Şimdi Ara

HTC Desire 820 telefona 3G koymayı unutmuş olabilirler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
3
Favori
23.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Htc desire 816 kullanıyordum onu eşime verdim ben 820 aldım. Bugün 8. gün ancak ayıldım. Telefonda 3G yok. Sim kart aynı 816da 3G vardı ama bunda yok. Turkcelli aradım. Hattım 3g ye açık.Ayarlarim doğru imiş. Şimdi yalnızca wcdma seçeneğini secersem ne konusabiliyorum ne internete giriyorum.hizmet yok diyor. Otomatik yaparsam konuşuyorum ama internet daima E (edge) ile giriyor. Bu durumda telefon sadece gsm ile bağlanıyor demek. Sim kartı kendim taktım. Acaba tam oturtamamış olabilir miyim, daha doğrusu öyle olsa böyle bir sorun olabilir mi? Bir telefonda sadece 3g arızası olur mu yavvv sanki 3G yi açmayı unutmuşlar. Fikri olan veya bir ayar bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kartınız kesilmiş mi / kendiniz mi kestiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: LazPlayboy

Kartınız kesilmiş mi / kendiniz mi kestiniz?

Karti kesmedim iç içe geçen 3lu karta dünya para verdim. Microyu kullanıyorum.

• Telefonu sifirlayip bide öyle deneyin olmazsa servise verip değişim talep edin bazı 820 internet sorunu var

• Benzer bir sorunu ben de yaşamıştım. Anakonuda da yazmıştım. Çözümü benim için çok basit oldu: telefonu yeniden başlattım ve düzeldi :)
    Kaç kere kapatıp açtım, farklı ayarlar yaptım işe yaramamıştı...

• Factory reset attım kontrol ettim 3G var. Yedekten geri yükledim gümm gene gitti.
    Turkcelle gittim 3G mi 2-3 kere açtı kapadılar gene aynı.

Tekrar geldim factory rset attım bu sefer yedekten yüklemedim. elle kurdum . 3G vardı. Google hizmetleri ve HTC hizmeti falan google playden 27 tane güncelleme çıktı. Mesela gmail kurmak için google bilmem hizmet paketini güncelle diyor. Zoe güncellemsi büyük bir kid mode güncellmesi falan. Hepsini yaptım bir kontrol ettim gümm gene 3G yokk.

HTC canlı desteğe girdim bakın HTC ve android konusunda tecrübeliyim. HTC wildfire sensation desire 816 desire kullandım eşime de desire golf almıştım şimdi desire 820 sahibiyim bu telefonda 3G yok dedim. Görüntülü konuşma mı dedi. Bak dedim tecrübeliyim diyorum bana ne diyorsun. WCDMA dan girdim LTE den çıktım. Neyse sonunda anladı. Bana sofr reset attırdı düzelmedi. Telefonu güvenli modda açtırdı değişkilik olmadı. Sonda HTC desteğin bağlantısı kesildi. Ben de yine factory reset attım. BU sefer hiç bir şey yapmadım. Hiç bir google hizmetini güncellemedim. sadece mecburen playstore a girdim. Gmaili de kurmadım çünkü onu kurunca hizmet paketi bilmemne güncellemesi istiyor. Zoe kid mode hiç birini güncellemedim. Eski telefonun arkaplanını gmail ile kendime yollamış bu telefonla açmıştım onu bile yapmadım. Ben en çok nisbeten çok MB lı kid mode dan şüpheleniyorum acaba 3G yi o mu kapatıyor. Velhasıl kelam şimdilik 3G açık ama google hizmetlerini tam al(a)mıyorum..

• Ben bu telefonu almayı düşünüyorum tavsiye edıyormusunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu başlığı açtığımı unutmuşum, çünkü ana konudan devam etmiştik.
    HTC bu cihazı benden aldı 1 gün içinde açılmamış kutusunda yeni cihaz verdi.
    Fakat yeni gelen cihazda da aynı durum oldu. Ben daha sonra kendim sorunu çözdüm . Play store da yer alan HTC Screen lock uygulaması 3G yi kapatıyor (yani ben eminim kapattığına). HTC screen lock güncellenince 3G gidiyor. Ben de otomatik güncelleştirmeyi kapadım. Screen lock u güncellemiyorum. Şu an 3G sorunum yok.

Başka bağlantı kopmaları yaşayanlar da şebeke modunu GSM/WCDMA/LTE de iken bunu yaşıyorlarmış, ayarı GSM/WCDMA ya getirince sorunlarının geçtiğini söylediler.

Ben şu an için memnun kullanıyorum. Sonra ne olur bilemem
  • Hocam yönteminizi denedim oldu lockscreeni fabrika sürümüne döndürdüm üstüne lockscreen güncellemesini yaptım tekrardan yeniden başlattım bir sorun yok gibi 3G var şuan.Teşekkürler.

• selamın aleykum arkadaslar htc 820 kullanıyorum 1 aydır cok da memnununm telefonumdan yanlız bır sorunum var telefonla göruntulu konusma nasıl yapacagımı bulamıyorum
  • Maalesef görüntülü konuşma sadece skype ve tango gibi uygulamalarla mümkün

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    Sadece bu arkadaşı tebrik etmek için üye oldum helal olsun dediklerini yaptım düzeldi ama gene de htc ile iletişime geçtim ki gene dönüp dolaşıp ayağıma takılmasin bu sorun

• Eyvallah..Forumlar bilgi paylaşımı için var..

5-10 gün önce gene dalgaya düştüm kid mode ve screen locku güncelledim 3G gene gitti. Neyse güncellemeyi kaldırıp 3G yi yeniden sağladım.

Ben lollipop ile bu sorunun tamamen düzeleceğini düşünüyorum.
  • Aramızda art kullanan var mi dalvik den hizliymis

• sagol kardes türkcell çözemedi sen çözdün.. teşekkürler
  • sagol kardes türkcell çözemedi sen çözdün.. teşekkürler
  • I had same problem with same phone. I update my SIM card to 4G.ask your service provider and change the SIM card.or type in key pad *#*#4636#*#* and select gsm auto.
    Bir sayfa da bu yazıyordu kodu denedim değiştirdim. Şebekede E yazıyordu şimdi H oldu. netim de hızlandı..
  • kesin çözüm arkadaslar burdaki çözüm gecici sonra yine bozuluyor... kesin çözüm yeni erişim ayarı olusturmak ayarlardan mobil veri- erişim noktası adları- sag üst köseden yeni apn yen basın ad bölümüne trkcell.. apn : internet sag üst ten kaydedin ve yeni yaptıgınız apn yi seçin sonra telefonu kapatip acin 3g sorununuz düzelecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.