Şimdi Ara

★★★ HTC DESIRE ANA KONU ★★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
45.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar recovery güncellemesi yaptım clockword ile herşey düzeldi hatasız runnymede :D artık miui bi süre ara verdim sana :D
  • runnymede v3.0 kurdum 1gb ext4 alanı bırakmıştım 598mb alan kalmış sizce normal mi bu alan daha herhangi bi yükleme yapmadım ama ??
  • kaç saat oldu kullanıyorum hala %33 kaldı batarya ya bu rom çok az şarj harcıyor yada pat diye bitecek :D
    birazda sanki yavaş ama aşırı değil sebebide hafıza kartımdan zannedersem ebaydan sipariş vereceğim hangi marka olması sizce ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsima -- 3 Aralık 2011; 21:48:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsima

runnymede v3.0 kurdum 1gb ext4 alanı bırakmıştım 598mb alan kalmış sizce normal mi bu alan daha herhangi bi yükleme yapmadım ama ??

normal.
     ★★★  HTC DESIRE ANA KONU ★★★

bu resimde d2ext,a2sd ve xd2sdx farkını güzel göstermiş. ben 1,5gb ext4 ayırdım ama 750mb falan görünüyor. hafıza kartı olarak da pek fikrim yok, ben class10 almıştım ama biliyorsun hiç bi d2ext romu kullanamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: halbarad

quote:

runnymede v3.0 kurdum 1gb ext4 alanı bırakmıştım 598mb alan kalmış sizce normal mi bu alan daha herhangi bi yükleme yapmadım ama ??

normal.

bu resimde d2ext,a2sd ve xd2sdx farkını güzel göstermiş. ben 1,5gb ext4 ayırdım ama 750mb falan görünüyor. hafıza kartı olarak da pek fikrim yok, ben class10 almıştım ama biliyorsun hiç bi d2ext romu kullanamıyorum.

Bende şu anda class4 yada class6 olan bi hafıza kartı var xd2.... Rom kurdum runnymede biraz yavaş bende yavaşlığını hafıza kartına bağladım programlarin içinde yavaşlık yok sadece açarken biraz bekliyor gibi geldi ama şu anda hafıza problemi kalmadı o yüzden güzel oldu

• quote:

quote:

normal.

Hocam sen şu anda hangi ROM'u kullanıyorsun runnymede in hangi versiyonu yüklü xda dan v3.0 yükledim acaba daha üst sürümü varmı? Varsa link verebilir mısın bide dün akşam şarj hiç gitmedi daha sonra birden bitti şimdide sabahtan beri %80 oldu hiç birşeyde yapmadım yani sence batarya tüketimi nasıl bu romun acaba miui dw2 rom yada d2ext rom mu kursam benim için önemli olan batarya aslına bakarsan

• Arkadaşlar miui d2w rom kurdum dahili hafıza şu anda 855mb falan kaldı ama marketten birşeyler indirmeye çalışıyorum hafıza doldu uyarısı veriyor indirmiyo aslında hafızanın dolduğu falan yok?? Nasıl düzelecek
  • hanjin ekledim ilk maddeye ;) Onun dışında indeximize taşımamızı istediğiniz rom veya açıklamalar var mıdır arkadaşlar ekleyelim.Halbarad yine rom değiştirmişsin galiba Bir süredir aranızda yoktum bu aralar fazla yoğunlaştım aniden,desire bile kapalı hala duruyor öyle Sizler baya yol almışsınız gördüğüm kadarı ile güzel romlar çıkmış,banada bir tavsiyede bulunun sense 3.0 lı veya 3.5 stabil çalışan varsa deneyebilirim veya sizler hangi romları kullanıyorsunuz,geride kalmayayim

Dayanamadım araştırdım AIO indiriyorum stock hboot için olanı ama onda script stabil çalışmıyor yazmışlar s-off mu yapsam acaba yapmamıştım bildiğiniz üzere.kararsız kaldım,önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaShErE -- 4 Aralık 2011; 18:09:55 >

• quote:

