Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben htc desire 500 ile sony xperia l arasında kaldım. ikisinin de fiyatı aynı sayılır. sizce hangisine yönelmeliyim? iki telefonun fiyatı da çok fazla oynamıyor.

bir de htc z3 desire 500 diye görülen model farklı bir telefon mu?
  • Hocam ev arkadasimda xperia l bende desire 500 var birçok yönden birbirine yakın ama dokunmatik ve ekran olarak desire 500 kesinlikle hafıza 4gb ama bunu ben şahsen uygulamaları hafıza kartına taşıyarak çözdüm o da sorun degil artık xperiada 8gb hafıza çift çekirdek işlemci desire 500 4gb hafıza 4 cekirdek seçim sizin ama ben Htc öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

yeni bilgi...

HTC

Samsung'un dişli rakibi Tayvanlı HTC'nin güncel model serisi One için (mini ve max) güncellemenin önümüzdeki haftalarda gelmesi bekleniyor. En azından söz konusu HTC olduğunda güvenilir bir kaynak olan @LlabTooFeR isimli kullanıcı tarafından, geçtiğimiz hafta bu bilgi paylaşıldı. One, One Max ve One Mini modellerine ocak-şubat döneminde yeni yazılımın geleceği paylaşıldı.

HTC'nin önde gelen modellerinin ardından, giriş seviyesi telefonu Desire 500'de ilerleyen tarihlerde Android 4.4.2 sürümüne kavuşacak. 2012 model HTC sahiplerine ise üzücü haberimizi dün paylaşmıştık; One X ve One X+ maalesef Android'in KitKat versiyonunu almayacak. Bu bilgiden yola çıkarak One S ve One V'nin de güncellenmeyeceği sonucuna varabiliriz.

Kaynak Burada

Hüloooooo güzel haber

• bence de Desire 500, hiç düşünme bile kesinlikle pişman olmazsın. HTC nin Z3 Desire 500 diye bir modeli yok, bende ilk gördüğümde şaşırmıştım. HTC türkiye ile bağlantı kurdum bizim öyle bir modelimiz yok dediler, ancak o baktığınız siteler öyle yazmış dedi, çünkü linkleri gönderdim onlarda incelediler. eğer imkanın varsa KVK kaynaklı olanı al, sitelere aldanma. zaten fiyat her yerde hemen hemen aynı. ben avea dan aldım, teleservice bakıyor, bursada oturuyorum servis yok, telefona birşey olsa koy kargoya gönder, geldimi gelecekmi bir sürü tantana. o yüzden KVK nın sitesine de bak derim ben.
  • Yaklaşık 2 ay önce almaya niyetlenmiştim şimdi tekrar niyetlendim. Bu telefonun kırmızı rengine sahip olan, bilen, duyan, gören var mı?
  • emr3_ kullanıcısına yanıt
    renk seçenekleri aşağıdaki gibidir, başka yok maalesef...

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★
  • dj_mero kullanıcısına yanıt
    Kasa kenarları kırmızı olan, ben hiç bir mağazada vs görmedim de ondan Türkiye'de yok mu acaba?
    Benim aldigim yerde (Ankara/Ankamall electro world)

• Elrond Carnesir kullanıcısına yanıt
    Ne zaman aldınız, şu anda bulabilir miyim?
    Aralik sonu aldim ben ama suan varmidir bilmiyorum.

• Elrond Carnesir kullanıcısına yanıt
    Web sitesinde olmadığına göre orda da kalmamıştır büyük ihtimal, teşekkürler.
  • kırmızı olarak bende TR de hiç görmedim, mavi beyaz ve siyah olandan var sadece...
  • Arkadaslar merhaba.bir sorum olacak.
    Bu telefonun sim yuvasi normal sekilde mi yoksa mikro sim mi?tesekkurler..

• micro sim
  • arkadaşlar bu telefonu kız arkadaşıma hediye aldım
    ilk kurulumu zamanında google play için kendi gmail hesabımı tanımlamıştım, senkronizasyon eşitleme vs kapalı olmasına rağmen rehberde benim numaralarım görünüyo,
    tek tek siliyorum bu sefer arama gelince bendeki kayıtlı ismiyle görünüyo benzer ondada olan numaralar. bu karışıklığı nasıl çözebilirm, benim numaralarımla arkadaşımın numaraları birbirine karıştı.
  • HepDüşünceli kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ediyorum:)

• Güncelleme Hakkında..

http://htcsource.com/2014/01/will-your-htc-handset-be-updated-to-android-4-4-heres-what-we-think/

HTC phones likely to get Android 4.4

HTC Butterfly
    HTC Butterfly S
    HTC J Butterfly
    HTC Desire (Virgin Mobile)
    HTC Desire 300
    HTC Desire 500
    HTC Desire 600
    HTC Desire 600 Dual SIM
    HTC Desire 601
    HTC Desire 606w
    HTC Desire 608t
    HTC Desire 700
    HTC Desire 700 Dual SIM
    HTC DROID DNA
    HTC One

• arkadaşlar 8lira fiyata sıfır desire 500 için slikon kılıf var(Siyah). Kargo ücreti alıcıya aittir.
  • Android 4.4 güncellemesini ararken gördüm burayı muhtemelen 4.1.2 den 4.4 e geçirecekler htc de güncellemeyi alacak olası cihazlar arasında. eğer o listeye girip milleti umutlandırdılarsa ben buna kesin gözüyle bakıyorum. yarın vay biz düşünmüştük ama yapamadık demezler sanırsam root ve rom için bir yazı yazmış arkadaşımız uzun zaman önce root yapmıştım halen daha bir konu yok farkettim ve aşağıdaki linkte paylaştım root için gerekli bilgi ve dökümanı. inşallah 4.4 güncellemesini de alırız
    http: //w w w .maxi cep.com/forum/konu/htc-desire500-root-rom-bootloader-cwm-recovery.875002/
    adrestekli boşlukları silmeyi unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serefgorgulu -- 1 Şubat 2014; 0:43:10 >
  • serefgorgulu S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Root işlemi için güzel bir yazı olmuş, müsade ederseniz ilk sayfaya eklemek isterim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.