Şimdi Ara

★★★ HTC DESIRE ANA KONU ★★★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
45.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazılımdan ziyade donanım sorunu olabilir...
    tek yolu rom deneyerek ya da fabrika ayarlarına dönerek tekrar denemek
  • bir önceki sayfada ufak tüyolar vermiştim ben hboot flashlama ile ilgili nedense bende androidflasher sorun çıkardı,bende telefonun hboot menüsünden yaptım zaten çok daha basit ve bilgisayar gereksinimi yok.Olmazsa index'e ekleyeyim halbarad'ın sizinle paylaştığı yeni başlayanlar için rehber'i index e eklemiştim.indexi editledim hatam var ise söyleyin lütfen önemli olan şeyleri koyu yazı olarak belirttim gözden kaçmasın diye.

Bu arada miui rom kurmuştum bu runny meede'ten önce rom güzel akıcı yalnız mesajlara girdiğimde force close çıkıyor direkt bu sorunla karşılaşan oldu mu içimizde?

Hanjin konu dışı ama sormadan edemiycem ekipmanı dün akşam gördüm yazmayı unuttum online ne oynuyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaShErE -- 7 Ocak 2012; 11:44:57 >
  • Evet işte bende o tip tüyolardan bahsettim mesela sende androidflasher kullanmadan yapmanın yolunu yazarsın o olmazsa başka yol olur...
    Runnymede gerçekten heran tıkanmaya hazır gibi tetikte ama arayüz hoşuma gidiyor...
    İnşallah akıcı ice cream çıkarda performansa yakın bir sürüm gibi...

bu arada evet cs 1.6 oynuyorum, ama ekipman bozuldu silmeyi unuttum (üşendim)
  • deathadder dan tahmin etmiştim bende uzun yıllardan sonra tekrar başladım.Ben index'e ekledim tüyoları yalnız bu miui romda ki mesajlara girince force close hatası vermesi kafama takıldı hoş tekrardan wipe yapıpta kurulum yapmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaShErE

deathadder dan tahmin etmiştim bende uzun yıllardan sonra tekrar başladım.Ben index'e ekledim tüyoları yalnız bu miui romda ki mesajlara girince force close hatası vermesi kafama takıldı hoş tekrardan wipe yapıpta kurulum yapmadım.

Hocam mıui rom'u epeydir kullanıyorum arada sırada mesajlarda hata veriyor uygulamayı kapatıp açıyorum düzeliyor.. güncelleme ile düzelir diye bekliyorum ama hiçbir değişiklik yok :-)
  • Bende miui rom üstüne wp7 teması şeklinde rom var onu yüklemiştim. mesajlarda fc hatası veriyordu. bugün son sürümü yükledim 2.1.7 sanırım mesajlarda hata vermiyor.
  • Birde miui rom'u kendi sitesinden inerken çok yavaş iniyor bende usa sunucusundan indirmiştim sanırım emin olmamakla birlikte MIUI.us_bravo_1.12.30_Eng_Deo_ZipA_Signed indirmişim ben versiyonda o kadar fark olması normal mi veya nerden indiriyorsunuz?
  • sms diye bi rom çıktı yeni. amaze cam diye belirtmiş ama ne gibi yenilikler var kamerasında bilmiyorum

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1431908

üşenmediğim bi ara deneyecem sanırım :)
  • herkese selamlar uzun süredir takipteyim bu konuyu gözü karartıp basıcam rootu en sonunda sırf şu hafıza yetersizliğinden :) detaylı açıklama yapan bütün arkadaşlara teşekkür ederim aklıma takılan konu gold kart meselesi ? nedir bu gold kart yapmak gerekiyor mu rom yüklemek için ?
  • Ben hiç yapmadım gold kart olayını, yani yapmadan da oluyor...
    Tavsiyem root yapacaksanız s-off işlemini de aradan çıkartın başlamışken onu da yapın...
  • rom yüklemek içim gerekmiyor gold card,genelde downgrade'lerde ve orjinal rom'a dönüşlerde kullanılıyordu fakat leedroid veya benzeri romları yükleyip s-off yapmadıysanız tekrar kendi orjinal rom'una zaten dönebiliyorsunuz.kısacası gold card'a gerek yok.
  • miui rom kullananlara bir sorum olacak..

