Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bişey sorucam ben yaklaşık bir buçuk ay önce ekran görüntüsünde sorun var diye telefonu garantiye gönderdim 10 gün önce geldi bu seferde telefon açılıyor ses geliyor ama görüntü gelmiyordu tekrar garantiye gönderdim bugun bu mesajı attılar

Sayın Müşterimiz ; Cihazınıza yapılan kontrollerde yetkili servis dışında işlem gördüğü tespit edilmiştir. Onarım işlemlerinin başlayabilmesi için onarım ücretine onay verilmesi beklenmektedir. Onarım ücretine onay vermek için fiyat@kvkteknikservis.com adresine mail atabilirsiniz. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.

yapımı için 202 tl istiyor

böyle bir şey nasıl olabilir 1 buçuk aydır telefon elimde değil garantiden geldikten bir gün sonra tekrar garantiye gitti yardımcı olursanız çok sevinirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busrazile -- 2 Ağustos 2014; 0:30:34 >

• At_Adam kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar HTC 500 dual sim (çift sim)için costume rom arıyorum lütfen yardım edin acaba arkadaşım dediği rom olurmu yanılmıyorsam kernel oluyor ama
    bunların yeni bir sürüm getireceği yok başımızın çaresi ne bakalım artık bir daha da HTC almam iki kere hata düzeltmesi aldı sürüm yükseldi Başka hiç bir şey yok ne kadar hizmet ettiklerini gördük, yardımlarınız bekliyorum costume rom yada rom l ľar arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi430

arkadaşlar HTC 500 dual sim (çift sim)için costume rom arıyorum lütfen yardım edin acaba arkadaşım dediği rom olurmu yanılmıyorsam kernel oluyor ama
    bunların yeni bir sürüm getireceği yok başımızın çaresi ne bakalım artık bir daha da HTC almam iki kere hata düzeltmesi aldı sürüm yükseldi Başka hiç bir şey yok ne kadar hizmet ettiklerini gördük, yardımlarınız bekliyorum costume rom yada rom l ľar arıyorum

Dostum custom rom yok fakat clean rom var yani gereksiz uygulamaların silindiği bi rom var. buyur:

http://forum.xda-developers.com/desire-500/development/rom-htc-desire-500-dualsim-cleanrom-t2812995

• Merhaba arkadaşlar bu telefondan almayı düşünüyorum da 4 gb hafızası var malum 3gb sistem yiyiyor geriye 1GB kalıyor facebook.whatsapp,instagram,foursquare,swarm yüklesek hafıza yeter mi acaba ?
  • Sadece bunlar olursa yeter ancak uygulama yöneticisinden diğer kullanmadığın uygulamalari devre dışı birakman gerekli

• Elrond Carnesir kullanıcısına yanıt
    bu rom cıft sım ıcın mıdır yoksa tek sım ıcın mi bende cift sım var??
  • asi430 A kullanıcısına yanıt
    arkadaşın verdiği link çift sim içindir...
  • arkadaşlar telefonu satarak aranızdan ayrılmış bulunmaktayım.. gm discovery elite aldım onu yerine..
  • dj_mero kullanıcısına yanıt
    Kasma mı başlıyor çünkü google chrome falanda kullanırım birde sosyal medya uygulamalarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elrond Carnesir

quote:

Orijinalden alıntı: asi430

Dostum custom rom yok fakat clean rom var yani gereksiz uygulamaların silindiği bi rom var. buyur:

http://forum.xda-developers.com/desire-500/development/rom-htc-desire-500-dualsim-cleanrom-t2812995

1.34.401.1 cihaz güncellemesi gelmiş 44 mb (orjinal rom için tabi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetal2 -- 5 Ağustos 2014; 23:51:04 >

