Şimdi Ara

★★★ HTC DESIRE ANA KONU ★★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
45.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mıuı romu seviyorum yaa her hafta bi oto güncelleme alıyor :d mutluyum ama huzursuzda sayılırım acaba bu custom romlar ne kadar güvenli :S

gerçi mıuı bir şirket haline geldi kendi telefonlarını bile çıkardılar işleri sistemleştirdiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsima -- 27 Kasım 2011; 17:11:32 >
  • Telefon açılmayınca hboot u downgrade eden .img dosyası ile fastbootcommander dan flashladım,
    sonra leedroid 2.5 e döndüm (froyo son sürüm)

acaba sorun ne olabilir benimde aklıma halbaradın dediği yatıyor acaba bozuk bir runnymede mi flashladım diye düşünüyorum,

artık yapacağım şey şu yine CM7 hboot geçip v5.3 ve xd2sdx patch ikilisi deneyebilirim ya da AIO 2.5 i tekrar indiririm onu denerim,

bugün çok yoruldum artık sonra denerim sonucu da yazıcam, bu arada çok teşekkür ediyorum siz olmasanız bu kadar yolu da gelemezdim

iyi akşamlar
  • Merhaba...

Ben miui 1.11.25 dahil 3 farklı miui rom yükledim.
    Normal açılıyor aMA 1-2 DK. sonra tel. resetliyor kendini...
    Sürekli böyle devam ediyor, sim kartı filan çıkarttım, sonuç aynı...

Cm7 yüklüyorum, bir sorun yok..
    Miui yi çok beğenmeme rağmen bir türlü kullanamıyorum,

Fikri olan var mıdır???
  • Washere senden ricam ilk mesajda runnymede 4.8 kurulumunu anlatırken ilk satıra şunu eklemen

1 - Alpharev sitesinden cm7r2 hboot indirip yüklüyoruz. (fastboot commander kullanabilirsiniz)

çünkü dün hboot, recovery flashlamak için baya uğraştım sonunda fastbootcommander ı buldum 2dk da halletti...
    ilk kez yapacaklar için kesinlikle mükemmel bir program ve çok kolay
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1355660

bu ics'yi deneyen var mı? çok merak ediyorum da üşenmezsem deneyeyim diyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: halbarad

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1355660

bu ics'yi deneyen var mı? çok merak ediyorum da üşenmezsem deneyeyim diyorum :)

tam stabil değilmiş o yüzden bende merakla bekliyorum, ilk sürümlerine göre baya bi düzelme var ama hala çok eksik var :)

bu arada bende sense sebastian15'in sense 3.5 romunu kullanıyorum ama şöyle bir sıkıntı var, müzik playerda bütün parçalar gözükmüyor, mesela barış mançonun 10 tane parçası varsa sadece bir ikisi gözüküyor,

hiç başına böyle bir sıkıntı gelen oldumu bilen varmı??

• 3 deneme sonunda artık dahili hafıza 1.6gb gözükür durumda AIO2.5 versiyonu kurdum
    İlk iki seferde rom kuruluyor fakat hafıza 301MB görünüyordu , recovery değiştirdim tekrar denedim, nihayet dün akşam istediğim şekilde oldu...
    Yardımlar için teşekkürler.

Bu arada müzik çalarda tüm parçalar görünmüyor, ayrıca kişiselleştir>ekran>sahne menüsü altındaki hiç bir sahne görünmüyor hepsi gri yani sahneler yüklenmiyor, ama uygula diyince uyguluyor... sanırım birkaç bug var.
    Fakat ben sense 3.5 açısından mükemmel buldum hiç takılma yok 3 boyutlu widgetlerde bile... Yeni telefon almış kadar oldu diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanjin

3 deneme sonunda artık dahili hafıza 1.6gb gözükür durumda AIO2.5 versiyonu kurdum
    İlk iki seferde rom kuruluyor fakat hafıza 301MB görünüyordu , recovery değiştirdim tekrar denedim, nihayet dün akşam istediğim şekilde oldu...
    Yardımlar için teşekkürler.

