Şimdi Ara

HTC Desire 616 dual Sım Kullanıcılar Kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
10.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asilyus10

Asus zenfone ile arasında kaldım. Sizin tavsiyeniz nedir?

Tabiki 616

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi renk kullanıyorsunuz?
  • quote:

Hangi renk kullanıyorsunuz?

Telefonda ve arabada siyah tan başka renk tanımam hocam

• Kitkat mı JellyBean mı kafam karıştı farkı nedir hiç anlamam hocam yardım ederseniz sevinirim. Şu wildfire s den kurtulmak istiyorum
  • quote:

Kitkat mı JellyBean mı kafam karıştı farkı nedir hiç anlamam hocam yardım ederseniz sevinirim. Şu wildfire s den kurtulmak istiyorum

Kıt kat lolipoop jealy bean hepsi hikaye. htc kendi arayuzu ile androidde en stabil cihazidir. Ben memnunum.

• Teşekkür ederim hocam
  • 616 tabikide kalite algısı çok daha yüksek bir telefon ama saf android olduğunu unutmayalım sense kendini çok belli etmiyor eğer telefonda tema önemli dersen zenfone derim

• Asilyus10 kullanıcısına yanıt
    ben beyaz kullanıyorum çok şık belirtmek isterim

• 45 günde kamera bozuldu dün itibari ile kargoya verdim.. servise tatile gitti.. bakalım akıbet ne olcak..
  • Yarın telefon elime geçecek yorumlarımı yaparım arkadaşlar
  • Kılıf ve jelatin önerisi olan var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende alalı 2 gün oldu gayet memnunum.

öncelikle bir kaç soruya cevap vermek istiyorum;

3g micro sim girişi ile kullanılmıyor, diğer büyük olan sim kart yuvasını kullanmanız gerekiyor.

asus zenfone bu cihazdan daha iyi gibi gözüküyor olabilir ama antutu testinde htc 4 basamak daha yukarıda.

onun haricinde sanırım tema değişikliği yapamıyoruz ya da ben çözemedim fakat htc sense go launcher isimli bir program ile gayet hoş temalar uygulamak mümkün oluyor.
  • arkadaşlar, kulaklıktan ancak bastırdığımda ses geliyor. alalı 3 ay oldu. hafıza kartınada bozuk diyo. onun dısında tel çok güzel :(
  • fatihba F kullanıcısına yanıt
    Boş ekrana çift tıklarsanız tema değişikliği yapablirsiniz
  • Kesinlikle Desire 616
  • arkadaşlar merhaba ben htc desire 616 aldım nasıl bir cihaz sizce artı ve eksileri nedir şarjı nasıl gidiyor 5.0 alacakmı ?
  • fbkolik59 F kullanıcısına yanıt
    5.0 almayacak zaten stabil gerek yok pili standart

• gorkem631 G kullanıcısına yanıt
    hadi yaa 5,0 önmli güncelleme ve şuan daha 4,2,2 de çok geri kalıyor mk Htc hiç ilgilenmiyormu telle ya :(
    ben yeni aldım ama tel pazartesi gelcek nasıl bir cihaz ısınma olsun şarj olsun kalite olsun genel olrak nasıl ?

5.0 almamasına çok üzldüm :S geri kalıyor gibi
  • arkadaşlar htc desire 616 sp flash tool yedeğine ihtiyacım var allah rızası için yardım edin
  • arkadaşlar merhaba, telefonun özellikle ses sıkıntısı için çağrı merkezini arayıp bu konuda güncelleme talep ettim. çünkü ben cebimdeyken dahi çaldığını neredeyse duymuyorum. sizler de bu durumdan şikayetçi iseniz çağrı merkezini arayıp ses sorununu düzeltmelerini isterseniz bu şekilde bir güncelleme gelebilir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.