Şimdi Ara

★★★ HTC DESIRE ANA KONU ★★★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
45.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.androidli.com/showthread.php?t=756

şuan bu romu kullanıyorum runnymede ve bliss ten sonra gayet akıcı tek fark sense 3.0 arayüzü olması keza çok bişey değişmiyor görüntüde.. şimdi daha çok ram e ve hıza sahibim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy Page

Arkadaşlar bildiğiniz gibi runnymede kullanıyordum aio 3.5. Telefonu şarj ettim sonra bi kapatıp açayım dedim, kapattım tekrar açılmadı. Hiçbir arızası olmayan rom açılmamaya başladı. Başlarkenki why so serious yazısı geliyor be orada takılı kalıyor. Sd kartı baştan biçimlendirip, fullwipe yapıp insert coin kurmayı denedim yine aynı sonuç. Telefon açılmıyor hiçbir şekilde. Tavsiye edeceğiniz birşeyler var mı. Ne olmuş olabilir

Hboot rom uyuşmazlığı olunca yapabiliyor bunu tekrar hboot flashlayıp denediniz mi?

• arsimadan cevap bekliyorum aslında miui roma geçmek için, o baya ilgili bu romla hangi versiyonu kurmalıyım ve kamera için bir çözüm buldum demiştin sanırım... bir de miui gibi hızlı başka rom varmı artık sense arayüzünden falan geçtim şart deil...
  • Belki acemice bir soru olacak ama bir türlü aradığım cevabı bulamadım. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
    Desire telefonumu geçtiğimiz günlerde root ederek A2SD destekli LeedDroiD 3.0.8.2 ROM'unu kurmuştum. SD kartı formatlayıp 756 MB ext3 alan oluşturdum.
    Şu anda 55-60 tane uygulama oyun sayısı 4-5 tane ancak var.
    Quick System İnfo ile bakınca hafıza durumu aşağıdaki gibi görünüyor;

A2SD Storage:
    Total: 756 MB Free:479 MB

Internal storage:
    Total: 148 MB Free: 11.21 MB

System Storage:
    Total: 250 MB Free: 22.44 MB

Memory:
    Total: 405 MB Free: 105 MB Idle: 19 MB

Hal böyleyken yeni uygulama yüklemek istediğimde hafıza doldu uyarısı vermeye başladı. Hafıza sorunu yaşamamak için özellikle root edip ROM yükledim ama duruma bakılırsa bir işe yaramadı. Bu 479 MB'lık A2SD alanı varken neden hafıza yok uyarısı veriyor. Valla kafam karıştı, şöyle rahat rahat uygulama yüklemenin yolu yok mu bu Desire'da?

• quote:

Orijinalden alıntı: hanjin

arsimadan cevap bekliyorum aslında miui roma geçmek için, o baya ilgili bu romla hangi versiyonu kurmalıyım ve kamera için bir çözüm buldum demiştin sanırım... bir de miui gibi hızlı başka rom varmı artık sense arayüzünden falan geçtim şart deil...

Hocam d2w kur hafıza problemi ortadan kalksın son versiyonu kur her hafta güncelleme alıyor zaten ben sevdim bu romu biraz yavaş gibi ama benim hafıza kartı class 4 ondan olabilir yani bilmiyorum ama güzel yine ben beğeniyorum zamanla iyileştirme olacaktır en azından ota güncelleme alıyor ':-):-)
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bildiğiniz gibi runnymede kullanıyordum aio 3.5. Telefonu şarj ettim sonra bi kapatıp açayım dedim, kapattım tekrar açılmadı. Hiçbir arızası olmayan rom açılmamaya başladı. Başlarkenki why so serious yazısı geliyor be orada takılı kalıyor. Sd kartı baştan biçimlendirip, fullwipe yapıp insert coin kurmayı denedim yine aynı sonuç. Telefon açılmıyor hiçbir şekilde. Tavsiye edeceğiniz birşeyler var mı. Ne olmuş olabilir

Hboot rom uyuşmazlığı olunca yapabiliyor bunu tekrar hboot flashlayıp denediniz mi?

Sorunu çözdüm fakat çok ilginç bi sekilde. Açıklayayım da aynısı başına gelen arkadaşlar yararlanabilsin. Çalışır haldeyken restart yaptığım telefon açılmaz hale gelmişti. Defalarca hafıza kartı biçimlendirdim ve farklı romlar kurmayı denedim fakat sonuç alamadım. Hbootu baştan flashladim yine bir şey değişmedi. Son çare miui ROM kurdum ve telefon çalıştı. Sonra hafıza kartını biçimlendirdim, fullwipe yapıp insertcoin kurdum ve kullanmaya devam ediyorum şu an. Hiçbir ROM ile açılmayan telefonun miui ile açılır hale gelmesi garip geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Sorunu çözdüm fakat çok ilginç bi sekilde. Açıklayayım da aynısı başına gelen arkadaşlar yararlanabilsin. Çalışır haldeyken restart yaptığım telefon açılmaz hale gelmişti. Defalarca hafıza kartı biçimlendirdim ve farklı romlar kurmayı denedim fakat sonuç alamadım. Hbootu baştan flashladim yine bir şey değişmedi. Son çare miui ROM kurdum ve telefon çalıştı. Sonra hafıza kartını biçimlendirdim, fullwipe yapıp insertcoin kurdum ve kullanmaya devam ediyorum şu an. Hiçbir ROM ile açılmayan telefonun miui ile açılır hale gelmesi garip geldi bana.

