Şimdi Ara

HTC Desire 616 dual Sım Kullanıcılar Kulübü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
10.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • htc desire 616 dan memnunmusun bn yeni aldım 1 ay oldu iyi telefon ama kullanan az güncelleme gelmiyor :S
  • ya hakkaten bu telefona lolipop güncellemesi gelecek mi gelmeyecek mi hala anlayamadım. konuyla ilgili kesin bilgisi olan biri var mı acaba? çünkü yılın ikinci yarısında (nisan-mayıs gibi) desire 610'a güncelleme gelecek diyorlar. 616'dan çoğu özelliği ve performansı daha düşük olmasına rağmen.
  • arkadaşlar benim telefondan annemin telefonuna (desire 616) resim atamıyoruz benim telefonda göndermek istediğiniz cihaz bluetooth üzerinden paylaşımı desteklemiyor diyo anlamadım gitti bi yardımcı olursanız sevinirim
  • Ablam için almayı düşünüyorum . İnternette takılır,basit oyunlar oynar kendisi . Önerir misiniz telefonu arkadaşlar ? Şarj süresi falan nasıl ?
  • Magnum44 kullanıcısına yanıt
    desire 610 alın hocam daha yeni cihaz ve lollipop güncellemesi alacak,kendim kullanıyorum özelden daha detaylı soru sorarsanız cevaplarım
  • abzurtmen kullanıcısına yanıt
    bnde 616 var abimde 610 benimki daha iyi bir cihaz
    ama güncelleme alacakmı çok merak ediyorum ve dua ediyorum inş alır ya :/
  • fbkolik59 F kullanıcısına yanıt
    vallahi bizimkinin alacagi kesin ama zaman belli degil gec alabilir diyorlar,umarim sizinki de alir.abinizin cihazdan bir sikintisi var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abzurtmen kullanıcısına yanıt
    hayır yok o da gayet memnun
    desire 610 da belirsiz kesin bilgi yok açıklama yapılmamış
    inş 2 sinide gelir
  • 616 i yi tv ye screen mirrorng tarzı baglayabılen becerebılen varmı ben yapamadım sınır oldum tv samsung curve lerden
  • sa bende de htc desire 616 var 4 aydır kullanıyorum ses ve güncelleme dışında hiçbir sıkıntım yok ama kullanıcı sayısı çok az garantiye gönderme gibi bi sıkıntım olmadı
  • yekicirli Y kullanıcısına yanıt
    as bnde 3 ay olacak yakında kullanıyorum
    telefondan memnunum ancak sesi biraz yetersiz gibi
    menü arka siyahlık değişmiyor ve en önmli eksikliği GÜNCELLEME GELMEDİ HİÇ
    eğer güncelleme gelmezse allah belalarını versin
    ama çok iyi tel ♥
  • neobea kullanıcısına yanıt
    Televizyon da source bölümünde screen mirroring bölümü var oradan bir dene

• arkadaşlar HTC desire 616 ya 4.4.2 (kitkat) guncellemesi ne zaman gelir bilen var mi ?

• Telefonu 1 haftadır kullanıyorum hergün geri iade vereyim diye düşünüyorum. One x i bir hafta civarı kullandım ondan sonra buna geçince ara yuz ve görsellik bakımından , kamera kalitesinden ve ekran kalitesinde arada çok fark var gibime geldi one x daha önde gibi arayuzu çok kötü özelliklede ayarlar arayuzu ve o alttaki saçma sapan menü çubuğu iğrenç alex launcher yukledim o olmadan kullanamiyorum telefonu gerçekten iğrenç geliyor ekran 5 inç sözde ama alttaki çubuklar ve üstteki durum çubuğunu hesaba katarsan herhalde 4.6 inç civarı oluyor sanki ayarlar arayuzunun kötü olması dışında bir de seçenek yok doğru dürüst bişey yapılmıyor ayarlarda kamera bana çok kötü geldi çok mat duruyor ve canlı ve net bir görünümü yok ama bu ekrandan da kaynaklanabilir one x te bakıp bakıp hayran kaldığım htc duvar kağıdı burda çok kötü görünüyor bir de one x te farklı tema seçenekleri. Vardı çok güzeldi şu BlinkFeed temasını kaldirabiliyorduk ama burda tek bir tema var o da tema sayılırsa arkadaşın biri boş ekrana iki defa tikla tema için demiş tikladim ama sonuç alamadım bilen biri varsa söylerse sevinirim telefonun. 1 haftalık iade süresi var hala karar veremedim en büyük sorun bu fiyata daha iyi bir telefon bulamam düşüncesi

• arkadaşlar forum sahıbı gerı döndü
  • Arkadaşlar 1 aydır kullanılıyor. Fotoğraf ve video çekerken arka kamerada ısınma oluyormuş. Bu normal midir böyle bir şey olan var mı yoksa servise mi gönderilmeli?
  • scorpion1903 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle oyle problemler olmuyor

• Merhaba, bu telefonu almayı düşünüyorum ancak dahili Hafızası cok düşük acaba bu telefonda play storeden indirdiğiniz uygulamaları

Sd carda taşıma veya direk sd carda yükleme seçeneğimiz varmı ?

Şunun için soruyorum eger direk sd carda indirme seçeneği yoksa +2gb üstü uygulamalar hata verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk34 -- 21 Eylül 2015; 17:07:55 >
  • gorkem631 G kullanıcısına yanıt
    ???

• kardes hafizayi cok kullanan biriysen bu telefonu tavsiye etmem

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.