Şimdi Ara

★★★ HTC DESIRE ANA KONU ★★★ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
45.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar sense rom denemek istiyorum :-) :-) tavsiye edilecek rom varmı hafıza problemi yaşamayacağım birşey olursa iyi olur yani data++ oluyor o romlar zannedersem runnymede ne durumda son güncellemelerle??

Yanlız ne hikmetse bu halka ile açılan romları beğenmiyorum telefon çalınca telefonu açması çok uğraştırıcı oluyor bence aşağıya çekmeli olan gayet güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsima -- 20 Ocak 2012; 12:13:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsima

Miui son güncellemesini yüklemeye çalıştım ama telefon hata verdi deneyen varmı??

Ne hatası verdi?
  • Şu anda rom değiştirip değiştirmemek arasında kaldım :D ne yapsam acaba aslında miui dan memnunum bi sorun yok çalışıyor hata falan veriyor arada ama gayet hızlı ama aklım arada bi sense romlara gidiyor.... backup alıp bi runnymede yükleyecem galiba ama onda şarj çok hızlı bitiyor.... miui bu aralar beni batarya konusunda çok memnun ediyor doğrusu nese bi sense deneyim olmazsa yine dönüş yaparız :DDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

quote:

Miui son güncellemesini yüklemeye çalıştım ama telefon hata verdi deneyen varmı??

Ne hatası verdi?

uzunca birşey yazıyordu install abored falan dedi sonunda ufak bi güncelleme idi önceden 30 40 mb olurdu güncelleme dosyaları bu 0,3mb falandı...
  • bazen sign hatası oluyor onu menüden kapatmak gerekiyor (recovery) ama sizinki baya farklı heralde 0.3 mb zaten ilginç
  • Arkadaşlar runnymede rom yükledim müzik çalarda beats audio aktif olduğunda ses vermiyor ve telefondaki track point tuşununun hassasiyetini nerden ayarlarım çok hızlı internet tarayıcısında falan ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsima -- 20 Ocak 2012; 23:47:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RVoyager

quote:

Orijinalden alıntı: halbarad

quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1279016

yeni bir rom daha, bunu da denemem lazım :)

yükledim baktım da. yani bana daha çok oxygen gibi bi roma froyo sense koymuşlar gibi geldi :) ama sadece ingilizce ve ispanyolca dilleri var, başka hiç dil yok :)

sms yazan romu denedin mi?

(bu arada beats audio çalışıyor kulaklık takılı değilkende.. iyice oturdu rom.. henüz hiç kitlenme donma restart olmadı harika bir ikili oldular.. )

selamlar beats audio gerçekten farkedilir kalite sağlıyormu acaba desire da? birde bu sms romu yüklediniz sanırım hangi versiyonu var acaba sizde?
    xda da 3 2 sürümü gibi bir şey vardı sanırım ilk defa root s off rom işine giricem bu romu denemek istiyorum kurulumu basitmi zormu teşekkürler şimdiden

• merhaba ben dün ilk defa bu rom işine girdim ve htc desire 2.3.3 official telefonuma CyanogenMod 7 yi yükledim. benim google kişileri ile facebook kişileri daha önce birbirine bağladığım için format atsam bile gmail kişileri ile face kişileri otomatik birbirine bağlanıyordu hemen ama bu yeni romu kurduktan sonra önce gmail kişileri senkronize ettim sonra facebook for androidi kurdum ama aynı kişiler otomatik birbirine bağlanmadı normalde htc sense arayüzünde otomatik bağlanıyordu. Bu konuda yapabileceğim bir şey varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut71

quote:

quote:

quote:

yükledim baktım da. yani bana daha çok oxygen gibi bi roma froyo sense koymuşlar gibi geldi :) ama sadece ingilizce ve ispanyolca dilleri var, başka hiç dil yok :)

(bu arada beats audio çalışıyor kulaklık takılı değilkende.. iyice oturdu rom.. henüz hiç kitlenme donma restart olmadı harika bir ikili oldular.. )

selamlar beats audio gerçekten farkedilir kalite sağlıyormu acaba desire da? birde bu sms romu yüklediniz sanırım hangi versiyonu var acaba sizde?
    xda da 3 2 sürümü gibi bir şey vardı sanırım ilk defa root s off rom işine giricem bu romu denemek istiyorum kurulumu basitmi zormu teşekkürler şimdiden

ilk andan itibaren kurulum benim için çok kolay diyebilirim..