Bende çoğu romu yükleyemezken miui yüklemıştim :-)

• Runnymede AIO 4.0SE diye bir versiyon çıkmış yükleyen oldumu...
  • quote:

Runnymede AIO 4.0SE diye bir versiyon çıkmış yükleyen oldumu...

yükledim ben.. çok işlevsel özelleştirilebilir beast audio da harbiden ses harika geliyor.. hatta tel.den daha çok ses çıkıyor diyebilirim.. fakat desire için biraz ağır bir rom olduğunu düşünüyorum..
  • runnyrom u indirdim ama ben a2sd kurmak istiyorum indirdiklerim arasında öyle bir şey yazmıyor.
    şimdilik kurmadım bekliyorum. şarjz süresi iyi olsun normal hız yeter bana ama insert coin de baya hızlı tükeniyor rom deli oluyorum.

Runnymede_AIO_V4.0_Special_Edition.zip

Runnymede_AIO_V3.0.5_CM7.zip

Runnymede_Desire_5.3.zip
    bunlardan hangisini kurmam gerekiyor 4 gb lik ilk gelen kartını kullanıyorum telfonun ve bu güne kadar hep A2SD li romlar kurdum.

başkada bilmiyorum zaten.

muiyi deneyim diyorum birde tavsiye ediyor herkes. en iyisi muiu sanırım ?
  • ikinci el desire hs aldım.aldığım kişinin mail hesabını kapatamıyotum devamlı mail geliyor ve bildirim simgesi görünüyor.mail hesabını nasıl kaldırabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctrlaltdel00

ikinci el desire hs aldım.aldığım kişinin mail hesabını kapatamıyotum devamlı mail geliyor ve bildirim simgesi görünüyor.mail hesabını nasıl kaldırabilirim?

Ayarlar senkranizasyon kısmında hesap sil falan var oradan kaldırabilirsin
  • sayfa başında tavsiye edilen runnymede romdan sonra tecrübelerim..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1318370

ilk bunu yükledim önceki runnymede ye göre biraz daha seri ama bu serilik yetmiyor. görsel şov ama hız yeterli deil..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1223996

sonra bu romu denedim.. runnymede ye göre bariz daha hızlıydı.. ama çok fazla stok roma benzediğini düşünüyorum..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1300224

sonra bu romu kurdum.. bu kısa zamandaki tecrübelerimden sonra tek bir şey düşündüm.. bu kadar güzel görünen bu kadar seri olan ve themaları kurulu programlarıyla ve dizaynıyla harika olan tek bir roma rastlamadım.. fakat kusuru var.. kurulum bittiktten sonra 32mb alan kalıyor hafızada.. bir tek flash player update için bile için çıkmıyor hafıza yetersizliğinden.. bunun sd ye kurulanını arıyorum yada yöntemini.. harikulade bir rom..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1016940

bu romu kuramadım ya uzun sürüyor kurulum ben sabredemedim yada olmadı.. sd deki alana kuruluyor belkide benim c4 diskimin hızının düşük olmasındandır uzun sürmesi bilemiyorum.. bugün lexar 16 c6 disk gelecek onlada deniycem olmazsa bişey diyemiyorum..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1412097

şuan bu rom yüklü.. runnymede ler içinde en stabili ve hızlısı diyebilirim.. çok kararlı kitlenmeler programdan atmalar kopmalar olmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RVoyager -- 2 Ocak 2012; 11:38:45 >

• arkadaşlar root edilmiş, s-off durumda ve miui rom yüklü, alınalı 1 yılı geçmiş, kenarında köşesinde ufak çizikler olan sapasağlam htc desire kaç lira eder?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctrlaltdel00

ikinci el desire hs aldım.aldığım kişinin mail hesabını kapatamıyotum devamlı mail geliyor ve bildirim simgesi görünüyor.mail hesabını nasıl kaldırabilirim?

Fabrika ayarlarina donmeden o ilk hesabi kaldirmaya imkan vermiyor malesef.
  • mıu rom kurdum telefon boşta iken acayip pil gidiyor 5 saatte yüzde elli iken sıfıra iniyor ben sık için yükledim rom u ama aynı sorunlar hala devam ediyor bu sorunun önüne nasıl geçebilirim bir yardım edin lütfen
  • birde bende clockwork recovery yuklu ve sadece ext oluşturuyorum ama ext2 mı ext3 mu nde oluşturduğu nu yazmıyor
    şimdi olmadı yukarıdaki sonlardan arkadaşım hızlı dediği RunnyDrOiD v2.1 By rom u indireyım diyorum ama açıklamada ext 3 ya da ext4 e kur diyor bunu nasıl yapacağım acaba
  • 4ext recovery yüklemeni tavsiye ederim
  • Arkadaşlar miui son güncelleme ile birlikte kamera iyice bozuldu kamerayı çalıştırdığımda ekranda siyah band şeritler geçiyor yavaş yavaş hani tv yada pc ye tutarsınız ya onun biraz daha soluk hali epeyde yavaşladı ne yapsam yaa rom değiştirsem mi?? Tamda hafıza sorununu cozmusken??
  • htc desire hd telefonda arayan kişi için fotoğraf eklemek istiyorum aradığı zaman o fotoğraf çıksın nasıl yapabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.