Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orkun85

quote:

Orijinalden alıntı: Elrond Carnesir

quote:

Orijinalden alıntı: orkun85

4.4.2 arıyorum bu telefon için.sorun çıkarmayan bir rom bulabilen varmı

Dostum 4.4.2 Rom yok ama KitKat temalı bi rom var. Bi süre kullandım ama sonra stock roma döndüm. Ama stock rom'uda ben kişiselleştirdim. DPI düşürdüm, bildirim panelini özelleştirdim.

çok teşekkürler :).bir bakıyım ben o kitkat temalı rom a.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2795347

ROM linki dostum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar slm bu telefona güzel bir rom varmı ,ben bulamıyorumda
  • slm arkadaşlar bu telefonda kullanma klavuzu eksik kutuda yok yaş olarak kurcalayıp bulacak hafıza yok acaba bu telefon hakkında sorulan soruları cevaplayan veya telefonun kullanımıyla ilgili acıklma yapan varmı. saygılar.
  • Merhaba Desire 500 ü dün satın aldım. Güzel bir cihaz. Yalnız benim ısınma gibi bir sıkıntım var. Beklemede bir sıkıntı yok. Uygulama kullanmaya başlayınca kameranın olduğu bölüm ve ekran ısınmaya başlıyor. Canlı destekle yaptığım görüşmede batarya ısısını kontrol etmemi söyledi 38 -40 dereceler çıkıyor ama benim cihazımda batarya değil kameranın olduğu bölüm çok ısınıyor. 30 gün içinde donanımsal bir arızadan servise gönderirsem kutulu değişim yapılabileceği söylendi. Acaba herkes de bu böyle midir. Aynı yerden mi ısınıyor yoksa benim cihazım da donanımsal bir sıkıntı mı vardır. Cevaplarınıza göre servise göndereceğim. Şimdiden çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhnclk1

Merhaba Desire 500 ü dün satın aldım. Güzel bir cihaz. Yalnız benim ısınma gibi bir sıkıntım var. Beklemede bir sıkıntı yok. Uygulama kullanmaya başlayınca kameranın olduğu bölüm ve ekran ısınmaya başlıyor. Canlı destekle yaptığım görüşmede batarya ısısını kontrol etmemi söyledi 38 -40 dereceler çıkıyor ama benim cihazımda batarya değil kameranın olduğu bölüm çok ısınıyor. 30 gün içinde donanımsal bir arızadan servise gönderirsem kutulu değişim yapılabileceği söylendi. Acaba herkes de bu böyle midir. Aynı yerden mi ısınıyor yoksa benim cihazım da donanımsal bir sıkıntı mı vardır. Cevaplarınıza göre servise göndereceğim. Şimdiden çok teşekkür ederim

Bendede ısınma oluyor. Deyince farkettim benimkininde kamera kısmı ısınıyor, batarya sanıyordum.

• Isınma bizim tellerde normal midir boşuna dert mi ediyorum kendime ?
  • brhnclk1 B kullanıcısına yanıt
    Ben Aralık'ta aldım, uzun zamandır ısınıyor. Bi sorunda çıkmadı.

• Hemen ısınması canımı sıkmıştı maden desire 500 lerin genelinde ısınma var yapacak bişey yok kullanmaya devam. Birde benim batarya daha toparlayamadı yoğun kullanımda 3 saatte bitti şarjım. inşallah toparlar kendini. yada öneriniz var mı
  • brhnclk1 B kullanıcısına yanıt
    Oyun oynama, müzik dinleme ve internete girme :) şaka bir yana yeni telefonlarda çok kurcaladığımız için bu kadar çabuk bitmesi normal, birde telefonda oyun oynayınca ısınıyor bu da son derece normal, ben ısınmayan telefon görmedim zaten. ama böyle el yakacak kadar ısınıyorsa o zaman problem var demektir.
  • Daha once akilli telefon kullanmadigim icin asirimi isiniyor normal mi anlayamiyorum. Hava durumu saat widget i kullanirsam ve veri baglanti acik olursa bekleme de bile hafif hafifisiniyo. Nerden aldim bilmiyorum bu teli cok pismanim

• Arkadaşlar ben de 1 ay önce aranıza katıldım . Ancak şöyle bir sorunum var telefonu usb ile bilgisayara bağlıyorum telefon ve hafıza kartında bir çok müzik fotograf vb. olmasına rağmen dosyaların ( müzik dcmı dosyalarının) içi boş gözüküyor. Hafıza kartını çıkarıp kart okuyucu ile açınca bütün foto müzikler gözüküyor . aynı sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim..
  • MERHABA,
    17 ay garantili full kutulu,çiziksiz tertemiz Desire 500 satılıktır.ilgilenen PM atabilir..
  • m_cmlc kullanıcısına yanıt
    bilgisayarıma girdiğin zaman desire 500 diye mobil klasörü çıkmıyor mu o çıkınca içinde sd art ve harici bellek ayrı ayrı oluyor bende
  • xxfkcanxx kullanıcısına yanıt
    taşınabilir aygıt olarak içersinde de telefon ve sd kart gözüküyor. Virüs girmiş olabilir diye taratmak istiyorum ama dosyaların üzerine sağ tıklayıp açtığımda normal dosyalardaki gibi tarama seçeneği de çıkmıyor.
  • m_cmlc kullanıcısına yanıt
    HTC sync manager ile dene birde istersen yada onu yükleyince otomatik sürücüleri yüklüyor bilgisayara oda görüyor benim win xp netbookbum da görmüyor du ikisnide ama hemde sync manager yükledim düzeldi
    Onu da denedim programın içersinde müzikleri görebiliyorum ama dosyalar yine boş gözüküyor..
    Sorunu telefonu sıfırlamak ile çözdüm en sonunda ilgin için teşekkür ederim arkadaşım
  • 1.34 surumune geçince kernelim işlevini yitirdi Bide yeni recovery ye geçmek zorunda kaldım cwm de bozuldu

• Arkadaşlar telefonu ikinci el aldım 1 aylık telefon..1280 cozunurlukteki videolari çekince kesik kesik oynatıyor..ayrıca eski hafıza kartindaki videolari da o şekil kesik kesik oynatıyor..ancak 800-480 çözünürlükte cektiklerimi normal oynatıyor...problem nedir??

• arkadaşlar kolay gelsın benım telefonum 7 aylık ve rehberı acmaya calıstıgımda htc.com.dıaler calısmayı durdurdu hatası alıyorum.sorunun çözumunu bılen varmı, garantı kapsamı dışına cıkarmadan sorunu çözmemın yolu varmı acaba.format factory yaptım ama duzelmedı, androıd surumu 4.1.2 sense surumu 5.0 gereklı baska bılgıler varsa vereyım lutfen yardımcı olun
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.