Şimdi Ara

★★★ HTC DESIRE ANA KONU ★★★ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
45.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ctrlaltdel00

htc desire hd telefonda arayan kişi için fotoğraf eklemek istiyorum aradığı zaman o fotoğraf çıksın nasıl yapabilirim?

Rehberde kişiyi açın, düzenle deyin göreceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miui rom'un x-part'ını kullanıyorum.. meğer benim hafıza kart'ım class6'ymış.. bir ptogramla test ettim 4.5 falan çıktı !!!!
    x-part hafıza olarak kartı kullandığı için bende arada takılmalar oluyor..
    gerçek bir class 10 kart alsam demek ki takılma falan kalmayacak..
    ben nasıl class6 almışım ve bunca zaman unutmuşum bunu ...
  • arkadaşlar, adresteki rom konusunu incelerken (Runnymede AIO 4.0.2)
    AROMA installer diye bir şey gördüm.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1315961&fb_source=message

The World First ANDROID Touchable & Customizable ROM Installer
    olarak geçiyor.
    Bir bilgisi olan var mı acaba, doğruysa oldukça işleri kolaylaştıracak bir prg. olacak sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManoMachine

quote:

htc desire hd telefonda arayan kişi için fotoğraf eklemek istiyorum aradığı zaman o fotoğraf çıksın nasıl yapabilirim?

rehber dediğin kişiler menüsü oradan kişiyi buluyorum düzenleye girdiğimde fotoğraf eklme ile ilgili birşey yok.yalnız numaraları tel hafızasına atarsam düzenleyebiliyorum.sim kart hafızasındayken fotoğraf düzenlemesi yapmıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ManoMachine

quote:

rehber dediğin kişiler menüsü oradan kişiyi buluyorum düzenleye girdiğimde fotoğraf eklme ile ilgili birşey yok.yalnız numaraları tel hafızasına atarsam düzenleyebiliyorum.sim kart hafızasındayken fotoğraf düzenlemesi yapmıyorum.

sim kart hafızasındaki isimlere yapamazsın ki foto ekleme falan. hiç bir telefonda yapamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: pinarbey

arkadaşlar, adresteki rom konusunu incelerken (Runnymede AIO 4.0.2)
    AROMA installer diye bir şey gördüm.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1315961&fb_source=message

The World First ANDROID Touchable & Customizable ROM Installer
    olarak geçiyor.
    Bir bilgisi olan var mı acaba, doğruysa oldukça işleri kolaylaştıracak bir prg. olacak sanırım.

yarın bunu s.e. sürümüyle kurup deneyeceğim aroma romun içinde mi harici bişey mi onu çözemedim yalnız resimlerden anladığım kadarıyla rom kurmak bayağı kolay olacak..

• evet rom kurma konusunda böyle bir şey varsa da ben epey araştırdım bulamadım..

Ya da sadece bir reklam (ileride böyle bir şey hazırlayabilirim) de olabilir.
  • quote:

evet rom kurma konusunda böyle bir şey varsa da ben epey araştırdım bulamadım..

şuan kuruyorum.. install from sd card tan runnymede s.e. yi seçince otomatikman aroma açılıyor.. seçenekleri seçip install diyorsunuz aman ne güzel :)))

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18911182&postcount=1784

bunu da restart yapmadan peşinden flash layın diyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RVoyager -- 5 Ocak 2012; 14:39:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RVoyager

quote:

evet rom kurma konusunda böyle bir şey varsa da ben epey araştırdım bulamadım..

şuan kuruyorum.. install from sd card tan runnymede s.e. yi seçince otomatikman aroma açılıyor.. seçenekleri seçip install diyorsunuz aman ne güzel :)))

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18911182&postcount=1784

bunu da restart yapmadan peşinden flash layın diyor..

yok hocam, peşinden flashlamaya gerek yok onu, ad2sdx scripti zaten var sebastian'ın runnymede romunda. hatta seçenekler arasında seçebiliyorsun ister a2sd ister ad2sdx.

• @RVoyager,

bu çok iyi haber, ben de uzun zamandır rom düşünüyordum, aşamaları (mümkünse tabi) PM atabilirsen çok sevinirim
  • canavar gibi kurdum hem basit aslında hemde tüm runnymede'lere basar bu special..

aroma kurulum için pdf:
    http://garr.dl.sourceforge.net/project/runnymededesire/AROME-GUI/HQ-RM%20Aroma%20Install%20Guide.pdf
  • yeni başlayanlar için halbarad kurulum rehberi :)

"1- sd kartındaki tüm dosyaları bilgisayarında yedekle. gparted programı ile hafıza kartında 1-2gb arası ext4 alanı oluştur. youtube'da videoları dahi var.
    http://www.youtube.com/watch?v=ow4kIihDapQ
    ben uzun zaman önce yapmıştım bu işlemi.