Bu arada müzik çalarda tüm parçalar görünmüyor, ayrıca kişiselleştir>ekran>sahne menüsü altındaki hiç bir sahne görünmüyor hepsi gri yani sahneler yüklenmiyor, ama uygula diyince uyguluyor... sanırım birkaç bug var.
    Fakat ben sense 3.5 açısından mükemmel buldum hiç takılma yok 3 boyutlu widgetlerde bile... Yeni telefon almış kadar oldu diyebilirim

sahne gibi yerlerde önizlemelerde gri görünmesi tüm sense 3.5 romlarda varmış sanırım. gri görünüyorsa menüye basıp liste şeklinde sıralatırlırsa normal görünüyor

• Evet bu şekilde görünüyor, peki bu müzikçalarda tüm şarkıların gözükmemesi durumu varmı sende?
    Bir yerde daha gördüm bunu yazan birini
  • quote:

Evet bu şekilde görünüyor, peki bu müzikçalarda tüm şarkıların gözükmemesi durumu varmı sende?

açıkçası sansa fuze varken telefondan müzik dinlemiyorum :) 3-4 tane şarkı var telefonda. ama böyle bi sorunu ben de bi yerde okudum. burda mı okudum yoksa xda'da mı okudum hiç hatırlamıyorum.
  • quote:

Evet bu şekilde görünüyor, peki bu müzikçalarda tüm şarkıların gözükmemesi durumu varmı sende?

ben yazdım senden hemen önce sorunu bende anlayamadım arada sırada gözüküyor o kadar, bug falan olabilir mi acaba anlamadım, çünkü sense 3.0 lı yada 2.1 li romlarda böyle sıkıntı yaşamamıştım,
  • Dediğin gibi bazen görünüyor bazen görünmüyor, rom gerçekten çok güzel kesinlikle tavsiye ederim...
    Şu anda 4.0 bekliyorum inşallah en kısa zamanda çıkar çünkü ciddi performans artışı sağlayacak gibi, desire'da işlemci performansı nerdeyse tüm uygulamalara yetiyor fakat bence sıkıntı hafıza ve ramle ilgili bunlarda custom rom ve 4.0 ile ortadan kalkacak vu desire'ın ömrü uzayacak inşallah...
  • Ram kullanımını optimize eden program varmı bildiğiniz?
  • bugun ICS'yi kurdum ve biraz denedim, merak eden arkadaşlar için bir kaç bilgi paylaşmak istedim

bildiğiniz gibi daha tam olarak bu romu uyarlayamadılar, çalışmalar sürüyor, ICS 4.0.1 romunu XDA dan yükledim, 0.3.5 versiyonu idi,

- genel olarak arayüzü çok farklı geldi (bugune kadar hep sense arayüzü kullandığım için olabilir) ama yinede alışması ve öğrenmesi kolay bir arayüz,
    - deneme sürümü olduğu için tam performans beklemek yalan olur, takılmalar hala çok var,
    - galeri sorunlu ön izlemeler göstermiyor maalsef (ama ekrana dokunduğunuzda kısa süreliğine çıkıyor) ve fotoğraflara bakarken ilk önce sarı mavi yeşil gibi düz renkler çıkıyor bir iki saniye sonra fotoğraf açılıyor,
    - müzik çaları çok başarılı buldum, özellikle ekolayzırı çok güzel, istediğiniz gibi ayarlamayada izin veriyor buda istediğiniz zevkte müzik dinlemeye olanak sağlıyor.
    - internette sorun yaşamadım ama dediğim gibi deneme sürümünden dolayı yavaş hala
    - marketten bir iki programı sorunsuz indirdi ve çalıştı
    - gmail hesabı iyi çalışıyor
    - bluthoot'u denemedim o yüzden bişey diyemiyorum,
    - telefon defterini facebook ile senkronizasyon yapamadım.
    - dil seçeneği olarak sadece ingilizce ve japonca var (dil sıkıntısı olanlar için söylemek lazım)

