Şimdi Ara

HTC Desire 616 dual Sım Kullanıcılar Kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
10.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neobea

telefonu kullandıkca begenıyorsun guzel kullanıslı bır telefon sıstem guncellemesını goruncede pek bı mutlu oldum belkı guncelleme gelır hıssı uyandı ben oyun oynamayı seven bır kişiyim ve şimdiye kadar oynadıgım oyunlarda sorun yasamadım hafıza da 8 veya 16 olsa daha mutlu olacaktım ama kullacılar klubu gıbı bır yerı olsa cok guzel olur deneyıpte begendıgınız oyunlar varsa tavsıye edersenız sevınırım.

oynadıgım baba oyunlar

injustice

gt reacıng 2

batman

hocam sizce gm2 mi yoksa g3 beat yada bu telefonmu çok kararsız kaldım ben telefondan çok oyun oynarım asphalt8 gibi yüksek oyunları oynarım hiç takılma yapıyrmu siz olsanız hangisi ni alırsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gmd 2 kaliteden yoksun bir telefon lg g3 beat ise çakma g3 havası veriyor ben pil olarakta memnunum yakında paylaşımlarını yapacağım

• Arkadaşlar benim anlamadığım nokta şu ; 8 çekirdekli bir telefon ve bataryası 2000 mAh nasıl oluyorda şarjı iyi gidiyor diyorsunuz anlamadım . Lg g3 beat ile arasında kaldım. Ayrıca ses kalitesi nasıl ? One serisine yakın mı yoksa idare eder mi ?

• Sen çok yanlış düşünüyosun 8 çekirdek daha çok tasarruf sağlar 2 çekirdek olursa telefonda en ufak uygulamada 500mb ram çalışacak ama 8 çekirdekte 125 mb ram çalışır buda tasarruf sağlar lg g3 beatden daha iyi malzeme kalitesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem631 -- 13 Kasım 2014; 19:22:58 >
  • G3 Beat aldım bir hafta oldu. En fazla iki haftalık bir sorunsuz bir htc ile takas edebilirim.

Beat'in Pil performansı çok iyi. Ses kalitesi hem kulaklıkta hem de üzerindeki hoparlörde süper.
    (İçinden çıkan kulaklıklar pek başarılı sayılmaz.)
    HTC 616 da hafızanın düşük olması düşündürücü. Uygulamaları hafıza kartına kurduktan sonra sıkıntı olmaz herhalde. Çift sim pili çabuk götürür diye düşünüyorum. En önemlisi OTG deneyen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbasaran -- 14 Kasım 2014; 17:18:35 >
  • Çift simi kullanmadiktan sonra şarj neden yesinki

• NİHATCSRPNR N kullanıcısına yanıt
    valla hocam ben asphalt 8 ı oynamadıkm bende bundan once dıscovery vardı ılk telefonu o bıle kasmıyordu bunda kasacagını hıc sanmam ben gt reacıng 2 oynuyorum ve memnunum ayrıca antutu testlerınde butun oyunları sagllıklı calıstırır yazıyor ben denedıgım oyunlarda hıc sorun yasamadım The Dark Knight Rises de cok saglam bır oyun kasmadı sadece yasadıgım sıkıntı Wild Blood da acıldıgı gıbı attı onu da tablette oynamayı sevdıgım ıcın tekrar denemedım benım telefondan kaynaklanan bır hata olabılır ben memnun um ama sunu al bunu al dıyemem dıger telefonları hıc kullanmadım ama dıscovery e cok rom atardım takı htc nın romunu atana kadar htc nın arayuzu cok hosuma gıdıyor
  • birde telefonu htcnın programı ıle bılgısayara baglayabılen varmı ben beceremedim hatta sinir oldum yardım edebılırmisiniz.
  • walmon27 W kullanıcısına yanıt
    Sesi asus zenfonedan çok daha kuvvetli hatta s4u bile geçiyor gibi geldi bana

• cihazı aveadan dün aldım. çift sim kullanıyorum. gerçekten çok hoş hoşuma gitti cihaz.
    ancakk telefon meşgulde iken mobil internet kapanıyor. 2 simdede aynı hata var.
    müşteri hizmetleri bunu hata olarak görmüyor . canım sıkıldı. sizdede durum böylemi
  • Telefon meşgul de derken görüşme esnasında mı? Eğer öyleyse mobil internet zaten kapanır

• evet gelen-giden çağrıda ve görüşmede mobil internet kapanıyor.
    şuan ailede samsung ace - samsung s4 - ve huwai u8655 android telefon var hiçbirinde meşgulde iken mobil internet kapanmıyor.
    telefonu modem olarak kulllanıyorum. ters yüz olduk valla..
  • Valla benim bildiğim görüşme Çalarken vs
    .. Mobil internet kapanir

• Alt bari nasıl saydamlastiririz acaba?

• Ya çok önemli olamayabilir bu konu ama benim için önemli neden 4.4.2 almadı bizim telefon 5 geliyor fakat bu guncelleme de gelmeyecek gibi bu konuda araştırma yapan varmı ben baktım biraz ama 10 cıhaz dıyorlar o 10 cıhazda bizim telefon yok ayrıca tabiki varsayim dı ama daha önce htc 1gb ram li tüm cihazlara 5.0 a güncelleyecek diyorlarsi siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.
  • eğer kitkat gelmediyse oda gelmez benim düşüncem bu

• şimdi baktım shiftdlete.net gelecek telefonlar listesini koymuş ama yok

• Beyler biri yardim etsin acil 616 almayi dusunuyorum.

Bi sim kartla gorusme yaparken diger karta arama gelebiliyormu. Bu onemli benim icin

• yalan söylemiş olmiyim bilmiyorum ben tek hat ile kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.