Şimdi Ara

HTC Desire 616 dual Sım Kullanıcılar Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
10.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon süper oyun performansı snapdrogon 400 işlemcii ve 2000 mah pil ile oyun yok wifi hep açık 2 günü rahat çıkarıyor

• ama bizden baska kullanan yok herhalde pişman olacagım sanırım aldıgıma hıc bır bılgı bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: neobea

ama bizden baska kullanan yok herhalde pişman olacagım sanırım aldıgıma hıc bır bılgı bulamıyorum
    up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abzurtmen -- 14 Ekim 2014; 21:57:03 >
  • Telefon süper ekran parlaklığı süper ekran süresi 2 gün buldum 1 gün wi-fi ile asphalt 8 i full ayrrda oynatıyor gmd2 kadar performansı yok ama süper telefon snapdrogon 400 8 çekirdek işlemci ile süper bi telefon
  • Bugün Avea'dan bende aldım grand Neo ile gidip geldim buna karar verdim inşallah hayırlı olur
  • Karşı taraf telefonu açtığında titriyor ya hani bunu nasıl devre dışı bırakırız adaba?birde konuyu canlandiralim konuyu açan arkadaş Htc desire 616 kullanıcı isimleri yazsın yazalım...
  • Beyler htc nin one modelleri hariç diğerleri alınmaz . Kusura bakmayın ama , çünkü güncelleme gelmiyor. Yoksa bende htc 610 veya bunu düşünüyordum.
  • Arkadaşlar desire 610 veya 616 alacağım. Nereden alabilirim en uygun? Mümkünse teleservice garantili olsun lütfen.
    Acil tavsiye bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: walmon27

Beyler htc nin one modelleri hariç diğerleri alınmaz . Kusura bakmayın ama , çünkü güncelleme gelmiyor. Yoksa bende htc 610 veya bunu düşünüyordum.

Hocam ben 4 sene desire s kullandım ve çok memnun kaldım. Bence düşünceniz çok doğru değil. Arkadaşım da benden görüp incredible s almıştı ve hala kullanıyor. Bataryasını değiştirdi sadece.
    Cihaz stabil çalıştıktan sonra güncelleme gelse nolur gelmese nolur. Şu an M8 kullanıyorum ve 2 sene hiç güncelleme almasa da kullanılır çok rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2181679 -- 9 Kasım 2014; 19:52:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2181679

quote:

Beyler htc nin one modelleri hariç diğerleri alınmaz . Kusura bakmayın ama , çünkü güncelleme gelmiyor. Yoksa bende htc 610 veya bunu düşünüyordum.

Hocam ben 4 sene desire s kullandım ve çok memnun kaldım. Bence düşünceniz çok doğru değil. Arkadaşım da benden görüp incredible s almıştı ve hala kullanıyor. Bataryasını değiştirdi sadece.
    Cihaz stabil çalıştıktan sonra güncelleme gelse nolur gelmese nolur. Şu an M8 kullanıyorum ve 2 sene hiç güncelleme almasa da kullanılır çok rahat.

Evet size göre düşüncem doğru olmayabilir , ama bana göre doğru. Düşünceler değişebilir kişiden kişiye göre. Evet aldığınız cihazda zamanın şartlarına uyuyorsa tabi sıkıntısız kullanırsınz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2181679

quote:

Alıntıları Göster
    Edit: çift mesaj..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2181679 -- 9 Kasım 2014; 21:55:33 >

• walmon27 W kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle..
  • Kullanıcılar kendilerini belirtsin isimlerini paylaşayım
  • Bir yerde okudum htc lollipop guncellemesi ni 1gb ram ve yukarısı telefonlarina mayıs 2015e kadar vericek Htc 'nin kendi açıklaması
  • Bendeki antutu testi
     HTC Desire 616 dual Sım Kullanıcılar Kulübü HTC Desire 616 dual Sım Kullanıcılar Kulübü HTC Desire 616 dual Sım Kullanıcılar Kulübü

• Bugün itibariyle sistem stabilite guncellemesi gelmiştir bilginize
  • Beyler bunun şarjı ne kadar gidiyor ? Eğer one mini veya g3 beat alamazsam bunu alma olasılığım var
  • 1-1.5 gün
  • Almanızı tavsiye ederim saf android kullanılıyor gibi birşey bi iki makyaj var ona göre al
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem631

Almanızı tavsiye ederim saf android kullanılıyor gibi birşey bi iki makyaj var ona göre al
    telefonu kullandıkca begenıyorsun guzel kullanıslı bır telefon sıstem guncellemesını goruncede pek bı mutlu oldum belkı guncelleme gelır hıssı uyandı ben oyun oynamayı seven bır kişiyim ve şimdiye kadar oynadıgım oyunlarda sorun yasamadım hafıza da 8 veya 16 olsa daha mutlu olacaktım ama kullacılar klubu gıbı bır yerı olsa cok guzel olur deneyıpte begendıgınız oyunlar varsa tavsıye edersenız sevınırım.

oynadıgım baba oyunlar

injustice

gt reacıng 2

batman
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.