Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum busybox'ı nasil kullaniyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elrond Carnesir

Kullanamazsın bi kaç gelişmiş app işini daha hızlı yapmak için bide normal şartlarda yapılamayan şeyleri yapabilmek için busybox kodlarını kullanır aslında normal bi kullanıcıysan kurmaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: betacoins

quote:

Kullanamazsın bi kaç gelişmiş app işini daha hızlı yapmak için bide normal şartlarda yapılamayan şeyleri yapabilmek için busybox kodlarını kullanır aslında normal bi kullanıcıysan kurmaya gerek yok

Ogrenme asamasindayim :) Htc cleaner ile ilgili olarak sanirim video oynaticisida gitmis. Bari o dursaydi birde, clean mastardan gordugum kadariyla fazla bir hafiza artisi yok

• quote:

quote:

quote:

Ogrenme asamasindayim :) Htc cleaner ile ilgili olarak sanirim video oynaticisida gitmis. Bari o dursaydi birde, clean mastardan gordugum kadariyla fazla bir hafiza artisi yok

80 mb silinebilir data dosyası olması lazım onları ekliyemedim çünkü uygulama adı a ise data isminde zerre a ismi geçmiyor yani 130 küsür uygulamanın datasını tek tek bulup eklemem gerekiyodu

Kullanmadığım alternatifi olan şeyleri sildim misal galeri yerine quikpick htc sense yerine launcher dediğin gibi video oynatıcı yerine mx pro radio yerine tunne radio pro vs

Hafızada büyükçe yer açmak için s-off yapmak zorundasın hani bootloader kilidi demiyorum onu root yapmak için yapıyosunda 2. kilidi açarsan sistemden alıp ki bu 3 gb kullanıma açabilirsin

Diğer bi seçenek kernel yüklemek, 2 kernel çıkarmışlar 2 side bende hata verdi 2 gün uğraştırdı ama çalıştırabildim zaman bulunca onuda paylaşırım

• Ayrıca bi silinen alan kadar kopya dosyalar var, v2 çıkartırsam onlarıda temizlemeye çalışıcam

...........

Eğer sisteme uygulama yüklemek isterseniz yazma korumasını kaldırıp link2sd den halledebilirsiniz,

Sistem uygulaması yapmanın avantajları;

İşlem önceliği vardır bu yüzden diğer app lara oranla çok daha iyi, hızlı çalışır

Dezavantajları,

fazla sarj tüketir

Launcherleri arama mesajlaşma applarini falan sisteme yüklemelisiniz

• Çift hatlı, siyah renk, sorunsuz (donma vs yok) telefonum satılıktır.. ilgilenen olursa uygun fiyat veririm..
  • Elrond Carnesir kullanıcısına yanıt
    Rica etsem system klasöründe demo.apk yı aratıp dizinini söylebilir misin

• betacoins B kullanıcısına yanıt
    /system/demoflo/Demo.apk

• htc desire 500 orjinal şarj adaptörüyle 4-5 saatte 14% den 100% e şarj oluyor . sabah 8 de tak sonra 14 de kadar telefondan ümidi kes şimdi bu sizde de aynı mı yok sa benim s4 active gibi 2.5 saatte 100% e mi çıkıyor ve sorun sizce nedendir yani adaptörden mi yoksa bataryadan mı garantiden ümidim kesik mobiltel ve antalyAda merkez yok htc desire 500 orjinal şarj adaptörüyle 4-5 saatte 14% den 100% e şarj oluyor . sabah 8 de tak sonra 14 de kadar telefondan ümidi kes şimdi bu sizde de aynı mı yok sa benim s4 active gibi 2.5 saatte 100% e mi çıkıyor ve sorun sizce nedendir yani adaptörden mi yoksa bataryadan mı garantiden ümidim kesik mobiltel ve antalyAda merkez yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdrhm -- 23 Temmuz 2014; 17:06:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abdrhm

htc desire 500 orjinal şarj adaptörüyle 4-5 saatte 14% den 100% e şarj oluyor . sabah 8 de tak sonra 14 de kadar telefondan ümidi kes şimdi bu sizde de aynı mı yok sa benim s4 active gibi 2.5 saatte 100% e mi çıkıyor ve sorun sizce nedendir yani adaptörden mi yoksa bataryadan mı garantiden ümidim kesik mobiltel ve antalyAda merkez yok htc desire 500 orjinal şarj adaptörüyle 4-5 saatte 14% den 100% e şarj oluyor . sabah 8 de tak sonra 14 de kadar telefondan ümidi kes şimdi bu sizde de aynı mı yok sa benim s4 active gibi 2.5 saatte 100% e mi çıkıyor ve sorun sizce nedendir yani adaptörden mi yoksa bataryadan mı garantiden ümidim kesik mobiltel ve antalyAda merkez yok

Birde telefonu kapatıp sarj etmeyi dene, bakalım sorun yazılımsal mı donanımsal mı

• quote:

htc desire 500 orjinal şarj adaptörüyle 4-5 saatte 14% den 100% e şarj oluyor . sabah 8 de tak sonra 14 de kadar telefondan ümidi kes şimdi bu sizde de aynı mı yok sa benim s4 active gibi 2.5 saatte 100% e mi çıkıyor ve sorun sizce nedendir yani adaptörden mi yoksa bataryadan mı garantiden ümidim kesik mobiltel ve antalyAda merkez yok htc desire 500 orjinal şarj adaptörüyle 4-5 saatte 14% den 100% e şarj oluyor . sabah 8 de tak sonra 14 de kadar telefondan ümidi kes şimdi bu sizde de aynı mı yok sa benim s4 active gibi 2.5 saatte 100% e mi çıkıyor ve sorun sizce nedendir yani adaptörden mi yoksa bataryadan mı garantiden ümidim kesik mobiltel ve antalyAda merkez yok

