Şimdi Ara

★★★ HTC DESIRE ANA KONU ★★★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
45.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hepinize teşekkürler... kafalar karışmasın; ROM yavaş değil.. ama ana hatlarıyla desire'nin stock rom'u gibi.. o yüzden belki de benim beklentilerim yüksekti.. kaymak gibi bir kaış bekliyordum..yoksa gene normal yani hızı.. velhasıl demek ki bu desire bu kadar.. asla bir iphone gibi kesintisiz olmayacak sanırım..

ben uzun zaman miui rom kullandım.. çok güzel avantajları var ve çok çok kullanışlı.. şimdi afalladım diyebilirim.. miui ilk zamanlar daha hızlıydı son zamanlarda yavaşlamıştı.. ki OTA'ları hep yapıyordum.. belki çok OTA bindi üstüste yavaşladı.. bunu biraz kullanayım sonrasında gene miui'ye geçerim muhtemelen.. alışında değiştirmesi zor çünkü adamlar gerçekten çok kullanışlı yapmışlar.. ilk zamanlar ekranı açınca hava durumu animasyonu görmek hoş geliyordu ama geçti o günler :)))

sonuç olarak miui ile runnymede arasında hız açısından bir fark göremedim.. 3 aşağı 5 yukarı aynılar.. o yüzden tercihim gene miui olacaktır..

ve tabiki pil durumu! sense sömürmeye başladı gene.. miui'ye ilk geçtiğim zamanlar cidden oha demiştim.. 2 katına yakın bir pil artışı söz konusuydu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nekbey -- 9 Aralık 2011; 10:34:46 >

• Miui rom güncelleme ile birlikte kameradaki flash sorununuda düzeltmiş süper oldu :-):-)
  • Kimsenin bir fikri yok mudur?????

Miui rom un birçok versiyonunu yükledim.
    Telefon normal açılıyor ama 1-2 dk. sonra resetliyor kendini...
    Sürekli böyle devam ediyor, sim kartı filan çıkarttım, sonuç aynı...

Miui nin yalnızca D3Tox isimli versiyonu düzgün çalışıyor, onun da türkçesi yok...

Diğer Miui ler bende neden çalışmıyor.....

YARDIM LÜTFEN........
  • quote:

Orijinalden alıntı: planer05

Kimsenin bir fikri yok mudur?????

Miui nin yalnızca D3Tox isimli versiyonu düzgün çalışıyor, onun da türkçesi yok...

YARDIM LÜTFEN........

en ufak bi fikrim bile yok benim hocam. miui dışındaki romlarda durum nasıl? sense romlarda? veya oxygen gibi romlarda?
  • Merhaba arkadaslar,
    Ya desire da sebekeden 3g ile (arka kamerayi kullansak) goruntulu gorusme imkanimiz var mi?
  • quote:

YARDIM LÜTFEN........

Hocam bende reset olayı yok Ama ara ara telefon kendini uçak moduna alıp normal hale çeviriyor ama çok sık yapmıyor nadiren??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Granis

Merhaba arkadaslar,
    Ya desire da sebekeden 3g ile (arka kamerayi kullansak) goruntulu gorusme imkanimiz var mi?

evet var "tango" isimli programla yapabilirisiniz
  • quote:

Merhaba arkadaslar,

Diğer romlar normal çalışıyor, hiçbir sorun yok..
    Ama Miui ler başlıyor sonra resetliyor??
    Acaba Miui için farklı birşeyler daha yüklemek mi gerek anlamadım ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanjin

quote:

Merhaba arkadaslar,

evet var "tango" isimli programla yapabilirisiniz

Tesekkurler hocam. Benim telde baya eski kaldi. Leedroid 2.2 de. Burdan bilgi edinip tekrar rom atmam gerekecek unuttum hepsini.
  • Arkadaşlar yeri değil belli ama kullandığınız bir rss reader falan varmı ?? Tavsiye eder misiniz??
  • quote:

YARDIM LÜTFEN........

ya kernek uyumsuzdur ya da radio.. veyahut romu kurarken full wipe yapmıyorsunuzdur..
    başka ihtimal olamaz, ben çok uzun süre miui kullandım..
    xda'daki sayfası biraz karışıktır ama her bilgi var..
    umarım çözersiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsima

Arkadaşlar yeri değil belli ama kullandığınız bir rss reader falan varmı ?? Tavsiye eder misiniz??

