Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında soruyu yanlış sorduğumu farkettim telefonunda 720p mkv uzantili videoyu kasmadan oynatabilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thumt

Aslında soruyu yanlış sorduğumu farkettim telefonunda 720p mkv uzantili videoyu kasmadan oynatabilen var mi?

bende sadece 1080p mkv olan video da kasma vardı, seslerde kayma vardı, 720p sorun yaşamadım kasma yoktu, sonra telefona yazılım güncellemesi geldi, güncellemeyi yaptım, sonrasında player ayarlarındaki codecleri ayarladım, işlemciyi 4 seçtim o varsayılanda duruyordu, aynı 1080p videoyu tekrar açtım çok çok az takılma oldu, bunun dışında herhangi bir takılma vs. yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

Telefonun Android sürümü değişmedi, halen 4.1.2 sürümde, HTC yazılımı değişti, Ram kullanımı biraz iyileştirilmiş, telefon sanki biraz daha akıcı hale geldi, gelen ve giden mesaj yazı tipleri küçülmüş, göze daha hoş geliyor. ilk izlenimler bunlar, yazılımı güncelleyip farklılıkları görenler yazarsa sevinirim...

yeni güncelledim. dediklerine aynen katılıyorum.
  • ARKADAŞLAR YOKMU BİR YARDIMCI OLACAK 2 GÜN ÖNCE YUKARDA BAHSETTİĞİM SORUN AYNEN DEVAM EDİYO TELEFONDAN TARAYICIYA BAĞLANMAK İSTEDİĞİMDE BAĞLANAMIYORUM.SÜREKLİ EYLEMİ ŞUNU KULLANARAK TAMAMLA DİYE BİR SEÇENEK ÇIKIYOR ONU DA KALDIRAMIYORUM .

LÜTFEN FİKRİ OLAN PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanyurt

ARKADAŞLAR YOKMU BİR YARDIMCI OLACAK 2 GÜN ÖNCE YUKARDA BAHSETTİĞİM SORUN AYNEN DEVAM EDİYO TELEFONDAN TARAYICIYA BAĞLANMAK İSTEDİĞİMDE BAĞLANAMIYORUM.SÜREKLİ EYLEMİ ŞUNU KULLANARAK TAMAMLA DİYE BİR SEÇENEK ÇIKIYOR ONU DA KALDIRAMIYORUM .

LÜTFEN FİKRİ OLAN PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.

bende cevap olarak altında her zaman yazar bir de yalnızca 1 defa yazar hangisini kullanmak istersen o seçeneği seçmen gerekiyor diye yazmıştım
  • alalı 3 gün falan oldu. şimdilik memnunum. önceden desire x kullanıyordum. sonra lumia 800 kullandım. bunlara göre değerlendirirsem şarjı lumia 800den kısa ama desire x seviyesinden. hızı ve gücü desire x ten ileride. lumia ise ayrı bir kategori olduğu için yorumlamayacağım. android giriş-orta arası bir telefon ve bence alınabilir. çok üst düzey oyun vs. beklentileri olmayanların rahatlıkla kullanabilecekleri bir cihaz. zaten bu gün 2000 bin tl'lik cihazların bile 1 yıla kalmadan demode olduğu ortamda böyle telefonlar daha makul bence. kendimce tek sorunu blinkfeed' in devre dışı bırakılamaması oldu. belki vardır ama ben en azından bulamadım. :) senkronizasyonu kapattığım için artık telefonu fazla yormuyor ama hala onun yüzünden 1 ekran fazla var. :) wp arayüzünden esinlenilmiş ama bu çok karmaşık. onun dışında telefonun fiyatını, rakiplerini ve segmentini düşününce başarılı bir telefon olduğunu söyleyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackhead

alalı 3 gün falan oldu. şimdilik memnunum. önceden desire x kullanıyordum. sonra lumia 800 kullandım. bunlara göre değerlendirirsem şarjı lumia 800den kısa ama desire x seviyesinden. hızı ve gücü desire x ten ileride. lumia ise ayrı bir kategori olduğu için yorumlamayacağım. android giriş-orta arası bir telefon ve bence alınabilir. çok üst düzey oyun vs. beklentileri olmayanların rahatlıkla kullanabilecekleri bir cihaz. zaten bu gün 2000 bin tl'lik cihazların bile 1 yıla kalmadan demode olduğu ortamda böyle telefonlar daha makul bence. kendimce tek sorunu blinkfeed' in devre dışı bırakılamaması oldu. belki vardır ama ben en azından bulamadım. :) senkronizasyonu kapattığım için artık telefonu fazla yormuyor ama hala onun yüzünden 1 ekran fazla var. :) wp arayüzünden esinlenilmiş ama bu çok karmaşık. onun dışında telefonun fiyatını, rakiplerini ve segmentini düşününce başarılı bir telefon olduğunu söyleyebilirim.