Benim en fazla 1.5 yada 2 saate şarj oluyor

• quote:

quote:

Birde telefonu kapatıp sarj etmeyi dene, bakalım sorun yazılımsal mı donanımsal mı

tmm deneyeyim yazarım

• Arkadaşlar telefonuma xda'dan bulduğum bi romu yükledim. Çok hoşuma gitti, biçok htc uygulaması silinmiş hafızada yer açılmış, saydam bildirim paneli eklenmiş ve kitkat teması konulmuş. Benim çok hoşuma gitti ama bikaç bug'ı var. Hiçbir uygulamadan video kaydı yapamıyordum yeni versiyon eklemişler şimdi onu deneyeceğim, ayrıca whatsapp'tan ses kaydı atamıyorum, birde ayarlar kısmında sd kartı göremiyordum, ama sd karttaki müzikleri ve resimleri görebiliyordum yani sd karta uygulama taşınmıyordu, bunuda xda'dan bulduğum ultimate kernel ile çözdüm kernel'i öneririm g2'deli tap to unlock özelliği eklenmiş overlock'lu overlocksuz versiyonlarıda var.

ROM Linki

Ultimate Kernel Linki

Kernel yüklemek biraz sıkıntı ben bikaç forumdan derleyip yükledim, sorununuz olursa elimden geldiğince yardım ederim

SS'ler
     ★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elrond Carnesir -- 25 Temmuz 2014; 22:52:11 >

• quote:

Arkadaşlar telefonuma xda'dan bulduğum bi romu yükledim. Çok hoşuma gitmiş, biçok htc uygulaması silinmiş hafızada yer açılmış, saydam bildirim paneli eklenmiş ve kitkat teması konulmuş. Benim çok hoşuma gitti ama bikaç bug'ı var. Hiçbir uygulamadan video kaydı yapamıyordum yeni versiyon eklemişler şimdi onu deneyeceğim, ayrıca whatsapp'tan ses kaydı atamıyorum, birde ayarlar kısmında sd kartı göremiyordum, ama sd karttaki müzikleri ve resimleri görebiliyordum yani sd karta uygulama taşınmıyordu, bunuda xda'dan bulduğum ultimate kernel ile çözdüm kernel'i öneririm g2'deli tap to unlock özelliği eklenmiş overlock'lu overlocksuz versiyonlarıda var.

ROM Linki

Ultimate Kernel Linki

Kernel yüklemek biraz sıkıntı ben bikaç forumdan derleyip yükledim, sorununuz olursa elimden geldiğince yardım ederim

Hemen indiriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: At_Adam

quote:

Arkadaşlar telefonuma xda'dan bulduğum bi romu yükledim. Çok hoşuma gitmiş, biçok htc uygulaması silinmiş hafızada yer açılmış, saydam bildirim paneli eklenmiş ve kitkat teması konulmuş. Benim çok hoşuma gitti ama bikaç bug'ı var. Hiçbir uygulamadan video kaydı yapamıyordum yeni versiyon eklemişler şimdi onu deneyeceğim, ayrıca whatsapp'tan ses kaydı atamıyorum, birde ayarlar kısmında sd kartı göremiyordum, ama sd karttaki müzikleri ve resimleri görebiliyordum yani sd karta uygulama taşınmıyordu, bunuda xda'dan bulduğum ultimate kernel ile çözdüm kernel'i öneririm g2'deli tap to unlock özelliği eklenmiş overlock'lu overlocksuz versiyonlarıda var.

ROM Linki

Ultimate Kernel Linki

Hemen indiriyorum

Yükledikten sonra whatsapp'ta sesli mesaj göndermeyi deneyebilirmisin dostum?

• Merhabalar

Anneme desire 500 almıştım, Turkcell hattı ile kullanıyordu konuşma esnasında herhangi bir problem yoktu, sonra vodafone'a geçti ve konuşma esnasında ses iyi gelirken bir anda karşı tarafa ses gitmemeye başladı. Sinyal sorunu da yaşamıyoruz çünkü başka telefonlarla denedik herhangi bir seste kesilme olmadı. Bunun bir çözümü var mıdır? Teknik servise de gönderdik telefonu güncelleyip geri gönderdileri, bir çözüme kavuşmadı. Eğer bir çözümü varsa paylaşabilir misiniz?

İyi akşamlar
  • Arkadaşlar HTC Desire 500 aldım yalnız sim kartı takmayı bi türlü beceremedim bilgisi olan arkadaşlar açıklayabilirmi yuvaya takılmasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribal_dns -- 29 Temmuz 2014; 1:39:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tribal_dns

Arkadaşlar HTC Desire 500 aldım yalnız sim kartı takmayı bi türlü beceremedim bilgisi olan arkadaşlar açıklayabilirmi yuvaya takılmasını

Micro sim kartsa takabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: At_Adam

quote:

Orijinalden alıntı: tribal_dns

Arkadaşlar HTC Desire 500 aldım yalnız sim kartı takmayı bi türlü beceremedim bilgisi olan arkadaşlar açıklayabilirmi yuvaya takılmasını

Micro sim kartsa takabilirsiniz

sağol dostum cevabın için
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.