Şimdi Ara

★★★ HTC DESIRE ANA KONU ★★★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
45.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ukisa

quote:

Orijinalden alıntı: nekbey

quote:

tammuz 2010 dan beri stock romla kullanıyorum degisiklik sart sıkıntı olmadan nerden ogrenebilirim rom yukleme olayını :)

uzuuuuuun ve meşakatli bir yol bu dostum :)
    şurdan öğren diyemem çünkü bir çok yerden okudum.. sen de öyle yap derim..
    hepsi farklı yazıyor.. birinin eksiğini öbürü tamamlıyor vs..
    biraz oku, araştır ondan sonya ya Allah diyip giriş..

O zaman haftasonuna denk getirmek lazim insallah sorunsuz hallederim. Peki en stabili hangi rom?

kişisel bir tercih ama ben öyle ıvır zıvır saçlalıkları sevmem.. önemli olan stabil ve hılzı olması..
    telefonu yalnızca facebook için kullananlardan değilim yani..

eğer sense arayüzünden vazgeçerim diyorsan kesinlike miui rom derim.
    ben x-part versiyonunu kullandım çok uzun bir süre yaklaşık 8 ay kadar..
    gayet stabil, hızlı ve kullanım kolaylıkları olan bir rom..
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957291

sense seviyorum dersen seçeneğin çok.. ama birçoğunu denemiş olarak,
    en takılmayarak ve hızlı çalışanı şu: runnymede&bliss mix
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1382355
    kurulum sırasında bliss'e okeydiyeceksin..

• Ben de Insert Coin romu önerebilirim sense arayüzlü, stabil ve hızlı. Takılmalar çok az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halbarad

sandisk class 6 kart bulamıyorum bi türlü, minimum 16gb olsun istiyordum. benim kart güya class 10. team marka. sdtool diye bi program ile test ettim şimdi okuma hızı 19mb/s civarı, yazma da 9mb/s civarı. runnymede romu geliştiren sebastian şöyle yazmış bugün
    write speed around 12mb/s
    read speed around 30mb/s
    with a sandisk 8gb class 6 <- not the fake one

sandisk almayı kafaya koydum :) nereden bulunur ki? sizin testlerin sonucu ve kartların markası nedir?

16gb class 6 sandisk kart aldım. bunun da yazma hızı 6.3mb/s okuma hızı 18.5mb/s

bu ada nasıl iki katı hız elde ediyor kafayı yiyecem :) acaba dedim sahte, çakma bi kart mı; kartla beraberwww.sandisk.com/mmdownload adresinden indirme yapabilmem için şifre kağıdı çıktı. denedim kabul etti, çakma sandisk olsa olmaz heralde?

sizin kart marka, class bilgileriyle beraber şu okuma yazma hızlarını yazsanız da karşılaştırsak? sdtools uygulamanın adı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tammuz 2010 dan beri stock romla kullanıyorum degisiklik sart sıkıntı olmadan nerden ogrenebilirim rom yukleme olayını :)

uzuuuuuun ve meşakatli bir yol bu dostum :)
    şurdan öğren diyemem çünkü bir çok yerden okudum.. sen de öyle yap derim..
    hepsi farklı yazıyor.. birinin eksiğini öbürü tamamlıyor vs..
    biraz oku, araştır ondan sonya ya Allah diyip giriş..

O zaman haftasonuna denk getirmek lazim insallah sorunsuz hallederim. Peki en stabili hangi rom?

kişisel bir tercih ama ben öyle ıvır zıvır saçlalıkları sevmem.. önemli olan stabil ve hılzı olması..
    telefonu yalnızca facebook için kullananlardan değilim yani..

eğer sense arayüzünden vazgeçerim diyorsan kesinlike miui rom derim.
    ben x-part versiyonunu kullandım çok uzun bir süre yaklaşık 8 ay kadar..
    gayet stabil, hızlı ve kullanım kolaylıkları olan bir rom..
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957291

sense seviyorum dersen seçeneğin çok.. ama birçoğunu denemiş olarak,
    en takılmayarak ve hızlı çalışanı şu: runnymede&bliss mix
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1382355
    kurulum sırasında bliss'e okeydiyeceksin..

runnymede 5.0.1 yükledim, anladım ki htc sense olmazsa telefondan soğuyorum :) bundan önce oxygen de denedim batarya ve hız olarak biraz daha iyi ama bana göre çok bi fark yok oxygen, miui, mildwild gibi romlar arasında. runnymede biraz daha yavaş gibi kalıyor onlara göre ama etkileyecek kadar bi yavaşlık hiç yaşamadım. mesela arkada müzik çalıyorken grave defense HD, robo defense gibi oyunlar oynuyorum; en ufak bi yavaşlama, takılma yaşamıyorum. kendi explorer'ı ile internette gezinirken, alkislarlayasiyorum gibi sitelerden videolar açıyorum yine hiç bi takılma yaşamıyorum. hani bazen uygulama falan açarken yavaş açıyor gibi geliyor ama kullanırken en ufak bi sıkıntı yaşamıyorum.

• sayın halbarad bahsettiğiniz 5-0 1 şumudur acaba?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1315961

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut71 -- 19 Ocak 2012; 12:50:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut71

sayın halbarad bahsettiğiniz 5-0 1 şumudur acaba?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1315961

evet bu rom.
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1431908

sms denen rom.. denedim ve hala kurulu.. runnymede romlar içinde en hızlı ve stabili diyebilirim.. hatta sanki runyymede değil gibi hissediyorum bazen hızından ötürü.. sadece pil durum simgesini beğenmedim onun dışında gerçekten harika muhtemelen artık rom kurmam saedce beast çalışmadı o da çok mühim değil çünkü makineden şuan daha yüksek ses çıkışı alıyorum.. ve amaze cam.. kamera arayüzü oldukça değişik herhalde amaze modelinin kamera ara yüzü.. .. bence yemeyin içmeyin yükleyin hemen..

runnymede 5.0.1 v.s. amarulzlu aroma ile kurduktan sonra bir daha hiç bir rom kuruluşunda boot ta format atamadım sd ye her seferinde söküp gparted le formatlamak zorunda kaldım bilginize..

