Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dj_mero

quote:

Orijinalden alıntı: winger37

arkadaslar siyahından sahip olan varmı, herkes tasarım güzel vs. diyor ama ben pek beğenmedim çok parlak ve kalitesiz gibi geldi fazla da inceleme şansım olmadı ama zamanla alışılıyormu noluyor:)

Bende siyahı var üstad, bence tasarım gayet güzel, siyah bir tanede kılıf aldım, kılıflı da kılıfsız da çok güzel duruyor, yukarıdaki mesajlarda hangi kılıfı aldığımı yazdım, benimde beyaz mavili olan hoşuma gitmedi ama zevk meselesi tabi ki. benim tek hoşuma gitmeyen yanı kulaklığı oldu, arkadaşımda blackbery kulaklık vardı kulakiçi kulaklık, onu denedim çalışınca el koydum, mükemmel ses veriyor. nokianın vardı kulaklığı o bununla çalışmadı, ama blackbery kulaklıklar çalışıyor bilginiz olsun.

Kılıf şeffaf olanlardanmı kardeşim çünkü ben korumayı geçtim alışmışım telefonu kılıf ve jelatinsiz kullanamıyorum daha bir sağlam gibi geliyor, daha güvenli kullanıyorum:) önceki telim motorola defy mini idi. sattığım çocuk abi bune böyle 0 gibi demisti:) eğer şeffaf ise kılıfla nasıl duruyor resim çekme olanağı varmı?

dünde gittim teknosa'da ve bimeks'te telefonu uzun uzun inceledim. bimeksteki telefon 848 TL ve menusu daha janjanlı. sürümüne bakamadım ama tahminim 4.2.2 yüklüydü (bugün bakacağım) teknosadaki de daha bi android menüsüne yakındı. wifi iconları falan. oradaki fiyatta 859 TL (bu fiyatlar single sim için buarada) bu sefer daha elime yatkın geldi. ben suana kdar en büyük sony typo kullandım böle büyük ebadlara alışamadım bu bile beni ürkütüyordu açıkcası çünkü tek elle çok kullanırım telefonu. yalnız fiyatlar pahalı yaa. nette 770lere kadar bulunabiliyor neredeyse 100 TL fark var mağazadalarda. biraz daha düşmesini bekleyeceğim sanırım. HTC 600 ve 601i bekleyeyim diyorum ama özelliklerine baktım çok cezbetmedi.

ocak ayında dubaiye gideceğim önce oradan aliyim diye düsündüm sitelerden baktığım kadarıyla fiyatı 600 TL civarına geliyor ama garantisi burada geçmeyebilir ee pasaport kayıt vs. derken 750lere malolacak. artık yurtdışından tel alma devride kapandı yavaştan...

• öncelikle telefonum beyaz olmasına rağmen siyah rubber kılıf aldım ve hem siyah beyaz uyumuyla çok ilgi çekici oldu hem de ilk aldığım beyaz kılıf gibi 2 günde pislenmedi. beyaz cebe girip çıktıkça kararmaya başlamıştı. ekran koruyucu ve kılıfı sanalpazardan gayet uygun aldım. benim tavsiyem açık renk kılıfları pek tercih etmeyin. aldığım yerde hem siyah hem de beyaz telefon vardı. 20 dakka inceledim ve beyaz telefonu aldım. daha önce de desire x kullanmıştım. siyah renk zamanla sıktı beni. şimdi root olayını falan kurcalayacağım. zaman ilerledikçe stabil romlar çıkınca kurcalarız biraz.
  • Kılıflı ekran görüntüleri resimleri aşağıdaki gibidir. eski bir telefonla çektiğim için düzgün görüntü alamadım kusura bakmayın lütfen, üstten ve alttan çekimlerde kılıf sanki biraz kaba gibi çıkmış resimlerde ancak kılıf tam uyuyor ve boşluk vs. falan yok... kılıfla beraber yanında 3 tane de jelatin geldi, jelatinler de ekrana tam uydu. önceki mesajlarımda adres vermiştim almak isteyenler olursa gitti gidiyorda daha bir sürü çeşit var...