şimdilik aklıma gelenler bunlar,

bir kaç ay içinde stabil ve hızlı romu çıkarsa mutlaka yükler kullanırım ama sense arayüzü bana hala daha güzel geliyor,

• quote:

Orijinalden alıntı: photosentez

bugun ICS'yi kurdum ve biraz denedim, merak eden arkadaşlar için bir kaç bilgi paylaşmak istedim

bildiğiniz gibi daha tam olarak bu romu uyarlayamadılar, çalışmalar sürüyor, ICS 4.0.1 romunu XDA dan yükledim, 0.3.5 versiyonu idi,

- genel olarak arayüzü çok farklı geldi (bugune kadar hep sense arayüzü kullandığım için olabilir) ama yinede alışması ve öğrenmesi kolay bir arayüz,
    - deneme sürümü olduğu için tam performans beklemek yalan olur, takılmalar hala çok var,
    - galeri sorunlu ön izlemeler göstermiyor maalsef (ama ekrana dokunduğunuzda kısa süreliğine çıkıyor) ve fotoğraflara bakarken ilk önce sarı mavi yeşil gibi düz renkler çıkıyor bir iki saniye sonra fotoğraf açılıyor,
    - müzik çaları çok başarılı buldum, özellikle ekolayzırı çok güzel, istediğiniz gibi ayarlamayada izin veriyor buda istediğiniz zevkte müzik dinlemeye olanak sağlıyor.
    - internette sorun yaşamadım ama dediğim gibi deneme sürümünden dolayı yavaş hala
    - dil seçeneği olarak sadece ingilizce ve japonca var (dil sıkıntısı olanlar için söylemek lazım)

bir kaç ay içinde stabil ve hızlı romu çıkarsa mutlaka yükler kullanırım ama sense arayüzü bana hala daha güzel geliyor,

dün akşam ben de kısa bi süre bakındım. bakalım geliştirsinler gençler :)

ama daha sonra tekrar runnymede yüklemek istedim. recovery'de sorun oldu. recovery'i sürekli kapatıp açmaya başladı telefon. işlem yapamıyor olunca en son recovery değiştirmek zorunda kaldım fastboot commander ile

• quote:

Orijinalden alıntı: halbarad

quote:

Orijinalden alıntı: photosentez

bugun ICS'yi kurdum ve biraz denedim, merak eden arkadaşlar için bir kaç bilgi paylaşmak istedim

dün akşam ben de kısa bi süre bakındım. bakalım geliştirsinler gençler :)

ama daha sonra tekrar runnymede yüklemek istedim. recovery'de sorun oldu. recovery'i sürekli kapatıp açmaya başladı telefon. işlem yapamıyor olunca en son recovery değiştirmek zorunda kaldım fastboot commander ile

bende fazla kullanmadım, runnymede yükledim ama bende sıkıntı olmadı hemen yükledi şimdi 5.3 versiyonunu kullanıyorum,

• arkdaaşlar miui rom kullanıyorum sesli klavye uygulaması yok zannedersem bunda yani direk ses girişi ile yazılacak şeyler o şekilde giriş yapılmıyor mu bilginiz varmı
  • bende runnymede yüklemek istiyorum ama bunun normal kendi sitesi nerde acaba bilen varmı 5.3 versiyonunu indirmek istiyorum ama orjinal bağlantı bulamadım ??
  • arkadaşlar daha öncede yüklemeye çalışmıştım ama yine bu hatayı vermişti nasıl kurtulacağım bu hatadan bi yardım ederseniz sevinirim
    radio rom yüklerken bu hatayı aldım rom yüklerkende buna benzer bi hata alıyorum
    E:wrong digest :radio.img
    E:Verification failled

romu yüklerkende
    E:wrong digest:
    sd-ext/app_s/PCSCII.apk

hatasını aldım bunu nasıl düzelteceğim :S
  • şimdi son numarası 27 olan olan radio sürümünü yükledim herhangi bir sorun olmadı ama rom kurulurken yine aynı hatayı aldım

E:wrong digest:
    sd-ext/app_s/PCSCII.apk
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.