x-part sürümünü kullanıyorum ve 1GB ext 4 alanım var..
    video çektiğim zaman ses ile görüntünün kaybı her saniye kayıyor..
    yani 4 dakikalık bir video çektiğim zaman özellikle sonlara doğru ses en az 1 sn geç geliyor..
    can sıkıcı bir durum..

neden kaynaklı olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurduygu

selamlar arsima,
    bende de miui yüklü arada update uyarısı geliyor ama yapmıyorum
    bütün kurduğum ayarları vs tekrardan yapmak istemiyorum çünkü, o ufak updatelerde herşey yeniden mi kuruluyor yoksa
    gerekli yerler mi update ediliyor?
    bir de miui deki camera driveri kötü sanırım blur çıkıyodu her foto ya da bugulu, başka bi driver(nerden buldum hala bilmiyorum) buldum indirdim daha düzgün çekmeye başladı
    sende de böyle bir olay olmuşmuydu?

miui'nin tek ama tek sevmediğim yani kameresı..
    foto gene hiç değilse çekiyor..
    ama video da ses kayıyor..
    nedir şu driver olayı, hocam hadi bi gayret, çözüyor mu bu driver video olayını, nereden buldun ?? :)
  • Selam, xda developers in desire developer tarafinda bulmustum bilgisayarima bi bakayim bulabilirim belki driveri.. Update isini yapiyormusun sen peki?
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1279016

yeni bir rom daha, bunu da denemem lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurduygu

Selam, xda developers in desire developer tarafinda bulmustum bilgisayarima bi bakayim bulabilirim belki driveri.. Update isini yapiyormusun sen peki?

dostum teşekkür ederim, ben başka rom'a geçtim.. bliss&... mix rom :) noktalı kısmın adı gelmedi aklıma..
    memnunum, gayet akıcı.. klasik android takılmaları var ama.
    özlemişim htc sense'yi.. bir müddet böyle giderim ben :)
  • halbarad eline sağlık bu romda 2.3 tabanlı olduğu için bug'ta sadece usb mount muş onada alternatif program bulmuş veya yazmış.Temiz bir rom,görünüş olarakta güzele benziyor.
  • tammuz 2010 dan beri stock romla kullanıyorum degisiklik sart sıkıntı olmadan nerden ogrenebilirim rom yukleme olayını :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukisa

tammuz 2010 dan beri stock romla kullanıyorum degisiklik sart sıkıntı olmadan nerden ogrenebilirim rom yukleme olayını :)

uzuuuuuun ve meşakatli bir yol bu dostum :)
    şurdan öğren diyemem çünkü bir çok yerden okudum.. sen de öyle yap derim..
    hepsi farklı yazıyor.. birinin eksiğini öbürü tamamlıyor vs..
    biraz oku, araştır ondan sonya ya Allah diyip giriş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekbey

quote:

Orijinalden alıntı: ukisa

tammuz 2010 dan beri stock romla kullanıyorum degisiklik sart sıkıntı olmadan nerden ogrenebilirim rom yukleme olayını :)

uzuuuuuun ve meşakatli bir yol bu dostum :)
    şurdan öğren diyemem çünkü bir çok yerden okudum.. sen de öyle yap derim..
    hepsi farklı yazıyor.. birinin eksiğini öbürü tamamlıyor vs..
    biraz oku, araştır ondan sonya ya Allah diyip giriş..

O zaman haftasonuna denk getirmek lazim insallah sorunsuz hallederim. Peki en stabili hangi rom?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.