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_mero -- 27 Kasım 2013; 14:15:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

Kılıflı ekran görüntüleri resimleri aşağıdaki gibidir. eski bir telefonla çektiğim için düzgün görüntü alamadım kusura bakmayın lütfen, üstten ve alttan çekimlerde kılıf sanki biraz kaba gibi çıkmış resimlerde ancak kılıf tam uyuyor ve boşluk vs. falan yok... kılıfla beraber yanında 3 tane de jelatin geldi, jelatinler de ekrana tam uydu. önceki mesajlarımda adres vermiştim almak isteyenler olursa gitti gidiyorda daha bir sürü çeşit var...

hocam yormuşuz sizi saolun. ben bundan alırsam kılıfım tüm teli saran siyah şeffaf olandan alırım. eşim içinde desire sv almıştık ona da şeffaf siyah kılııfı kullanıyoruz. telefonun tüm etrafını sardığından tam bir koruma sağlıyor. sizin kılıfta alt ve üst açık. ben anahtarla falan çok aynı yere koyarım montun cebinde oyüzden oralar çabuk çizilir.

buarada yolum düserse bilişime bir uğrayacağım bakalım oradaki telefondaki android sürümü ne bakıp öyle karar vereceğim. 4.1.2 olanlar 4.2ye güncelleme yapamıyormuş sanırım. sizin sürüm nedir 4.2 yapabildinizmi (single sim alacağım)

• ben telefonun yanına hiç birşey koymadığım için alt ve üst açık olmasının bir mahsuru yok, ben telefonu avea dan aldığım için 4.1.2 sürümü, ancak KVK vs. diğer satanlar 4.2.2 sürümlü satılıyor, henüz bize güncelleme gelmedi, teleservice arıyorum bu telefon için 4.2.2 geldimi diyorum telefonu gönderin bir bakalım diyorlar, Bursa'da oturuyorum istanbula göndermemi bekliyorlar, HTC arıyorum servisi arayın diyor, garip işler. varsın 4.2.2 olmasın telefon bana şu an fazlasıyla yetiyor, bendeki de single sim. geçenlerde telefona yeni yazılım geldi, biraz daha performans arttı, ben zaten kullanmadığım uygulamaları devre dışı bıraktım, ram doluluk oranı 380 lerde. telefon yeni olmasına rağmen HTC gelen gelen bu ufak çaplı yazılım güncelleştirmesi bana geleceğe dair güzel umutlar yeşertti, adamlar ilgileniyorlar diye düşündüm. çok problem yaşarsam telefonda güncellemeyle ilgili götürürüm KVK servise 15 - 20 TL ye versiyon atarlar.

• aynen ya kulaklığı hem dışarı ses veriyo hemde kulağımda durmuyo hiç iyi değil
  • Arkadaşlar dropboxun verdiği 25 gb ücretsiz alanı nasıl aktif edecez bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodan

aynen ya kulaklığı hem dışarı ses veriyo hemde kulağımda durmuyo hiç iyi değil

bende aşağıdaki linkteki kulaklıktan aldım arkadaştan, ses o kadar değişti ki anlatamam. linkteki orjinal mi bilmiyorum ama aynı model var bende.

Burada
  • bakalm eger bilisimdekilerde 4.1.1 ise bimeksten alacagiz
  • Xperia u ile bu teli değişmk üzereyim çift aim kartlı bi de full HD bi de 720p şeklinde 2 farklı modeli mi var
    ben bu telin beyaZ mavi renkli olani alcam
    sizce nasıl beni memnunm eder mi xperia u var bende gerçi ama renkler fln u gibi net mi video kalitesi full HD mi lütfen alıntı ile cevaplayn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece çift ve tek sim olarak ayrı modeli var kamera hepsinde aynı 720p.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Sadece çift ve tek sim olarak ayrı modeli var kamera hepsinde aynı 720p.

