Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce 4.2 4.3 ve en son 4.4e geçmemiz gerekmiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bir zorunluluk yok bildiğim kadarıyla
  • Sanırım cihazı çok az kişi kullaniyor. Fazla mesaj , root ve rom konusu yok. Yanılıyor muyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anbilivıbıl -- 17 Kasım 2013; 10:51:19 >
  • cihaz bir kaç ay önce çıktı, tabi herkes amiral gemisi peşinde. yakında bu da başlar hocam. @türker_hoca
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

cihaz bir kaç ay önce çıktı, tabi herkes amiral gemisi peşinde. yakında bu da başlar hocam. @türker_hoca

İnşallah kardeşim. Amirallerin erken emekli olduğu bir sektörde amiral aramak zenginin işi ;)...en azından 4.2.2 yi verselerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: türker_hoca

quote:

cihaz bir kaç ay önce çıktı, tabi herkes amiral gemisi peşinde. yakında bu da başlar hocam. @türker_hoca

İnşallah kardeşim. Amirallerin erken emekli olduğu bir sektörde amiral aramak zenginin işi ;)...en azından 4.2.2 yi verselerdi.

Yurt dışındaki çoğu cihazda 4.2.2 yüklü olarak satılıyor. KVK kendi sattıklarınında 4.2.2 olduğunu söylüyor, ancak ne HTC den nede Teleservice'den bir yanıt veremediler. teleservice aradım en son hangi sürüm var elinizde diyorum telefonu gönderin bakalım diyorlar, bursada oturuyorum telefonu bakmaları için istanbula göndermemi bekliyorlar. HTC yi arıyorum servisle görüşün diyor, bilemiyorum artık...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: türker_hoca

quote:

Yurt dışındaki çoğu cihazda 4.2.2 yüklü olarak satılıyor. KVK kendi sattıklarınında 4.2.2 olduğunu söylüyor, ancak ne HTC den nede Teleservice'den bir yanıt veremediler. teleservice aradım en son hangi sürüm var elinizde diyorum telefonu gönderin bakalım diyorlar, bursada oturuyorum telefonu bakmaları için istanbula göndermemi bekliyorlar. HTC yi arıyorum servisle görüşün diyor, bilemiyorum artık...

4.2.2 madem kullanılıyor neden bizim cihazlar 4.1.2 ? Hadi 4.1.2 olsun neden güncelleme görünmüyor ? Sorularına cevap veremiyorsa htc Türkiye, yazıklar olsun onlara... Lg tv ile ilgili bir sıkıntım olmuştu zamanında ve ben de lg servisi ile görüştüm adamlar birsey diyememiş ben de chat yolu ile abd lg ile görüştüm siteden ve yardımcı oldular . Akşam international takilayim htc konusunda...

• Kullanıcıya kalan 1gb alan hem uygulama hem özel dosyalar için mi ?

kurduğumuz uygulamalar içinde sadece 1gb alan mı kalıyorM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuş bakalım ne diyecekler? @türker_hoca

evet 4 GB hafıza var ancak 1 GB kalıyor bize, 64 GB kadar hafıza kartı takılabilir, ben 8 GB bir kart taktım bana yetiyorda artıyor bile @Şeriat Sucuğu
  • quote:

konuş bakalım ne diyecekler? @türker_hoca

evet 4 GB hafıza var ancak 1 GB kalıyor bize, 64 GB kadar hafıza kartı takılabilir, ben 8 GB bir kart taktım bana yetiyorda artıyor bile @Şeriat Sucuğu

Tamam kişisel dosyalar için 1 gb alan kalıyor ama yüklediğimiz uygulamalarda mı bu 1 gb alana kuruluyor hocam onu soruyorum ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

quote:

konuş bakalım ne diyecekler? @türker_hoca

Tamam kişisel dosyalar için 1 gb alan kalıyor ama yüklediğimiz uygulamalarda mı bu 1 gb alana kuruluyor hocam onu soruyorum ben

aynen öyle, 3 GB telefonun üzerindeki yazılım vs herşey, geri kalan 1 GB istersem yazılım yükle istersen kişisel dosya.
  • Hocam toplam 4gb bunun 3gb alanı android vs ıvır zıvır için gerisi senin için benim bildiğim. Müziğini de uygulamani da oyununu da 1gb alana atıyorsun. Ama avantajı 64 gb micro de desteği var

