Şimdi Ara

★★★ HTC DESIRE ANA KONU ★★★ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
45.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • htc yeni telefonlar tanıtmış dün. htc one v modeli dizim desire gibi dahili hafızası hariç.

http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-one-v/#specs

bakalım o çıkınca belki desire için de sense 4 romlar çıkmaya başlar :)

htc sensation xe almak vardı planlarım arasında ama artık htc one x almam lazım bi şekilde :)
    http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-one-x/#specs

• quote:

Orijinalden alıntı: halbarad

htc yeni telefonlar tanıtmış dün. htc one v modeli dizim desire gibi dahili hafızası hariç.

htc sensation xe almak vardı planlarım arasında ama artık htc one x almam lazım bi şekilde :)

One v modeli nerdeyse Desire'ın android 4.0'lı olanı. Hatta bence tipi daha kötü. Kaç sene geçti hala aynı modeli çıkartıyorlar. Gerçi bir açıdan iyi oldu. Senin de dediğin gibi artık sense 4 arayüzlü android 4.0 custom romlar daha hızlı çıkar.

One x modeli nasıl bir modeldir öyle HTC'nin geldiği son nokta. 4 çekirdekli işlemci koymuşlar. Ekran 4.7'' çok büyük ama. Samsung note gördüysen cebe sığmıyo o tip telefonlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberclops

quote:

htc yeni telefonlar tanıtmış dün. htc one v modeli dizim desire gibi dahili hafızası hariç.

One v modeli nerdeyse Desire'ın android 4.0'lı olanı. Hatta bence tipi daha kötü. Kaç sene geçti hala aynı modeli çıkartıyorlar. Gerçi bir açıdan iyi oldu. Senin de dediğin gibi artık sense 4 arayüzlü android 4.0 custom romlar daha hızlı çıkar.

One x modeli nasıl bir modeldir öyle HTC'nin geldiği son nokta. 4 çekirdekli işlemci koymuşlar. Ekran 4.7'' çok büyük ama. Samsung note gördüysen cebe sığmıyo o tip telefonlar.

samsung note gördüm, evet biraz büyük. one x'in de aklıma takılan tek noktası bu zaten :) ama aslında düşününce boyu sadece 1,5cm eni de 1cm uzun desire'dan. desire 135gr, one x 130 gr yazıyor. tek elle kullanmakta zorluk çekmem ama alışıncaya kadar çok büyük gibi görüneceği kesin. fiyatları da bi açıklasalar iyi olacak.

• dun htc one x modelini gorunce desire'ımın miladının dolmaya basladıgını anladım. gerci runnymade rom ile memnunum halimden ama htc one x super duruyor. 5 nisan da gelecekmis sanırım. bakalım belki degistiririz ;)
  • sense 4.0 ile ilgili bikaç video izledim

http://www.youtube.com/watch?v=sW3d0nUwa2s&feature=player_embedded
    http://www.youtube.com/watch?v=fbFhw5T6bgk&feature=player_embedded

ana ekrandaki 3 boyutlu geçişleri kaldırmışlar sanırım. ayrıca sanırım htc one serisinde çıkarılabilir bi batarya yokmuş. eğer böyleyse kötü olur. nolur nolmaz, bi root işine falan girersin kilitlenir kalır telefon :)

• arkadaşlar bu telfondan almaya karar verdiim de acaba bu cıhazın adroid sürümü kaç bilgideriseniz sevinirim şimdiden teşek kurler ???

• Arkadaslar cihazi alali tam bir sene oldu ve ahizeden cizirti gelmeye basladi, ledroid v 2.5 room yuklemistim. Cihazi servise vermeyi dusunuyorum ama vermeden once vodafone room u gerimi yuklemeliyim. garanti disi kalma gibi bisey sozkonusu olabilirmi acaba? Ayrica boyle bisey basina gelen oldumu ?
  • Selam arkadaşlar,

Bir yılı aşkın süredir kullandığım Desire'ıma herhangi bir root kurmadım.
    Yaklaşık bir ay önce otomatik gelen froyo 2.31.184.8 sürümünü yükledikten sonra;

- Şarjı yaklaşık 3 misli daha fazla dayanıyor. ( sabah şarjdan aldığım telefonumu işten gelir gelmez şarja takıyordum. Şimdi 1,5 gün çok rahat gidiyor.
    - Ancak Wireless'ten sayfa açabilmeme rağmen hiç bir şekilde download yapamıyorum.

Bu sorun yeni sürümden mi kaynaklanıyor. Böyle bir problem yaşayan var mı?
    Ne yapmalıyım?

Yardım lütfen...
  • Mesajim bulunsun, bugün ROM yukleyecegim
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyle

Selam arkadaşlar,

Yaklaşık bir ay önce otomatik gelen froyo 2.31.184.8 sürümünü yükledikten sonra;

- Şarjı yaklaşık 3 misli daha fazla dayanıyor. ( sabah şarjdan aldığım telefonumu işten gelir gelmez şarja takıyordum. Şimdi 1,5 gün çok rahat gidiyor.
    - Ancak Wireless'ten sayfa açabilmeme rağmen hiç bir şekilde download yapamıyorum.