bazı yerlerde 1080p full HD diyo video kaydına xperia u+70 tl vercm alim öi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Xperia u ile bu teli değişmk üzereyim çift aim kartlı bi de full HD bi de 720p şeklinde 2 farklı modeli mi var
    ben bu telin beyaZ mavi renkli olani alcam
    sizce nasıl beni memnunm eder mi xperia u var bende gerçi ama renkler fln u gibi net mi video kalitesi full HD mi lütfen alıntı ile cevaplayn

bu tel bende yok almayı düsünüyorum ama araştırmalarımdan yola çıkarak size biraz bilgi vereyim. madem karşılaştırma için elinizde bi tel var ordan yola çıkayım

xperia u'ya göre
    daha büyük ekran, daha kullanışlı bir arayüz, üst versiyon android sürümü, daha uzun şarj, daha çok performans
    daha iyi bir kameraya sahibi olacaksınız.

xperia uyu inceleyemedim ama 3.5 olmasına rağmen 4.3 htcden daha fazla çözünürlüğe sahip. buyüzden netlik olarak onun görüntüsü verirmi bilmem ama incelediğim için emin konuşayım ekran görüntüsü gerçekten tatmin edici. hatta anlamadığım sizinle kim değişim yapıyor? çünkü 2 tel bence aynı klasmanda değiller?

2.elmiş, şuymuş bilmem çok düz hesap yapacağım..

htc xperia'dan 2 gömlek daha üstün. htc teknosada 850 TL, xperia u ise 599 TL. +70 vericem demissiniz 670 TL oluyor ki buda teli enaz 200 TL daha ucuza almış oluyorsunuz ben olsam htc telefonda bir arıza varmı diye merak ederdim zira bu alışverişten baya karlı çıkacaksınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winger37 -- 28 Kasım 2013; 14:45:41 >

• bende telefonun tek simli modelinden mevcut, kamerası 720p olarak geçiyor, yaptığımız video denemelerinde 720p de sıkıntı yokken 1080p videolarda takılma oluyor, bunuda belirteyim.

@ultraturk
  • Bende kaptım bir tane konuyu zenginlestirmek lazim biraz ısınma sorunu olan var mi normal mi bu nde acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende almak istiyorum bu telefonu maaş alınca gidip alıcam bu konuda tecrübesizim biraz o yüzden bu telefonda clash of clans oynanıyormu .
    1 gb ram var deniyor dj mero arkadaşımızın paylaştıgı fotoda 768 ram görünüyor neden siyah modellerde mi 768 ram oluyor yoksa gidiyim beyaz alıyım o zaman

4.1.2 olsa ne oluyor yoksa 4.2.2 dahamı iyimi oluyor . facebook ta takılıyomu donma yapıyomu . youtube kasıyormu . en son fifa 2014 oyunu bu telefonda kasma yapıyormu . bende şu anda htc wild fires var herşeyde kasma yapıyor.

şimdiden teşekürler sırf bu konu için üye oldum ilk mesajım oluyor . ayın 5 in de alıcam
  • forces82 F kullanıcısına yanıt
    Hocam sistem belli bir miktar rami kullanıyor o yüzden öyle görünüyor. Her modelde 1 gb ram var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • söylediğin oyunları denemedim, şu anda bende yüklü olanlar prince of persia nın son sürümü, need for speed most wanted, modern combat 4 hiç birinde sıkıntı yaşamadım, takılma olmuyor. oyun oynarken özellikle bu tarz oyunlarda az da olsa ısınma yapıyor, ama telefonda resetleme takılma vs. hiç olmadı. facebook, youtube hiç takılmadı bugüne kadar. tavsiye ederim, güzel telefon...

@forces82
  • Batarya ne kadar yetiyor size ? Yoğun kullanımda 1 günü çıkarmak çok zor bende güç tasarrufu açık olduğu halde parlaklıkta kapalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35İzmirli35

Batarya ne kadar yetiyor size ? Yoğun kullanımda 1 günü çıkarmak çok zor bende güç tasarrufu açık olduğu halde parlaklıkta kapalı..

yoğun kullanımda 1 gün güzel bence... bütün akıllı telefonlar gibi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.