• 1 aydan fazla süredir icecream sandwich kullanıyorum... çok başarılı

özellikle browser çok daha hızlı... Ancak kamera stabilitesi henüz çok iyi değil ama benim için çok ta önemli değil...
    yeni versiyonlarda gidermiş olabilirler miui rom da 4.0 a geçti bilginize..
  • quote:

quote:

sandisk class 6 kart bulamıyorum bi türlü, minimum 16gb olsun istiyordum. benim kart güya class 10. team marka. sdtool diye bi program ile test ettim şimdi okuma hızı 19mb/s civarı, yazma da 9mb/s civarı. runnymede romu geliştiren sebastian şöyle yazmış bugün
    read speed around 30mb/s

sandisk almayı kafaya koydum :) nereden bulunur ki? sizin testlerin sonucu ve kartların markası nedir?

16gb class 6 sandisk kart aldım. bunun da yazma hızı 6.3mb/s okuma hızı 18.5mb/s

bu ada nasıl iki katı hız elde ediyor kafayı yiyecem :) acaba dedim sahte, çakma bi kart mı; kartla beraberwww.sandisk.com/mmdownload adresinden indirme yapabilmem için şifre kağıdı çıktı. denedim kabul etti, çakma sandisk olsa olmaz heralde?

sizin kart marka, class bilgileriyle beraber şu okuma yazma hızlarını yazsanız da karşılaştırsak? sdtools uygulamanın adı.

Kartım Lexar 16GB Class 10

Write: 7,1 mb/s
    Read: 19,9 mb/s

Htc desire test sonucum bu..

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

1 aydan fazla süredir icecream sandwich kullanıyorum... çok başarılı

özellikle browser çok daha hızlı... Ancak kamera stabilitesi henüz çok iyi değil ama benim için çok ta önemli değil...

ilk alfa zamanlarında ics yüklemiştim bakmak için ama kasıyordu baya. şu an durum nasıl? bi de miui romu çok takip etmiyorum ama hala 2.3.7 diyor android versiyonu. avusturalyalı bi eleman modlamış miui rom'u ics ile (artık modlamak mı oluyor, nasıl doğru bi şekilde ifade ediliyor bilmiyorum ) onu mu diyorsun yoksa?

• quote:

Orijinalden alıntı: RVoyager

quote:

quote:

read speed around 30mb/s

senin değerler de düşük gibi hocam :) sebastian'ın kendisine mesaj attım senin kart nedir,nasıl böyle değerlere sahipsin gibisinden ama cevap vermedi daha

• Runnymede rom kullanıpta müzik çalardan mp3 dosyalarını bulamayan benden başka bir varmı acaba? telefonumda 150 civarı mp3 var ama müzikçaları açtığımda bazen yarısını buluyor. kapatıp açtığımda tekrar mp3 lerin tamamını görüyor ama ilerleyen zamanlarda tekrar mp3 leri görmüyor baktığımda ise genelde aynı dosyaları görmüyor. görmediği dosyaların uzantıları da aynı. neden olabilir acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

1 aydan fazla süredir icecream sandwich kullanıyorum... çok başarılı

Hocam bende miui rom kullaniyorum 4.0'a nasıl geçiş yapacağım yani rom şu anda 2.3.7 bunu kaldirmama gerek varmı yoksa ota güncelleme ile duzeltecekler mi??
  • Bende SD kartıma okuma yazma testi yaptım SDtool ile
    Yazma hızı 6.4 mb/s
    Okuma hızı 27 mb/s
  • Xda developersta gordum bende 4.0 miui diye.. ama basliga girip incelemedim.. xda da 3 tane fln 4.0 rom var ve bircok sorun halloldu ... backup alip deneyebilirsiniz... ben cok uygulama kurmuorm ozellikle browser olarak cok memnunum ayrica pil de fena degil.. miui cok goturmuyordu ztn pek fark hissetmeyebilirsiniz...
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1441525.

Link buydu inceleyebilirsiniz. Mobilde kasmiim simdi :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RVoyager

quote:

quote:

read speed around 30mb/s

senin değerler de düşük gibi hocam :) sebastian'ın kendisine mesaj attım senin kart nedir,nasıl böyle değerlere sahipsin gibisinden ama cevap vermedi daha

abi bence desire nin gücü yetmiyor :D usb üzerinden readerla testim çok daha hızlı oluyor.. ama çokta önemli değil be :)

• quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1279016

yeni bir rom daha, bunu da denemem lazım :)

yükledim baktım da. yani bana daha çok oxygen gibi bi roma froyo sense koymuşlar gibi geldi :) ama sadece ingilizce ve ispanyolca dilleri var, başka hiç dil yok :)
  • quote:

quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1279016

yeni bir rom daha, bunu da denemem lazım :)

yükledim baktım da. yani bana daha çok oxygen gibi bi roma froyo sense koymuşlar gibi geldi :) ama sadece ingilizce ve ispanyolca dilleri var, başka hiç dil yok :)

sms yazan romu denedin mi?

(bu arada beats audio çalışıyor kulaklık takılı değilkende.. iyice oturdu rom.. henüz hiç kitlenme donma restart olmadı harika bir ikili oldular.. )

• Miui son güncellemesini yüklemeye çalıştım ama telefon hata verdi deneyen varmı??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.