Şimdi Ara

★★★ HTC DESIRE ANA KONU ★★★ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
45.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Constantiné

quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

quote:

Orijinalden alıntı: Constantiné

unrevoked kullanarak telefonu root etmeye çalıştığımda her şey yolunda giderken böyle hata alıyorum..

Error: failed to get root. Is your firmware too new?

Yabancı forumlarda araştırdım orda söylenen her yolu denedim. ( disk sürücü olarak bağla, app.leri kaldır öyle dene.. vs.)
    En sonunda factory reset bile yaptım.
    Başka bilgisayarda denedim yine olmadı..

Bir türlü yapamıyorum bu rootu, neden olduğu hakkında bir fikri ve çözümü olan var mı ?

aynı sorun bende de var ne yaptımsa olmadı. siz çözümü buldunuz mu.

Hayır maalesef aynı sorun devam ediyor, her yolu her yöntemi denedim olmuyor.. Ama pes etmiyorum araştırmaya devam.. Siz ne durumdasınız..?

desire en kolay rootlanan cihazlardan biri neden başarılı olamadığınızı anlayamıyorum.. ben driverını dahi kurmadan rootlaıştım.. halbarad'ın yazdıklarını aynen uygulayınca sorun çıkmayacaktır diye düşünüyorum.. hboot ekranındayken bilgisayara takıp telefonu tanıtın ondan sonra windows üzerinden clocwork ile rootlayın derim..

• Bu sorun sanırım htc'nin yayınladığı son ota guncellestirmesi ile alakalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman21 -- 20 Şubat 2012; 10:06:58 >
  • sonunda cesaret edip yaptım hem s off hemde root :)) düşündüğümden kolay oldu şimdi bir sorum olacak bilen arkadaşlara ext alanı recoverydenmi yapıcaz yoksa linux lu gparted mı gerekiyor illa ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut71

sonunda cesaret edip yaptım hem s off hemde root :)) düşündüğümden kolay oldu şimdi bir sorum olacak bilen arkadaşlara ext alanı recoverydenmi yapıcaz yoksa linux lu gparted mı gerekiyor illa ki ?

hocam senin hboot sürümü kaç.
  • 0.93.0001 di olaydan önce şu an 6.93.1002 oldu
  • quote:

0.93.0001 di olaydan önce şu an 6.93.1002 oldu

bizdeki sorun hboot sürümünün 1.03.0003 olması. bu sürümde maalesef cihaz root olmuyor.
  • illaki bi çaresi vardır hocam nedir bilmiyorum ama ?? hboot downgrade yokmu bu konuda??
  • ben önce s off sonrada root yaptım s off u revolutionary.io dan rootuda unlock root diye bi programla yaptım
    htc dev dede s off yapabiliyorsun diye biliyorum bir araştır istersen soff olduktan sonra root olmak yazdığım programla tek tık :)
  • quote:

illaki bi çaresi vardır hocam nedir bilmiyorum ama ?? hboot downgrade yokmu bu konuda??

hiç düşünmedim. bir araştırayım. teşekkürler
  • quote:

quote:

illaki bi çaresi vardır hocam nedir bilmiyorum ama ?? hboot downgrade yokmu bu konuda??

hiç düşünmedim. bir araştırayım. teşekkürler

htc dev den s oof yapabilirsen root işi kolay olur
  • downgrade değilde daha önceki sayfalarda da yazmıştım ama tam hatırlamıyorum leedroid rom atıp o şekilde root işlemini deneyin bende cool 3d rom ile denemiştim aynı hatayı almıştım.Yani açıkcası root yaparken rom'un base olarak orjinal rom olması gerekiyor.
  • htc dev den daha önce unlock işlemi yapmıştım ama s-off nasıl yapılır bilmiyorum. bununla ilgili htcdev linki var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RVoyager

quote:

Orijinalden alıntı: cyberclops

@RVoyager

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1431908

Yukarıdaki romu tavsiye ediyorsun yani. Resimlere baktım fena bir roma benzemiyor.

Gingerbread işletim sistemi üzerine HTC Sense 3.5 arayüzü değil mi?

evet bu rom.. 4.0.2 ve 4.0.3 de kurdum ama şeffaflığı kaldırdıkları için tekrar 1 e döndüm. sürüm 5 çıkmış şimdi.. ama değiştirmiycem çok memnunum bu halinden ilk çıkan versiyonlarına göre bildirim simgeleri ve teması çok hoşuma gitti..

sebastianın romunda falanca çalışmayı durdurdu filancayı yeniden başlat diyip duruyordu birde kasmalar donmalar beni bu roma itti çok şükür tüm sorunlar bitti..

bende bu romu kurmak istiyorum hangisini kurmalıyım acaba hboot değiştirmem gerekiyormu ? sayfaya baktım pek anlamadım:(

• quote:

htc dev den daha önce unlock işlemi yapmıştım ama s-off nasıl yapılır bilmiyorum. bununla ilgili htcdev linki var mı

yani s off oldumuki cihaz????? h bootta s off yazıyomuki??
  • quote:

quote:

htc dev den daha önce unlock işlemi yapmıştım ama s-off nasıl yapılır bilmiyorum. bununla ilgili htcdev linki var mı

yani s off oldumuki cihaz????? h bootta s off yazıyomuki??

hayır s-on yazıyor. ama onun üzerinde unlocker yazıyor
  • arkadaşlar aranızda desire'a 2.3 GB sürümünü yükleyenler varmı? memnunmusunuz? bende yüklemeyi düşünüyorum ama herhangi bir şikayeti olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtulus cakici

Bu programı indir yukle ve tel no larını sim karta aktar...

https://****.com/files/2820881144/Contact2SimPro_v1.18.apk

yıldızlı yere **** yaz

kardeş bu program bir türlü sim i okuyamıyor, başka yolu yokmu bu telefonları sime aktarmanın?

• nefret etmeye başladım bu telefondan htc'nin official rom olan 2.3 ginger bile yüklenmiyor.
  • nihayet yapabildim. Htcdev den unlock yaptım sonra rom manager ile clockwork recovery yükledim oldu.... :)
  • quote:

nihayet yapabildim. Htcdev den unlock yaptım sonra rom manager ile clockwork recovery yükledim oldu.... :)

2.3 gb i mi yükledin? nasıl ? bir sıkıntı varmı?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.