• Arkadaşlar uzak durun bu cihazdan hatta htc den uzak durun. adamlar android sürümünu birkere dahi olsun yükseltir böyle güncelleme politikası mı olur birde telefon donup duruyor güç düğmesine basınca düzeliyor can sıkıcı bi problem. Bu problemin aynisini yaşayanlar vardı halleden var mi yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya88 -- 7 Ağustos 2014; 12:47:53 >
  • karakaya88 K kullanıcısına yanıt
    telefonu formatlayın ve sd kartı telefon açıkken çıkarmayın bu sorun donanımsal bir sorun birçok kişide var aslanda şikayet etmemiz gerekiyo ayıp
  • Haklısın donanimsal bi problem. telefonu formatladim daha önce düzelmedi.şikayet edelim ne yapmamız gerekiyor ben önceden htc defalarca aradim dedikleri şey garantiye gönderin

• Beyler bu telefonu 2 aydır kullanıyorum, hiçbir donma, şarz almama... vs problem yaşamadım. Yaşamamak için tavsiyem; stabil bir costum rom veya android güncelleme çıkana kadar ilk kurulumda gelen programları farklı programlarla, sistem dosyalarını zorla silmeye çalışmayın. 4.2 gelmedi KİTKAT gelmedi diye de boş yere stres yapmayın, gelse nolacak? Yine tatmin olmayacak bir dünya adam çıkacak. Sonra da malı kötülersiniz, yok donanım yok yazılım. Üşeniyorum artık yazılanları okumaya.
  • Orijinal yazılımı fazla hantal bulanlar için; SİNGLE SİM İÇİN ROM
    Stock Rom 1.32.401.1 yazılımından fazlalıklar çıkarılarak Grafik, İşlemci, Batarya.. vs optimize edilmiştir. Çalışmayan hiçbir bugs yok. Donma yok. Birçok cihazda Test edilmiştir.

Yüklemek için:
    Unlocked bootloader
    Custom recovery (cwm!)
    Son Radio/Firmware

1.Tüm verilerinizi Yedekleyin.
    2.Download edip zipten çıkardığınızı sdcard a kopyalayın
    3.Recovery de full wipe yapın
    4.Romu yükleyin

Neler çıkarıldı:
    -> HTC CAR
    -> Flash Player
    -> LMI Rescue
    -> Gmail
    -> G-Maps
    -> Chrome
    -> 7Digital
    -> Automotive Internet Radio
    -> Play Books
    -> Htc Car
    -> Jetcet Print
    -> LinkedIn
    -> Play Magazines
    -> Picasa
    -> Youtube
    -> Polaris Office
    -> NFC App (The Phone doesnt have NFC..i don't know -> why it's installed anyway.)
    -> KidMode
    -> Play Music
    -> Street View
    -> Google Talk

Bu da (Denemedim, hızlı olduğu iddasındalar) COSTUM ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athlon2800 -- 12 Ağustos 2014; 16:49:34 >

• karakaya88 K kullanıcısına yanıt
    aynı problemi yaşayan birisi olarak benim çözümüm telefonda kullanmadığın uygulamaları devre dışı bırakmak, mesela benim devre dışı bıraktıklarım: Chrome, Dropbox, Gmail, Google Arama, Google metin konuşma, Google Play Dergiler, Google Play Kitaplar, Google Play Müzik, Google Talk, Google+, Kid Mode, Picasa, Polaris Office, SoundHound, TalkBack, TuneinRadio, Twitter, bunları devre dışı bırakıp verileri temizle yaptıktan sonra telefon dahili hafızası 3.10 GB falan oluyor, tabi birde kendi yüklediğin uygulamalar varsa onlarıda uygulamalarım kısmından uygulama içerisine girip taşı diyerek hafıza kartına taşımak gerekli...
  • dj_mero kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim deneyeceğim
  • TElefonu sarja takınca kendiliğinden kapanıyor bazen bu neden kaynalanıyor olabilir
  • Betnér ben ekot aticam komisk kiramadim yardimci olurmusunuz

• Root atamadim nasil oluyor root atmak

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.