Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon çıktıktan hemen sonra aldım ilk alıcılardanım sanırım telefondan memunum güncelleme hakkında sabırlı olun geç olacak ama kitkat alacak:d
  • Arkadaşlar,,

Benim Desire 500 sürekli donuyor, donma sorunu yaşayan ve çözüm bulabilen varmı, düşük ramli bir cihazda değil sonuçta bu kadar kasılmaması gerekiyor diye düşünüyorum.
    Ram temizleme programları ile ram boşaltmayı denedim, önbellek dosyalarını sildim, hafızayıda boşaltmayı denedim çoğu uygulamayı sildim ama yok yine kafasna göre donuyo ekran kilit açma desenini bile çizdirmiyor bazen ama bazende su gibi akıcı çalışıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatukoy

Arkadaşlar,,

Benim Desire 500 sürekli donuyor, donma sorunu yaşayan ve çözüm bulabilen varmı, düşük ramli bir cihazda değil sonuçta bu kadar kasılmaması gerekiyor diye düşünüyorum.
    Ram temizleme programları ile ram boşaltmayı denedim, önbellek dosyalarını sildim, hafızayıda boşaltmayı denedim çoğu uygulamayı sildim ama yok yine kafasna göre donuyo ekran kilit açma desenini bile çizdirmiyor bazen ama bazende su gibi akıcı çalışıyo.

Telefonu kapatmayı denediniz mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah bugun almayindusunuyorum beyler bunun dısında bu fiyata sadece Discovery var onu da almak istemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: amrinas

quote:

Arkadaşlar,,

Kapat aç olayını yapıyorum biraz rahatlıyor, tamamen kapatmadan yeniden başlat seçeneğide var oda rahatlatıyor ama bi süre çalıştıktan sonra ufaktan ufaktan yine donmalar başlıyor, bilmiyorum bendeki sorun arka planda tutarsız çalışan uygulamalardan biri yüzünden olabilir yani hard reset dedikleri format olayına başvurucam en kötü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amrinas

quote:

Arkadaşlar,,

Kapat aç olayını yapıyorum biraz rahatlıyor, tamamen kapatmadan yeniden başlat seçeneğide var oda rahatlatıyor ama bi süre çalıştıktan sonra ufaktan ufaktan yine donmalar başlıyor, bilmiyorum bendeki sorun arka planda tutarsız çalışan uygulamalardan biri yüzünden olabilir yani hard reset dedikleri format olayına başvurucam en kötü

Format her zaman kesin çözüm zaten akıllı telefonların en az yılda bir formatlanmasi gerekir çünkü kök dosyalarında binlerce gereksiz dosya birikir

• üşeniyorum işte yoksa aynen format iyi bişeyde, alalı 4 ay oluyo cihazı yani bu kadar kısa sürede tıkanması garip, çok uygulama yükledim sildim o yüzden gereksiz dosyalarda birikmiş olabilir. Birde zaten desire 500 'ün en büyük eksiklerinden biri dahili kullanıcı hafızası 4 gb sense ile birlikte yüklü gelenlerden sonra 1 gb kadarı kullanıcı için ayrılmış, hernekadar uygulamalrı hafıza kartına taşısanda dahilide kalıyo uygulama ile ilgili bir miktar dosya.
  • hafıza kartı yüzünden akıllı telefonalr için özel hafıza kartı al
  • kendi adıma konuşayım benim telefonda donma kasılma gibi bir problem hiç olmadı, hard reset çözüm olabilir bence, çok uygulama yükleyip sildim diyorsun, yani bizim cihazda sonuçta bir one ya da s4 değil, kullanmayacağınız ihtiyacınız olmayan uygulamaları yüklemek yararlı değil bence. kolay gelsin...
    @hatukoy
  • Telefonu dün gece aldim, clean master programını tavsiye ederim önceki telefonunda da kullandığım bir uygulama silinen uygulama kallaintilari da dahil bütün geçmiş kök dosyalarını silebilen bir uygulama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede donmalar oluyodu götürdüm bayiiye adam hafıza kartından dedi ama ben yine garantiye verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodan

bendede donmalar oluyodu götürdüm bayiiye adam hafıza kartından dedi ama ben yine garantiye verdim

Hangi tür hafıza kartı takmistiniz. Ben ilkin alelade bir kart takmistim ve başta hiç sorun yokken sonradan takilmalar olmaya baslamisti. Sanki ram dolmuş gibi ama onunla alakası yoktu çünkü hafıza kartı iyi transfer yapamıyordu. Neyse class 10 32 gb kart taktım. Yaklaşık 2 ay oldu hala bir sıkıntı yok....

• ben garantiye verdim telefon gelsin hafıza kartını değiştiriyim ozaman elimde patladı hafıza kartı .D internettenmi satın aldınız ?
  • arkadaşlar siz hangi sd kartları kullanıyosunuz ona göre aliyim bir daha sorun çıkarmasın
  • @rodan

ben sandisk 16gb class 10 hafıza kartı kullanıyorum tavsiye ederım
  • bende eskiden nokia 5800 XM vardı, telefonu parçalayınca hafıza kartını saklamıştım. 8 GB muhtemelen class 4 bir hafıza kartım var, hiç bir sorunda yaşamıyorum Maşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

kendi adıma konuşayım benim telefonda donma kasılma gibi bir problem hiç olmadı, hard reset çözüm olabilir bence, çok uygulama yükleyip sildim diyorsun, yani bizim cihazda sonuçta bir one ya da s4 değil, kullanmayacağınız ihtiyacınız olmayan uygulamaları yüklemek yararlı değil bence. kolay gelsin...
    @hatukoy

Teşekkürederim, doğru tabiki aktif kullanmayacağımız uygulamaları yüklemek peki iyi bişey değil, şu an büyük ölçüde hızlandı ama telefon uygulama ayarlarından baktım arka planda en çok çalışan uygulamalardan bir kaçını sildim, birde sağolsun arkadaşım 360 security diye bir program önerdi hem anti virüs hemde önbellek temizleyici günde bi kaç defa defa ön bellek temizlemesi yaptırıyorum faydasını gördüm baya.

• dj_mero kullanıcısına yanıt
    Tabi ekleyebilirsin arkadaşım. yapamayanlar vardır belki faydalansınlar
  • Bugün güneşin altında otururken ekrana gözüm takıldı, kapalı haldeyken ekranda lacivert boyuna şeritler gözüküyor. Bu olağan bi şey mi daha önce hiç dikkat eden oldu mu?
  • bir sürü aşama var rootlamak için bir okadar da recovery mod için var ama sayenizde hepsini 5 dkda hallettim ve rootlamayı başardım sıkıntısız bir şekilde dikkatimi çeken şey şu oldu hesap makinesi kayboldu :) ufak programlarla çözdüm onuda anlatımınız için çok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.