2- telefona root atacaksın. bu root atma işlemini 1 kere yapıyorsun bi daha yapmana gerek kalmıyor. ben bu işlemi 10-11 ay önce yaptığım için bunun da ayrıntılarını hatırlamıyorum.
    http://www.youtube.com/watch?v=8Dl63wfB0zk
    bu işlemlerin adım adım anlatımı da var tabi
    http://forum.donanimhaber.com/m_45291339/mpage_1/key_/tm.htm

rom yükleyebilmek için root işlemini yapman şart. ha tabi root attıktan sonra orjinal romuyla da kullanabilirsin.
    tavsiyem önce bu iki işlemi hallet. sonra rom yükleme işi yapılır, o basit :) "

alpharev için
    http://alpharev.nl/alpharev.iso
    bunu cd ye yazıp s-off işini o cd ile pc yi boot ederek yapıyorsunuz..
    ayarlar/uygulamalar/geliştirme/usb hata ayıklama işaretli olsun

ext4 alanıda gparted live mod ile harddisk biçimlendirir gibi.. 1024 ext4 geri kalanıda fat32 yapıyorsunuz..

sonra clockworkmod recovery yüklemek için ben rom manager üzerinden yükledim.. markette mevcut.. öyle omazsa reflash_package ile windows üzerinden...

sonrası kolay :D sd carda romu atıyorsunuz recovery de wipe yazan başlıkları uyguladıktan sonra (ki bunlar telefondaki verilredir yedek alın mutlaka) install from sd-card dan romu seçip çakıyorsunuz olay bitiyor :))

ah ah biri böyle sade anlatmıyorki arkadaş ben sadece 3 hafta mantığı anlamaya çalıştım yenilere tavsiyem bildiklerinizi unutun çünkü kafa karıştırıyorlar sadece..

halbarad kardeşim saygılar.. sağolsun bıçak gibi kesip attı kafa karışıklığımı..

• Arkadaşlar Desire'in arka kapağı köşelerden soyuldu değiştirmek istiyorum fakat bulamıyorum hiçbir yerde nerede bulabileceğim hakkında bi fikriniz var mı? Siz denk geldiniz mi bi yerde.
  • 4.0.2 aroma olanı bende az önce kurdum zaten kura kura alışmıştık bu dahada kolay olmuş...
    Bu arada kurarken custom seçip xdsdx olanı kurmayı unutmayın hbootunuz cm7r2 ise.
  • selamlar arkadaşlar birisi runnymeede rom'un kurulumunu anlatırsa sayfamıza ekleyelim isterim sanırım herkes runny meede 'de geçmiş bende s-off yaptım geçen gün canım sıkıldı dedim bari htc ile uğraşayim,arkasındanda bir kaç rom kurdum.Halbarad'ın anlatımınıda ilk konuya ekledim root ve recovery ile alakalı olan.Gözümden bir şey kaçarsa lütfen pm le bildirin konumuza ekleyelim,güzel bilgiler arada kaybolmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaShErE -- 6 Ocak 2012; 13:03:50 >
  • runnymede iyi ama fazla program yüklemeye gelmiyor, dün özellikle hiç program kurmadan baktım boş ram 167mb olarak gözüküyordu.
    Bu dediğim daha ilk restarttan sonra baktığımda gördüğüm manzara bir kaç program yükleyince tabi daha da vahim olacak...
    sanırım bu runnymede ile son denemem olacak eğer yine kasılmalar artarsa artık ver elini revolution
  • revolution tarifinide koyabiliriz,o da güzel bir rom,paylaşırsan eklerim hemen index'e.Revolution'ı benimde deneme şansım olmadı desire'da açıkcası,bende güzel stabil bir rom bulursam atıcam bir süre dokunmam yine.
  • runnymeede 'i kurdum AIO'nun son versiyonunu,ext4 ve fat32 istiyor zaten onun dışında swap'ta vardı bende iptal etmedim card reader'ım yanımda değil çünkü.CM7r2 hboot yükledim telefonun hbootundan arkasından ext4 recovery update programını kurdum telefona ordan ext4 recovery kurduktan sonrada rom'un kurulumuna başladım.Şu anda şarj'ın hemen düşmesi dışında akıcı geldi bana,arayüzde fena değil,beats çalışıyor.Dokunmatik kurulum ve recovery aslında gayet kullanıcı dostu ve akıllıca düşünülmüş hoşuma gitti.Şarjın hızlı düşmeside sanırım henüz bu rom ile kalibre etmediğinden dolayı.
  • Aslında her romun kurulumunu ayrı ayrı anlatmak yerine belli başlı romların püf noktalarını anlatabiliriz,
    mesela runnymede xdsdx denen script kullanmak için hboot flaşlamak ve cm7 r2 yapmak gerek bunun için de s-off olması lazım zaten bunu yapan tüm romları da kurar çünkü
    s-off ta var hboot flaşlama da var
  • Beyler araya giriyorum ama sorunum önemli. Telefonum garantideydi 2 haftadır.Telefon çalışıyor fakat sim kart görmüyor. Her türlü hattı taktım ama yok olmadı. Sorun ne olabilr ve ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussam -- 6 Ocak 2012; 23:45:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.