Şimdi Ara

HTC Desire 616 dual Sım Kullanıcılar Kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
10.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

Dostum bu telefonda diğer hatla görüşme yaparken,öteki hat kapalı görünüyor ancak 5 yıldır çift hat kullanan bir olarak daha çift hattın aynı anda aktif olduğu telefona denk gelmedim samsung grand duos kullanıyordum daha önce oda öyleydi fakat çözümü var iki hattı birbirine yönlendiriyorsun **62* numara# şeklinde ve sorun ortadan kalkıyor ancak yönlendirme ücretli çağrı başına 0,69 kuruş falan operatöre göre değişir.Telefonu tavsiye edermiyim?? Ederim.Telefonu 1 haftadır kullanıyorum performansı beni çok mutlu etti.Piyasadaki en iyi çift hatlı telefon daha iyisi yapılana kadar.
  • Grand duos umu tavsiye ediyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skry.26 kullanıcısına yanıt
    Htc 616 yı tavsiye ediyorum.Kesinlikle çift hat için çok iyi.Grand duosu satıp yerine Htc 616 aldım çok memnunum.
  • Skry.26 kullanıcısına yanıt
    benim arkadaşımda s4 var 1300 tl para verdi tam 6 ay oldu telefon kasmaya başladı ben htc ile kasma nedir bilmem

• arkadaşlar bendede 616 var ama tek memnun olmadığım sorun kulaklıktan ses az geliyor ve bass yok yani diğer android telefonlara göre tüm kulaklıkları denedim sizdede mi aynı yoksa servise yollucam ?
  • kulaklık sesi biraz düşük ama ortama verilen ses güzel

• gorkem631 G kullanıcısına yanıt
    ya servisi aradim gonderin dediler adama dedim bi test edin elinizde varsa telefon htc one ile karsilastirmislar fark yok diyo biz sagiriz herhalde

• Bende bugün aldım. Whatsapaa gelen müziği açınca hoporlör patlak gibi ses veriyor ama müzik çalarda normal sorun nedir sizcee ?
  • Ses kaydi oldugu icin oyle geliyor ses

• Bugün bir güncelleme geldi ama yapamadım aküyü doldur diyor ac ye bağladı bakalım olucakmı :)
  • Güncelleme geldi mi arkadasım yapabıldınmı bende hıc bır güncelleme gozukmuyor
  • neobea kullanıcısına yanıt
    bana geldi yaptım fakat hicbir değişiklik olmadı şarj arayüz akıcılık hep aynı

tesekkur ederım cevap için sagolasın
  • Bu telefon alınır mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asilyus10

Bu telefon alınır mı arkadaşlar?

ne bekledıgıne baglı.

bu paraya bu ozellıkler ve stbaıl olması nedenı ıle ben memnunum cıhazdan.
  • Asilyus10 kullanıcısına yanıt
    bende hem bu telefon hemde zenfone 5 var asustan çok daha stabil olduğunu söylemem lazım pil olarak süper ben 3 gün bekleme süresi ile 3.5 saat ekran alıyorum

• arkadaşlar bizde bugun aldık telefonu mobil internete bağlanmıyor avea müşteri hizmetleri ile görüştüm ayarlarınıda yaptım ama sorunum devam etmekte acaba bu sorunu nasıl çözebilirim teşekkürler
  • Üstten çekin ekranı veri açık mı?

• Asus zenfone ile arasında kaldım. Sizin tavsiyeniz nedir?
    Peki genel anlamda hangisini tavsiye edersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.