Arkadaşlar miui d2w rom kurdum dahili hafıza şu anda 855mb falan kaldı ama marketten birşeyler indirmeye çalışıyorum hafıza doldu uyarısı veriyor indirmiyo aslında hafızanın dolduğu falan yok?? Nasıl düzelecek

Cm7r2 hboot kullanıyorsun sanırım.onun için bi market fix diye zıp vardi xda başlığında.onu indirip yüklemen gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaShErE

hanjin ekledim ilk maddeye ;) Onun dışında indeximize taşımamızı istediğiniz rom veya açıklamalar var mıdır arkadaşlar ekleyelim.Halbarad yine rom değiştirmişsin galiba Bir süredir aranızda yoktum bu aralar fazla yoğunlaştım aniden,desire bile kapalı hala duruyor öyle Sizler baya yol almışsınız gördüğüm kadarı ile güzel romlar çıkmış,banada bir tavsiyede bulunun sense 3.0 lı veya 3.5 stabil çalışan varsa deneyebilirim veya sizler hangi romları kullanıyorsunuz,geride kalmayayim

Dayanamadım araştırdım AIO indiriyorum stock hboot için olanı ama onda script stabil çalışmıyor yazmışlar s-off mu yapsam acaba yapmamıştım bildiğiniz üzere.kararsız kaldım,önerilerinizi bekliyorum.

Sebastian'ın runnymede romu güzel. 3.0.3 sanırım son sürümü. xd2sdx scripti için cm7r2 hboot öneriyorlar. Onu istemezsen a2sd kullanırsın.a2sx olunca yer sıkıntısı oluyor mu bilmiyorum ama xd2sdx yer sıkıntısı olmuyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WaShErE

hanjin ekledim ilk maddeye ;) Onun dışında indeximize taşımamızı istediğiniz rom veya açıklamalar var mıdır arkadaşlar ekleyelim.Halbarad yine rom değiştirmişsin galiba Bir süredir aranızda yoktum bu aralar fazla yoğunlaştım aniden,desire bile kapalı hala duruyor öyle Sizler baya yol almışsınız gördüğüm kadarı ile güzel romlar çıkmış,banada bir tavsiyede bulunun sense 3.0 lı veya 3.5 stabil çalışan varsa deneyebilirim veya sizler hangi romları kullanıyorsunuz,geride kalmayayim

Sebastian'ın runnymede romu güzel. 3.0.3 sanırım son sürümü. xd2sdx scripti için cm7r2 hboot öneriyorlar. Onu istemezsen a2sd kullanırsın.a2sx olunca yer sıkıntısı oluyor mu bilmiyorum ama xd2sdx yer sıkıntısı olmuyor

Üstad miui kurdum market için olan problemide duzelttim ama şarj çok çabuk gidiyor bundada az önce %60 idi biranda %40 oldu sence ne yüklemeli halbarad ?? Sen ne kullanıyorsun??

• arkadaşlar starburst rom lar nasıl ? bi türlü dowloand bulamadım donete yapanlara mı veriyor sadece nedir anlamadım bide bu runnymede bi oto güncelleme yapsa iyi olacak her yeni versiyonda telefon baştan aşağı silinmek zorunda mı :S sırf bu güncelleme yüzünden miui kullanıyordum aslında ama onunda hafıza problemi var die d2w rom kurdum oda şarjı hemen tüketiyor yine runnymede yükleyeceğim oto güncelleme dışında yeni çıkan versiyonları nasıl telefonu silmeden yükleriz ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsima -- 4 Aralık 2011; 20:47:49 >
  • @washere, daha iyi oldu çünkü ben onu bulana kadar neler denemedim bari birilerine yarasın...