öncelikle aramıza hoşgeldin, hayırlı olsun cihazın. dediklerin gerçekten çok doğru, blinkfeed e gelince sense 5.5 ya da 6 versiyonlarda blinfeedin kapatılabildiği açıklaması var, olurda ilerde 4.4 kit kiat versiyon gelirse ve sense 5.5 ya da 6 versiyon gelirse ondan kurtulabiliriz, 5 versiyonda kapanmıyor çünkü. oyun performansı açısından bence diğerlerinden geri kalır bir yanı yok, bugün modern combat 4 yükledim telefona hiç kasmadan çok rahatlıkla oynayabiliyorum. tavsiye ederim. isteyen olursa oyun linkini aşağıda veriyorum. sadece sitede anlatılan obb dosyayısını sd kart altında android altında data kısmına kopyalayın diyor bizim telefonda oraya değil yine android altında obb klasörü içerisine yapıştırıyoruz o kadar, bilginize...

Buradan indir

• Arkadaşlar desire 500 hakkında Türkiye'deki kaynak.İlgilenen olursa aşağıdaki sayfaya göz atabilir.
    http://forum.mobilimize.com/forumdisplay.php?f=909
  • telefon sorunlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 7 Eylül 2016; 0:20:26 >
  • .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 7 Eylül 2016; 0:20:51 >
  • Ocakta Beyazından alacam inşallah :) çok güzel duruyor, fiyatıda düşerse ocak ayına kadar daha güzel olacak.
  • arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum kamerası nasıl? Düşük ışıkta fotoğrafları nasıl?
  • 4.4 kitkat ın ocak ayında geleceğini söylüyorlar doğrumu?
  • 4.4 kit kat için beklentiler o yönde ancak güncellemenin henüz ne zaman geleceği belli değil tabiki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXGHOST

arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum kamerası nasıl? Düşük ışıkta fotoğrafları nasıl?

valla düşük ışıkta bile gayet güzel çekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

quote:

Orijinalden alıntı: EXGHOST

arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum kamerası nasıl? Düşük ışıkta fotoğrafları nasıl?

valla düşük ışıkta bile gayet güzel çekiyor

teşekkürler.. Dün teknosadan aldım, bana da iyi gibi geldi kamerası. Sense arayüzünü kapatmanın bir yolu yok mu acaba?
  • EXGHOST kullanıcısına yanıt
    Nova launcher kullanabilirsiniz sense istemiyorsanız saf androide yakın görüm ve animasyon veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bir deneyeyim...
  • arkadaslar siyahından sahip olan varmı, herkes tasarım güzel vs. diyor ama ben pek beğenmedim çok parlak ve kalitesiz gibi geldi fazla da inceleme şansım olmadı ama zamanla alışılıyormu noluyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: winger37

arkadaslar siyahından sahip olan varmı, herkes tasarım güzel vs. diyor ama ben pek beğenmedim çok parlak ve kalitesiz gibi geldi fazla da inceleme şansım olmadı ama zamanla alışılıyormu noluyor:)

Bende siyahı var üstad, bence tasarım gayet güzel, siyah bir tanede kılıf aldım, kılıflı da kılıfsız da çok güzel duruyor, yukarıdaki mesajlarda hangi kılıfı aldığımı yazdım, benimde beyaz mavili olan hoşuma gitmedi ama zevk meselesi tabi ki. benim tek hoşuma gitmeyen yanı kulaklığı oldu, arkadaşımda blackbery kulaklık vardı kulakiçi kulaklık, onu denedim çalışınca el koydum, mükemmel ses veriyor. nokianın vardı kulaklığı o bununla çalışmadı, ama blackbery kulaklıklar çalışıyor bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.