sense rss reader bence çok güzel, ama insanlar google rss reader çok beğeniyor
  • Mıui romda sim kilit durumuna geçme sorunu

Arkadaşlar ilk kurduğum günden beri devam etmekte olan bi sorun telefon çalışırken sim kilit durumuna geçiyor sonra tekrar sim kilidi istiyor açılması için birkaç kere cebimde dururken oldu şu anda kullandığım rom'da beta belki onla alakalıdir ama bende kaldırdım sim kilidini sizce neyden kaynaklıdir??
  • s-off YAPARAK runnymede kullanan arkadaşlar.. telefonu elinize aldınız, tuş kilidini açtınız ve mesajlara tıkladınız..

hiç beklemeden şak diye mesajlar geliyor mu?
    2 sn bekleyip öyle mi geliyor?
    ya da bazen bekliyor bazen beklemiyor mu?
    ben de 2 sn takılıyor..

ayrıca tuş kilidini açarken efektle büyüyen halka da BAZEN takılıyor..
    sonuç olarak hep bir takılma vara telefonda..

eğer siz de yoksa s-off yapıcam ben de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekbey

s-off YAPARAK runnymede kullanan arkadaşlar.. telefonu elinize aldınız, tuş kilidini açtınız ve mesajlara tıkladınız..

ben de 2 sn takılıyor..

dediklerin oluyor diyebilirim.mesela bi uygulamaya tıklıyorsun 1 2sn bekletebiliyor.ana ekran kaymaları genelde akıcı olsa da arada takılmalar olabiliyor.
    değişiklik olsun diye dün gece miui rom yükledim. biraz kullanayım diyorum. fakat bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama şarj olarak ekran kapalıyken iyi olsa da telefonu kullanırsam hızlı gidiyor şarj. 7 saatte %35 şarj harcamış mesela, çok da bişey yapmadım aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: halbarad

quote:

Orijinalden alıntı: nekbey

s-off YAPARAK runnymede kullanan arkadaşlar.. telefonu elinize aldınız, tuş kilidini açtınız ve mesajlara tıkladınız..

ben de 2 sn takılıyor..

dediklerin oluyor diyebilirim.mesela bi uygulamaya tıklıyorsun 1 2sn bekletebiliyor.ana ekran kaymaları genelde akıcı olsa da arada takılmalar olabiliyor.
    değişiklik olsun diye dün gece miui rom yükledim. biraz kullanayım diyorum. fakat bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama şarj olarak ekran kapalıyken iyi olsa da telefonu kullanırsam hızlı gidiyor şarj. 7 saatte %35 şarj harcamış mesela, çok da bişey yapmadım aslında.

bi de miui romda bi canlı masaüstü resmi koydum.çok acayip kastı telefon.

• quote:

Mıui romda sim kilit durumuna geçme sorunu

Arkadaşlar ilk kurduğum günden beri devam etmekte olan bi sorun telefon çalışırken sim kilit durumuna geçiyor sonra tekrar sim kilidi istiyor açılması için birkaç kere cebimde dururken oldu şu anda kullandığım rom'da beta belki onla alakalıdir ama bende kaldırdım sim kilidini sizce neyden kaynaklıdir??

Telefon kendi kendine kapanıp açılıyordur.
    böyle bir durumda ayarlardan telefon ne kadar zamandır açık diye kontrol edersen, reset atıp atmadığını anlarsın.
  • Işte bende çözüm olarak sim kilidini kaldırdım çok sık yaptığı birşey değil kapanmada yapmıyor sadece sim kilidi istiyor tekrar uçak moduna girip çıkmış gibi oluyor yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Işte bende çözüm olarak sim kilidini kaldırdım çok sık yaptığı birşey değil kapanmada yapmıyor sadece sim kilidi istiyor tekrar uçak moduna girip çıkmış gibi oluyor yani

Sen farkında olmadan resetliyor olabilir. Bu yüzden ayarlardan telefonun açık kalma süresini kontrol ederek anlayabilirsin.
  • arkadaşlar sürüm 2,1 den sürüm yükseltle 2,2 ye geçtim tüm fonksiyonlar iptal sdcard ve sim tanımıyor sürekli sistem yanıt vermiyor hatası verip restliyor bunun nedenini ve çözümünü bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.