3ncü versiyon yüklü bende.. ses daha yüksek ve net çıkıyor diyebilirim.. 2nci boot tan sonra 10dk içinde kurulum bitiyor.. zaten kurulduktan sonra romun performansına şaşıracaksınız.. hız bakımından..

• bu aksam rom olayına giriş yapmaya karar verdim. öncelikle backup nasıl almalıyım ve rom yükleme işlemini adım adım gösteren bir link varsa fazla uğraşmayım sabahlamak zorunda kalmayım :)
  • kardeş bende bu işlerde yeniyim ve ilk defa iki gün önce cyanogen mod yükledim telefonu s-off yapabilmek için baya uğraştım bu işte bilgiler bölük pörçük adam gibi bir rehber bulmak zor ben açıkçası ingilizce forumlara baktım oralarda daha düzenli ve takip eden daha fazla.
    Sana şunu söyleyeyim mesela telefonuna orjinal 2.3.3 yükledin ise ve S-OFF yapacaksan bunun en kolay şurdan yapabilirsin: (2.3.3 yüklemedin ise yine burdan olur)http://revolutionary.io/ bu siteye girip aşağıdan "downloads for windows" a tıkla küçük bir program onu indiririr açarsın tabii bu arada telefon usb ile pc ye bağlı olsun (usb hata ayıklama da aktif olsun ) sen downloada tıklayınca sitede beta key diye bir form çıkıyor o formda sana gerekli bilgiler indirdiğin programı açınca veriliyor zaten mesela formda şu bilgiler isteniyor:

Beta key

Run the Revolutionary utility; that will give you all the information needed to fill in the form below.

Your operating system:
    Your device:
    HBOOT version:
    Serial number:
    Generate key

işelitm sistemi zaten ne ise onu yazarsın diğer bilgiler de programı açınca (cihaz bağlı usb ile ise) ekran da görüntülenir ordan bakıp yazarsın ve Generate Key butonuna basarsın sana bir şifre verir o şifreyi programda ki ekrana yazıp enterle böylece program güvenlik kilidini kaldırır ve cihaz s-off olur.
    sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Şimdi birde benim sorum var ben ClockWorkMod rom manager kullanarak cyanogen modu yüklemiştim şimdi htc sense li bir roma geçmek istiyorum yine aynı şekilde mi yapacağım yani romu sd ye atıp "reboot into recovery" den aynı yöntemlemi yükleyeceğim diğer romu? fark varmı arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 21 Ocak 2012; 14:28:09 >

• Arkadaşlar bu halka tarzı açılan romlarda sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama telefon çaldığında yeşil yada kırmızı butonu halkaya atmak biraz ağır oluyor gibi sizde nasıl??
  • quote:

Arkadaşlar runnymede rom yükledim müzik çalarda beats audio aktif olduğunda ses vermiyor ve telefondaki track point tuşununun hassasiyetini nerden ayarlarım çok hızlı internet tarayıcısında falan ??

beats açıksa sadece kulaklık ile ses veriyor sanırım. kulaklık yoksa beats'i devre dışı bırakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

merhaba ben dün ilk defa bu rom işine girdim ve htc desire 2.3.3 official telefonuma CyanogenMod 7 yi yükledim. benim google kişileri ile facebook kişileri daha önce birbirine bağladığım için format atsam bile gmail kişileri ile face kişileri otomatik birbirine bağlanıyordu hemen ama bu yeni romu kurduktan sonra önce gmail kişileri senkronize ettim sonra facebook for androidi kurdum ama aynı kişiler otomatik birbirine bağlanmadı normalde htc sense arayüzünde otomatik bağlanıyordu. Bu konuda yapabileceğim bir şey varmı.

htc sense yoksa rehber ile facebook arasında da entegre imkanı yok malesef hocam. sense'in en sevdiğim özelliklerinden birisi de rehber, takvim gibi şeylerle facebooku gayet güzel entegre etmesi. o yüzden sense dışında rom kullanamıyorum zevkle :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

3ncü versiyon yüklü bende.. ses daha yüksek ve net çıkıyor diyebilirim.. 2nci boot tan sonra 10dk içinde kurulum bitiyor.. zaten kurulduktan sonra romun performansına şaşıracaksınız.. hız bakımından..

