Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada HTC Desire 500 için 4.2.2 güncellemesi gelmiş, sabah htc online chat destekte sordum geldiğini söylediler ama henüz benim telefon görmedi güncellemeyi.. bu güncellemeyi kuran varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatukoy

Bu arada HTC Desire 500 için 4.2.2 güncellemesi gelmiş, sabah htc online chat destekte sordum geldiğini söylediler ama henüz benim telefon görmedi güncellemeyi.. bu güncellemeyi kuran varmı ?

o zaman kitkata elveda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodan

quote:

Bu arada HTC Desire 500 için 4.2.2 güncellemesi gelmiş, sabah htc online chat destekte sordum geldiğini söylediler ama henüz benim telefon görmedi güncellemeyi.. bu güncellemeyi kuran varmı ?

. Banada oyle geliyor valla neyse 4.2.2 de olur bi an once gelsinde.. online destekte guvenli modda denetti bulmadi olmadiysa hard reset yaptikdan sonra deneyin bulur diyo yada bi kac gun daha bekleyebilirsiniz falan dediler. Bakalim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

. Banada oyle geliyor valla neyse 4.2.2 de olur bi an once gelsinde.. online destekte guvenli modda denetti bulmadi olmadiysa hard reset yaptikdan sonra deneyin bulur diyo yada bi kac gun daha bekleyebilirsiniz falan dediler. Bakalim..

Bendede bulmadı sorun yok ama kitkitkat gelmesini beklerdim bu telefondan sonra lg alcam

• Bir ihtimal bundan sonra son güncelleme olarak kitkatı verebilirler diye düşünüyorum ben ama bilinmez tabi.. neyse bu 4.2.2 olayi bi gelsede.. Güncelleme deseteği kalktığında root ve custom rom işlerine başlarım bende artık haşat edip yeni telefon alana kadar devam :)
  • arkadaşlar, desire x konusuna da yazdım, desire 500 ile desire x arasında kaldım, ufak oyunlar, internet ve birazda foto çekmek harici fazla beklentim yok, günde 6 internete girerim, kullanan arkadaşlar hangisini tavsiye eder, yada hiç istemesemde s3 mini mi alayım, desire 500 yarı yolda bırakırmı, teşekkürler
  • zakharion11 Z kullanıcısına yanıt
    Xperia m ye de bakmanızı tavsiye ederim, şarj ve internet konusunda fazlasıyla tatmin edecektir ve android 4.3 güncellemesiyle kamerasının daha iyi olduğunu duydum. 1 gb rami var fiyatı 600-650 tl civarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz önce HTC destek ile görüştüm telefonun 4.2.2 güncellemesini yayınlamaya başladıklarını söyledi, ancak güncellemeyi parti parti yaptıklarını belirtti, bu 1.32.401.1 güncellemesini alan arkadaşlarda bence biraz daha beklesinler, bu güncellemeden kaynaklı bir donma yaşıyorsunuz, ben bu güncellemeyi almadım telefonda donma kasma yavaşlama 1 kere bile yaşamadım. telefonu wi-fi ile internnette kullanıyorum, kısa süreli oyunlar oynuyorum, konuşma oranım çok fazla buna rağmen 2 gün gidiyor şarjım, siz neden böyle sorunlar yaşıyorsunuz anlamadım. bence uygulama ayarlarından kullanmadıklarınızı devre dışı bırakın, mesela ben Google Play Gazetelik, Google Play Kitaplar, Google Metin Konuşma, Google Play Müzik, Google+ Twitter kullanmadığım için devre dışı bıraktım, siz de kullanmadıklarınızı devre dışı bırakırsanız biraz daha şarja katkısı olacaktır diye düşünüyorum.. ama orada sadece bildiklerinizi devre dışı bırakın yoksa telefonun bazı özellikleri çalışmaz hale gelebilir...

• Arkadaşlar bu telefonu dün aldık ablama. Yalnız bir şey soracağım telefon çok güzel gerek hızı gerek ekranı falan ama hani bu bildirim paneli varya wifi gps gibi kısayollar var hani ekranın yukarısından aşağı indirince çıkan yer. Bu telefonda o yokmu? Sadece ayarlar var orada?

• quote:

Orijinalden alıntı: freestylegend

Arkadaşlar bu telefonu dün aldık ablama. Yalnız bir şey soracağım telefon çok güzel gerek hızı gerek ekranı falan ama hani bu bildirim paneli varya wifi gps gibi kısayollar var hani ekranın yukarısından aşağı indirince çıkan yer. Bu telefonda o yokmu? Sadece ayarlar var orada?

bildirim çubuğunu indirip ayarlar simgesini tıklayıp oradan yapıyorum ben
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu telefonu dün aldık ablama. Yalnız bir şey soracağım telefon çok güzel gerek hızı gerek ekranı falan ama hani bu bildirim paneli varya wifi gps gibi kısayollar var hani ekranın yukarısından aşağı indirince çıkan yer. Bu telefonda o yokmu? Sadece ayarlar var orada?

Oradan uzun sürüyor samsung takiler gibi kısa yolu yokmu?

• quote:

quote:

quote:

Oradan uzun sürüyor samsung takiler gibi kısa yolu yokmu?

wignetlarda var bak bide bu telefon diğerlerinden daha farklı menüsü olsun bildirim çubuğu ayarlar felan alışılması lazım daha önce samsung gibi telefon kullandıysan ama alıştınmı telefon düzenli karmaşık değil .D

• o değilde eylülde çıkan telefona 4.2.2 geliyor xperia m ye bile 4.3 geliyor yazık! bari htc sense 5.5 yapsınlar
  • o değilde eylülde çıkan telefona 4.2.2 geliyor xperia m ye bile 4.3 geliyor yazık! bari htc sense 5.5 yapsınlar
  • Hocam playstoredan power toggles, yada notification toggle indir bahsettigin şekilde kullanıyorum şuan ben

• dj_mero kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de 1.32.401.1 güncellemesi var ama bende donma olmadı hic donma onunla ilgili degil

• quote:

Orijinalden alıntı: thumt

Hocam ben de 1.32.401.1 güncellemesi var ama bende donma olmadı hic donma onunla ilgili degil

Bazı telefoarda sd kart lokasyon sorunu var

• thumt kullanıcısına yanıt
    Çok sağol kardeşim

• Rica ederim

• Sd kart lokasyon sorunu derken? Hani ne olduğunu bilmiyorum hocam olayın o yüzden soruyorum

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.