ben daha AIO 2.5 versiyonu kuralı 5-6 gün olmadı 3.0.3 çıkmış acaba neler değişti merak ediyorum, sadece bugları iyileştirdilerse değiştirmem ama performans ve şarj açısından bi değişim oldumu acaba?
    halbaradın yorumlarını bekliyoruz
    ama şu var ki ilk fırsatta telefonu 1GB ramli bir modelle değiştirmek istiyorum çünkü farklı ram optimizerler yüklesem de telefonda kasılma bi yerden sonra oluyor...
    mesela bende şu an toplam bellek 512mb ise boş bellek sadece 100mb falan ki bu yetmiyor
  • quote:

arkadaşlar starburst rom lar nasıl ? bi türlü dowloand bulamadım donete yapanlara mı veriyor sadece nedir anlamadım bide bu runnymede bi oto güncelleme yapsa iyi olacak her yeni versiyonda telefon baştan aşağı silinmek zorunda mı :S sırf bu güncelleme yüzünden miui kullanıyordum aslında ama onunda hafıza problemi var die d2w rom kurdum oda şarjı hemen tüketiyor yine runnymede yükleyeceğim oto güncelleme dışında yeni çıkan versiyonları nasıl telefonu silmeden yükleriz ??

starburst rom indirebilmen için sitesine üye olup giriş yapman gerekiyor. bu bile benim için romdan ve geliştiricisinden soğuma sebebi :) böyle üye olmayı şart koşan starburst dışında görmedim. bi de d2ext olduğundan dolayı zaten ben kullanamadım o romu. ben runnymede aio 3.0.2 kullanıyorum. 3'den önce batarya tüketimi daha iyiydi diyorlar ama performansı şimdi daha iyi diyorlar. açıkçası bana da öyle geldi. miui a2sd kullandığım zamanda batarya daha iyiydi. şöyle kafama göre bi oranlayacak olursam runnymede 1 gün dayanıyorsa miui 1,5 gün dayanıyor en iyi ihtimalle.

güncellleme için ise cache ve dalvik cache temizlenip yüklense olur diyorlar ama ben bi iki kere denedim olmadı. mesela en son öyle denediğimde tüm widgetler kayboldu ekrandaki ve hava durumu verilerini alamadı bulunduğum konum için. o yüzden temiz kurulum yapıyorum sürekli.

• quote:

quote:

arkadaşlar starburst rom lar nasıl ? bi türlü dowloand bulamadım donete yapanlara mı veriyor sadece nedir anlamadım bide bu runnymede bi oto güncelleme yapsa iyi olacak her yeni versiyonda telefon baştan aşağı silinmek zorunda mı :S sırf bu güncelleme yüzünden miui kullanıyordum aslında ama onunda hafıza problemi var die d2w rom kurdum oda şarjı hemen tüketiyor yine runnymede yükleyeceğim oto güncelleme dışında yeni çıkan versiyonları nasıl telefonu silmeden yükleriz ??

starburst rom indirebilmen için sitesine üye olup giriş yapman gerekiyor. bu bile benim için romdan ve geliştiricisinden soğuma sebebi :) böyle üye olmayı şart koşan starburst dışında görmedim. bi de d2ext olduğundan dolayı zaten ben kullanamadım o romu. ben runnymede aio 3.0.2 kullanıyorum. 3'den önce batarya tüketimi daha iyiydi diyorlar ama performansı şimdi daha iyi diyorlar. açıkçası bana da öyle geldi. miui a2sd kullandığım zamanda batarya daha iyiydi. şöyle kafama göre bi oranlayacak olursam runnymede 1 gün dayanıyorsa miui 1,5 gün dayanıyor en iyi ihtimalle.

güncellleme için ise cache ve dalvik cache temizlenip yüklense olur diyorlar ama ben bi iki kere denedim olmadı. mesela en son öyle denediğimde tüm widgetler kayboldu ekrandaki ve hava durumu verilerini alamadı bulunduğum konum için. o yüzden temiz kurulum yapıyorum sürekli.

hocam senin şu anda recovery versiyonun nedir.... ben recoveryden dolayı yükleyemedim az önce sonra clokword ile 5.00 a düşürdüm öyle yükledim bide radio sürümünü en son versiyona yüklemiştim recovery modda yüklemeye çalıştığımda tekrar yüklemiyor hata veriyor ama romu kurmayı başardım şu anda bakalım nasıl gidecek şöyle full kullanımda akşama kadar gitse başka bişe istemiom :D
    4ext recovery varmış nasıl kuracağız bunu telefona bilgin varmı ?? sende clockword mü kullanıyorsun ??