3. versiyonu yükledim de hocam batarya simgelerini ve fontu sevmedim ben :) kamerası da hiç hoşuma gitmedi. kamerayı 3mp gibi kullanıyor. ayarlarda maksimum 3mp var. kamerada da 720p kayıt seçeneği var ama kayıt denersem kapatıyor kamerayı, video kaydı yapmıyor. bilmiyorum ben yüklerken sorun mu oldu yoksa ama kamerasını hiç sevemedim ben. rom genel performansı da runnymede gibi geldi, runnymede'nin performasından ben oldukça memnunum özellikle v5 ve üzeri olduğundan beri.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

3. versiyonu yükledim de hocam batarya simgelerini ve fontu sevmedim ben :) kamerası da hiç hoşuma gitmedi. kamerayı 3mp gibi kullanıyor. ayarlarda maksimum 3mp var. kamerada da 720p kayıt seçeneği var ama kayıt denersem kapatıyor kamerayı, video kaydı yapmıyor. bilmiyorum ben yüklerken sorun mu oldu yoksa ama kamerasını hiç sevemedim ben. rom genel performansı da runnymede gibi geldi, runnymede'nin performasından ben oldukça memnunum özellikle v5 ve üzeri olduğundan beri.

font benim hoşuma gitti.. pil simgesinide tweaktan değiştirdim şimdilik onları hallettim.. kamera 5m de çekiyor fotoları kayıtta hd kayıt çalışmıyor .. çekim yaptığım da yoktu zaten

sebastianın romu benim teli kasıyordu şimdi kasma yok.. ama hiç bir kasma yok.. bilemiyorum şuan memnunum ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RVoyager -- 21 Ocak 2012; 21:50:21 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar runnymede rom yükledim müzik çalarda beats audio aktif olduğunda ses vermiyor ve telefondaki track point tuşununun hassasiyetini nerden ayarlarım çok hızlı internet tarayıcısında falan ??

beats açıksa sadece kulaklık ile ses veriyor sanırım. kulaklık yoksa beats'i devre dışı bırakmak lazım.

şuan kullandığım romda beast kulaklık takılı değilkende çalışıyor..
  • quote:

quote:

quote:

şuan kullandığım romda beast kulaklık takılı değilkende çalışıyor..

Hocam hangi rom'u kullanıyorsun bende beats hiçbir şekilde çalışmıyor runnymede rom kullanıyorum son versiyon birde merak ettiğm şu sense li romlar neden ota güncelleme almıyor?? Aslında ota güncelleme alsa çok iyi olacak her versiyonda program yenilemek çok can sıkıcı?? Bununla ilgili yorumu olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu arada applanet açılmış, özlemişim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

merhaba ben dün ilk defa bu rom işine girdim ve htc desire 2.3.3 official telefonuma CyanogenMod 7 yi yükledim. benim google kişileri ile facebook kişileri daha önce birbirine bağladığım için format atsam bile gmail kişileri ile face kişileri otomatik birbirine bağlanıyordu hemen ama bu yeni romu kurduktan sonra önce gmail kişileri senkronize ettim sonra facebook for androidi kurdum ama aynı kişiler otomatik birbirine bağlanmadı normalde htc sense arayüzünde otomatik bağlanıyordu. Bu konuda yapabileceğim bir şey varmı.

htc sense yoksa rehber ile facebook arasında da entegre imkanı yok malesef hocam. sense'in en sevdiğim özelliklerinden birisi de rehber, takvim gibi şeylerle facebooku gayet güzel entegre etmesi. o yüzden sense dışında rom kullanamıyorum zevkle :)

cevap için teşekkürler bende sırf bu yüzden aşagıkadi romu kurmaya karar verdim sanırım onda sense 3.5 var
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1382355

şimdi bu external partition ayırma ve onu dahili gibi kullanma nasıl oluyor acaba ? mesela orda :
    Recommended partition: Fat32 + 1.0GB Ext3/4 + 100MB swap

demiş, ben rom manegerdan sd yi bölümlendirdim ama max 512 mb seçeneği vardı swapı da 128 seçtim (ne işe yarıyosa artık) şimdi romu kurunca ne yapmam lazım ki bu 512 mb alan dahili olsun anlatırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 22 Ocak 2012; 1:42:54 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.