayarları kısmından sd karta taşınabiliyor mu uygulamalar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elrond Carnesir kullanıcısına yanıt
    hocam hafıza kartına nasıl taşıdınız acaba?

• Dostum ayarlardan tasinabiliyor.

• Elrond Carnesir kullanıcısına yanıt
    taşıma kısmını anladım ama merak ettiğim, kullanıcıya 1 gb yer kalıyor ve bildiğim kadarıyla real racing 3 yaklaşık 1.5 gb gibi bişey, sd karta taşımadan önce kendi hafızasına nasıl kurdunuz?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.