• ben R.A 2.0.0 recovery kullanıyordum 4ext recovery'e geçtim runnymede konusunda çok övülmüştü, yalnız o recovery flashlayınca reboot edip tekrar recovery girince R.A recovery geri geliyordu yani kalıcı bir şekilde yükleyememiştim ama 4ext revocery nin control .apk sı var onu yükledim ve telefon kendi son versiyonu bulup kurdu şu an sorunsuz.
    Daha önce sadece R.A kullanmıştım onunla kıyaslayabilirim, ama gerçekten çok profosyonel bir recovery menüler ayrıntılı kesinlikle tavsiye ederim 4ext her konuda daha iyi...
    kurulumundahttp://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=15349806&postcount=1
    bu konudaki ilk mesajın sonunda download linkler var
    ordan update.zip ve bravo.zip olan iki tane indirip karta atıyosun update.zip i flashlıyosun recoveryden, olmazsahttp://www.4ext.net/ burdan en üstteki .apk olanı kur telefona direk telefonun içinden yap...

@halbarad, gerçekten 3.0.3 te performans arttıysa bunu kurmak artık bana şart oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: hanjin

ben R.A 2.0.0 recovery kullanıyordum 4ext recovery'e geçtim runnymede konusunda çok övülmüştü, yalnız o recovery flashlayınca reboot edip tekrar recovery girince R.A recovery geri geliyordu yani kalıcı bir şekilde yükleyememiştim ama 4ext revocery nin control .apk sı var onu yükledim ve telefon kendi son versiyonu bulup kurdu şu an sorunsuz.
    Daha önce sadece R.A kullanmıştım onunla kıyaslayabilirim, ama gerçekten çok profosyonel bir recovery menüler ayrıntılı kesinlikle tavsiye ederim 4ext her konuda daha iyi...
    ordan update.zip ve bravo.zip olan iki tane indirip karta atıyosun update.zip i flashlıyosun recoveryden, olmazsahttp://www.4ext.net/ burdan en üstteki .apk olanı kur telefona direk telefonun içinden yap...

@halbarad, gerçekten 3.0.3 te performans arttıysa bunu kurmak artık bana şart oldu

Akşam yapmaya çalışacağım bide bu runnymede benim şarjın anasini ağlattı şu anda işe gidiyorum ve 1 saat olmadan %20 harcadı acaba d2ext tipli romlar çokmu batarya harcıyor akşam olmazsa başka bi rom kurayım varmı bi tavsiyeniz miui kurmuştum d2w ondada çok şarj gidiyordu sanki a2sd romlar biraz daha normaldi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hanjin

ben R.A 2.0.0 recovery kullanıyordum 4ext recovery'e geçtim runnymede konusunda çok övülmüştü, yalnız o recovery flashlayınca reboot edip tekrar recovery girince R.A recovery geri geliyordu yani kalıcı bir şekilde yükleyememiştim ama 4ext revocery nin control .apk sı var onu yükledim ve telefon kendi son versiyonu bulup kurdu şu an sorunsuz.

Akşam yapmaya çalışacağım bide bu runnymede benim şarjın anasini ağlattı şu anda işe gidiyorum ve 1 saat olmadan %20 harcadı acaba d2ext tipli romlar çokmu batarya harcıyor akşam olmazsa başka bi rom kurayım varmı bi tavsiyeniz miui kurmuştum d2w ondada çok şarj gidiyordu sanki a2sd romlar biraz daha normaldi

3g açık mı? kendi kendine mi o kadar harcadı yoksa kullanıyor musun

• Sendeki şarj olayı çok garip ben runnymede CM7 versiyon (xdsdx) olanı kullanıyorum yaklaşık 3 saat geçti şarjdan çekeli şu an baktım %98 de duruyor...
  • @halbarad,

bence senin makinede bir problem var, bende aio 3.0.3 kullanıyorum ve şarzda gayet güzel gidiyor,

recoveryden bir battery cache yap belki düzelir,
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.