Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu 1 ay once mediamarkt tan online aldim tek simkartli siparis ettim cift sim kartli geldi ve telefondan cok memnunum hic bi sikinti yasamadim simdiye kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yarın bu telefonu almayı düşünüyorum. bass beats özelliği nasıl oluyor bu telefonda? hoperlörden çok kaliteli bir ses çıkıyor mu. bi arkadaşımda htc one vardı onda ki kadar kaliteli ses verir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARK TOWER

Arkadaşlar yarın bu telefonu almayı düşünüyorum. bass beats özelliği nasıl oluyor bu telefonda? hoperlörden çok kaliteli bir ses çıkıyor mu. bi arkadaşımda htc one vardı onda ki kadar kaliteli ses verir mi?

Acil cevap bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARK TOWER

Arkadaşlar yarın bu telefonu almayı düşünüyorum. bass beats özelliği nasıl oluyor bu telefonda? hoperlörden çok kaliteli bir ses çıkıyor mu. bi arkadaşımda htc one vardı onda ki kadar kaliteli ses verir mi?

Dostum hoparlör kaliteli ses çıkarıyor yani ben memnunum beats audio özelliği kulakliklarda aktiflesiyor
  • 3dboy kullanıcısına yanıt
    Hayır yok,ana menü ve sense oldukça akıcı..
  • desire 500 ile ilgili root ve dosyaları sdcarda aktarma ile ilgili konu bulan var mı ?
  • Arkadaslar 4.4'e gecicekmiyiz yoksa 4.3 veya 4.2 yemi gecicez ve ne zaman bi bilgisi olan varmi?

• Telefon elde duruşu nasıl çok merak ediyorum bir inceleme fırsatı olmadı.
  • Hocam eylülden beri elimde telefon ben de güncelleme bekliyorum ama 4.2 bile gelmedi henuz. Bide bişey sorayım dokunmatik çift tıklama gibi sorun yasayaniniz oldu mu bazen algılama sorunu yaşıyor tek tikliyorum çift algıladığı çok oluyor

• Hocam elimde sifir desire 500 kilifi var. 10lira fiyat, istanbul ici elden teslim, isteyene kargo ile alici odemeli gonderebilirim.
     ★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★

• Arkadaşlar bende yaklaşık 2.5 aydır desire 500 kullanıyorum,fiyatına kıyasla çok güzel ve verimli bir telefon.Evde eşimle beraber 2 tane desire 500 kullanıyoruz ve gayette memnunuz.Tek sıkıntım dahili belleğinin 4gb olması,32 gb class 10 sd kart kullanıyorum ama dahili hafızanın azlığı uygulama yüklerken sorun oluyor.Aranızda sd kartı dahili telefon belleği gibi tanıtabilen ,bunun yöntemini bilen var mıdır?
  • ya arkadaşlar, telefon şu anda stabil çalışmıyormu? herhangi bir prblem yaşayanınız varmı? nedir bu güncelleme merakı anlamıyorum. 4.1 den 4.2 ye geçse telefon uçacakmı sanki, bekleyin elbet gelir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfed

Arkadaşlar bende yaklaşık 2.5 aydır desire 500 kullanıyorum,fiyatına kıyasla çok güzel ve verimli bir telefon.Evde eşimle beraber 2 tane desire 500 kullanıyoruz ve gayette memnunuz.Tek sıkıntım dahili belleğinin 4gb olması,32 gb class 10 sd kart kullanıyorum ama dahili hafızanın azlığı uygulama yüklerken sorun oluyor.Aranızda sd kartı dahili telefon belleği gibi tanıtabilen ,bunun yöntemini bilen var mıdır?

O sorunu bende yaşadım ve teli root edip netteki uygulamaları yaptım ama memnun kalmadım. Belki de yapamadım. Tekrar teli orjinaline döndürdüm. Şimdilik yüklediğim oyun vb. programları , ayarlar-uygulamalar kısmından "taşı" ya basarak hallediyorum ki uygulamanın büyük kısmını sd karta taşıyor yani dahilide daha az yer tutuyor...
  • bu telefonun mavisini bugün aldım. ilk akıllı telefonum. hiç takılma sorunuyla karşılaşmadım. çok stabil. keşke daha önce akıllı telefon sahibi olsaymışım
  • Melek63 M kullanıcısına yanıt
    Melek63 taşıma işlemi bir nebzede olsa işe yarıyor ama bir süre sonra çare olmuyor.Daha kalıcı bir çözüm arıyorum o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfed

Melek63 taşıma işlemi bir nebzede olsa işe yarıyor ama bir süre sonra çare olmuyor.Daha kalıcı bir çözüm arıyorum o yüzden.

Link2sd veya app2sd gibi programlar ise yaramadı bir de cwmden yapılan bir iş var ki sd kartı formatlayip ext2 olarak gösterip sanki telefonun hafızasıymis gibi gösteriyor fakat bir türlü fornatlanmadi orada. Belki karttandir.

• Melek63 M kullanıcısına yanıt
    Aynen bende formatlayamadım sd kartı. Başka bir çözüm bulacağım artık.
  • Telefona güncelleme gelecek mi yoksa 4.1 de kalacak mı

• mecnunadam kullanıcısına yanıt
    valla HTC Desire 601 'in KitKat 4.4.2 versiyona geçişi için çalışmalar devam ediyor diye okudum. ona gelen bence buna da gelebilir diye tahmin ediyorum. ama yapılan herhangi bir açıklama şimdilik yok maalesef...
  • yeni bilgi...

HTC

Samsung'un dişli rakibi Tayvanlı HTC'nin güncel model serisi One için (mini ve max) güncellemenin önümüzdeki haftalarda gelmesi bekleniyor. En azından söz konusu HTC olduğunda güvenilir bir kaynak olan @LlabTooFeR isimli kullanıcı tarafından, geçtiğimiz hafta bu bilgi paylaşıldı. One, One Max ve One Mini modellerine ocak-şubat döneminde yeni yazılımın geleceği paylaşıldı.

HTC'nin önde gelen modellerinin ardından, giriş seviyesi telefonu Desire 500'de ilerleyen tarihlerde Android 4.4.2 sürümüne kavuşacak. 2012 model HTC sahiplerine ise üzücü haberimizi dün paylaşmıştık; One X ve One X+ maalesef Android'in KitKat versiyonunu almayacak. Bu bilgiden yola çıkarak One S ve One V'nin de güncellenmeyeceği sonucuna varabiliriz.

Kaynak Burada

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.