• ARKADAŞLAR MERHABA DESİRE 500 'TE GEÇEN GÜN YOUTUBE 'DAN BİR VİDEO İZLEYİM DEDİM AŞAОIDA EKLEDİОİM RESİMDEKİ GİBİ BİR DURUM ORTAYA ÇIKTI .BUNDAN SONRA KENDİ TARAYICISINDAN BAОLANMAK İSTEDİОİMDE SÜREKLİ HANGİ SEÇENEKLE BAОLANMAK İSTERSİNİZ DİYE SORUYOR. FAKAT HERHANGİ BİR SEÇENEK SEÇİLMİYOR .SÜREKLİ BU EKRAN GELİYOR KARŞIMA .YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM .ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
     ★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★

• bak altında seçenekler var, Her Zaman ve Yalnızca 1 Defa diye, her zamana tıklarsan hangisini seçersen onda açar, bilgin olsun. @cihanyurt
  • 720p film yada dizide sizin de tel kasiyor mu yoksa bende mi sorun? İndirdim 720 dizi açtım kasiyordu. Arkadaşım var xperia l kullanıyor aynı diziyi onda actim hiç kasmadan oynattı sebebi nedir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thumt

720p film yada dizide sizin de tel kasiyor mu yoksa bende mi sorun? İndirdim 720 dizi açtım kasiyordu. Arkadaşım var xperia l kullanıyor aynı diziyi onda actim hiç kasmadan oynattı sebebi nedir sizce?

ben şimdi 2 ayrı film denedim 1 tanesinde kastı, diğerinde kasmadı, yani film işinden pek anlamam ama bu sanırım encode edilen filmle de alakalı olabilir, hafıza kartınızın hızına yani class 1 - 10 değerine göre de değişebilir. oynattığım 1. film 1.5 GB boyutunda 1080p 1500 bit değerindeydi bunda kastı mesela, ancak 4 GB lık bir film attım 720p 5000 küsür bit değerine sahipti bunu kasmadı, player olarak MX player Pro kullanıyorum. Hafıza kartım 8 GB Class 4. işten daha iyi anlayan birisi yardımcı olursa daha iyi olur...

Düzeltme: şu anda MX player ayarlarında codecleri işaretledim, işlemciyi 4 seçtim 1080p video da çok az kasma oluyor, 720p de hiç sorun kalmadı bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_mero -- 20 Kasım 2013; 15:34:24 >

• bu arada arkadaşlar telefona güncelleme gelmiş şu anda indiriyorum, bilginiz olsun, ayrıntılar birazdan....

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_mero -- 20 Kasım 2013; 12:07:31 >
  • Telefonun Android sürümü değişmedi, halen 4.1.2 sürümde, HTC yazılımı değişti, Ram kullanımı biraz iyileştirilmiş, telefon sanki biraz daha akıcı hale geldi, gelen ve giden mesaj yazı tipleri küçülmüş, göze daha hoş geliyor. ilk izlenimler bunlar, yazılımı güncelleyip farklılıkları görenler yazarsa sevinirim...
  • dj_mero kullanıcısına yanıt
    Hocam mx player ayarlarinizi öğrenebilir miyim bi size zahmet? Ben normal mx ile denedim kasti tel. Denemedigim player kalmadı ama olmadı yapamadım yada telde sorun. Hafıza kartı sandisk 16gb class 10 ama kasiyor

• Tamam hocam guncellemeyi yaptım 720 oldu 1080 olmadı ama hiç o çok kasiyor ama problem çözüldü benim için

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.