Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyker custom romdan stock roma dondum sebep sorarsaniz muzik uygulamasini cok begeniyoerum :D stock romda ekranin dpi degerini nasil arttiririz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakaya88 K kullanıcısına yanıt
    senin telefonda donanımsal problem var gibi duruyor, bence servise gönder...
  • Beyler normalde ekranlarimiz 240 dpi ben bunu build.prop dosyasindan 213 dpi yaptim. Ekran daha buyukmus hissi veriyo cidden ama htc sense launcher kafayi yiyo bu yuzden farkli bir launcher kurmalisiniz. Eger denemek isteyen olursa nasil yapilacagini anlatabilirim

• 1.34.401.1 çift sim telime böyle numaraları Sürüm bulmuyor gelen varmı arkadaşlar?? bende 1.26.401.2 mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaya88

Arkadaşlar uzak durun bu cihazdan hatta htc den uzak durun. adamlar android sürümünu birkere dahi olsun yükseltir böyle güncelleme politikası mı olur birde telefon donup duruyor güç düğmesine basınca düzeliyor can sıkıcı bi problem. Bu problemin aynisini yaşayanlar vardı halleden var mi yardımcı olursanız sevinirim

servise ben verdim de ne oldu 3 gün sonra geri verdiler 2 dk sonra aynı şeyleri yaptı ekran kilitli iken donuyor sonra güç düğmesine bas tekrar aç aynı şeyler işte bir daha asla karaktersiz adamlar

• 1.34 güncellemesini dün aldım arkadaşlar, single sim telefonum
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi430

quote:

Orijinalden alıntı: karakaya88

Arkadaşlar uzak durun bu cihazdan hatta htc den uzak durun. adamlar android sürümünu birkere dahi olsun yükseltir böyle güncelleme politikası mı olur birde telefon donup duruyor güç düğmesine basınca düzeliyor can sıkıcı bi problem. Bu problemin aynisini yaşayanlar vardı halleden var mi yardımcı olursanız sevinirim

servise ben verdim de ne oldu 3 gün sonra geri verdiler 2 dk sonra aynı şeyleri yaptı ekran kilitli iken donuyor sonra güç düğmesine bas tekrar aç aynı şeyler işte bir daha asla karaktersiz adamlar

bir önceki sayfada bunun cevabını verdim, orayı incelersen işine yarar...

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

1.34 güncellemesini dün aldım arkadaşlar, single sim telefonum

nasıl alabildin htc synce manager üzerinden mi ben ota kontrol ediyorum ama güncelleme yok diyor sürümüm 1.32nasıl alabildin htc synce manager üzerinden mi ben ota kontrol ediyorum ama güncelleme yok diyor sürümüm 1.32
  • xxfkcanxx kullanıcısına yanıt
    telefonu fabrika ayarlarına aldıktan sonra wi-fi üzerinden kontrol edince güncelleme geldi, benim 1.20 de kalmıştı sürekli kontrol ettiğim halde hiç görünmüyordu, telefonun pilini çıkartıp geri taktıktan sonra ses kısma ve güç düğmesine basılı tutarak açıp oradaki menüden factory reset yaptım, sonra telefonu açıp ayarları düzenledikten sonra wi-fi den tekrar kontrol ettim güncelleme var yüklensin mi dedi bende yükle dedim. ama bu işlemlerden önce muhakkak yedeğini al, yapabiliyorsan bir kaç yere birden al, ben sadece sync manager dan yedek aldım bazı telefonlarım uçtu, rehberim karıştı biraz...
  • Hanım'a telefon almam gerekli.İnternete girer.Çocukla ilgili araştırmalar yapar kısa soru cevaplar.Facebook'a girer.Bir de fotoğraf çekip arşivler.Kamera kalitesi iyi mi?Alayım mı bu 800 lü fiyatlara?Yoksa başka alternatif mi bakayım?Saygılar.
  • rfssfr kullanıcısına yanıt
    İnternet hızı gayet iyi. kamerasını ben çok beğeniyorum ama batarya kötü biraz tasarımı gayet hoş ben öneririm oyun oynamıyacaksa
  • Peki ekstradan bir özellik geliyor mu? veya bir iyileştirme ona göre bende yapayım bunları birde güncelleme tarihi ne zaman yazıyor?
  • Vallahi biz uzun zamandır 4.4 kitkat bekliyorduk şerefsizler (çok afedersiniz ama hak ediyorlar) 4.2.2 bile vermediler.

• Bu arada beni arayanlar telefonum açık olduğu hâlde bana ulaşamıyormuş.Bir kişi olsa neyse diyeceğim ama bu sürekli olmaya başladı.Telefondan olabilir mi yoksa operatörle mi alakalı?Bu arada alacaklara tavsiyem asla almasın bizim gibi uğraşıp durmasınlar.Biz yandık siz yanmayın.
  • oğuzhaan7134 O kullanıcısına yanıt
    telefonu fabrika ayarlarına alıp yeni güncellemeyi kur, yüksek ihtimalle düzelir...
  • 4.4.2 arıyorum bu telefon için.sorun çıkarmayan bir rom bulabilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun85

4.4.2 arıyorum bu telefon için.sorun çıkarmayan bir rom bulabilen varmı

Dostum 4.4.2 Rom yok ama KitKat temalı bi rom var. Bi süre kullandım ama sonra stock roma döndüm. Ama stock rom'uda ben kişiselleştirdim. DPI düşürdüm, bildirim panelini özelleştirdim.
  • Arkadaşlar stock kernel kullanan biri ayarlar kısmından kernel sürümünün resmini çekip bana atabilecek varmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elrond Carnesir

quote:

Orijinalden alıntı: orkun85

4.4.2 arıyorum bu telefon için.sorun çıkarmayan bir rom bulabilen varmı

Dostum 4.4.2 Rom yok ama KitKat temalı bi rom var. Bi süre kullandım ama sonra stock roma döndüm. Ama stock rom'uda ben kişiselleştirdim. DPI düşürdüm, bildirim panelini özelleştirdim.

çok teşekkürler :).bir bakıyım ben o kitkat temalı rom a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkun85 -- 21 Ağustos 2014; 18:42:45 >
  • Telefonum bugün Servis'den geldi. Garanti kapsamında bir parçası değişmiş. Ayrıca Telefona yazılım güncellemesi yapılmış. Sürüm numarası 1.34.401.1
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.