Ne yapmalıyım?

Yardım lütfen...

marketten falan da yapamıyor mu indirme? başka internet tarayıcıları yükleyip de denediniz mi?
  • sense 3.5 takılıyor diye şikayeti olan varsa bir de sense 3.0 denemelerini tavsiye ederim. ben şunu deniyorum bikaç gündür, gayet güzel gibi

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1268279
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: odyle

Selam arkadaşlar,

Ne yapmalıyım?

Yardım lütfen...

marketten falan da yapamıyor mu indirme? başka internet tarayıcıları yükleyip de denediniz mi?

Marketten, operadan ya da tubemate'den wifi'la hic bir sekilde indirme yapamiyorum. Ancak internette gezinebiliyorum.

• Arkadaşlar şu an telefonumda yüklü olan leedroid ROM gerçekten çok acayip yavas ayrıca uygulama kurarken kendine rest atıyor acaba kendim başka bir ROM yüklemeyi denesem basit kurulması kolay bir ROM en sondaki paylaşımdaki Aurora gibi veya biri bana team viewer dan SD partiton işlemlerini halledebilir mi gerçekten ROMu degistirmeliyim bu çok yavaş yoksa htc desire mi satacağım :( Nokia ya dönmek gerçekten kötü olur. Pmleri bekliyorum lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fpscan

Arkadaşlar şu an telefonumda yüklü olan leedroid ROM gerçekten çok acayip yavas ayrıca uygulama kurarken kendine rest atıyor acaba kendim başka bir ROM yüklemeyi denesem basit kurulması kolay bir ROM en sondaki paylaşımdaki Aurora gibi veya biri bana team viewer dan SD partiton işlemlerini halledebilir mi gerçekten ROMu degistirmeliyim bu çok yavaş yoksa htc desire mi satacağım :( Nokia ya dönmek gerçekten kötü olur. Pmleri bekliyorum lütfen.

leedroid hangi versiyonu kullanıyorsun hocam? sd partition işlemini teamviewer ile yapılma imkanı yok, bilgisayarını gparted ile başlattığın için teamviewer vb programları çalıştırma imkanı yok.sd partition işini kartı yolla yapayım eğer ille başkası yapsın diyorsan ama vereceğin kargo paralarına yazık hocam. hem leedroid yüklüyse ext alanın da olmak zorunda. ext alanın ne kadar, ext3 mü ext4 mü söyleyebilir misin?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fpscan

Arkadaşlar şu an telefonumda yüklü olan leedroid ROM gerçekten çok acayip yavas ayrıca uygulama kurarken kendine rest atıyor acaba kendim başka bir ROM yüklemeyi denesem basit kurulması kolay bir ROM en sondaki paylaşımdaki Aurora gibi veya biri bana team viewer dan SD partiton işlemlerini halledebilir mi gerçekten ROMu degistirmeliyim bu çok yavaş yoksa htc desire mi satacağım :( Nokia ya dönmek gerçekten kötü olur. Pmleri bekliyorum lütfen.

leedroid hangi versiyonu kullanıyorsun hocam? sd partition işlemini teamviewer ile yapılma imkanı yok, bilgisayarını gparted ile başlattığın için teamviewer vb programları çalıştırma imkanı yok.sd partition işini kartı yolla yapayım eğer ille başkası yapsın diyorsan ama vereceğin kargo paralarına yazık hocam. hem leedroid yüklüyse ext alanın da olmak zorunda. ext alanın ne kadar, ext3 mü ext4 mü söyleyebilir misin?

Ext4 hocam en son güncel siteden indirmiştim, bir abi ile yapmıştık teamwiever dan girdi 1024mb yi et4 yapıp logical yapmıştı daha sonra geri kalan kısmı ayırmıştı sonra bilgisayarım dan dosyayı attı daha sonra hafıza kartını ben taktım telefona o yönlendirme yaptı wipeleri felan söyledi

• Arkadaşlar,
    Ben Desire'ımı üzerinde gelen Vodafone ROM ile kullanıyorum ve kilitlenme sorunlarım var.
    Mesela son günlerde biriyle telefonda konuşup konuşmayı bitirdikten sonra o şekilde kilitleniyor. hiçbir tuş çalışmıyor, ekran ışığı sürekli açık kalıyor. Pili çıkarmadan düzelmiyor.
    Aynı şekilde, zaman zaman da ekranı kapatıp tekrar açmaya çalıştığımda ekran açılmıyor, sadece alttaki home, menü tuşlarının ışıkları yanıyor.
    Bu sorunun kaynağı ne olabilir? ve root edip başka bir ROM yüklesem sorunumun çözülme ihtimali var mıdır?
  • fabrika ayarlarına geri dön yap
    ama daha sonradan yüklediğin tüm program ve bilgiler kaybolur onun için önce yedek alırsan iyi olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akurttr

fabrika ayarlarına geri dön yap
    ama daha sonradan yüklediğin tüm program ve bilgiler kaybolur onun için önce yedek alırsan iyi olur..

evet bunu bi dene olmazsa madem garantili durumda, bence bi servise göster. donanımsal bi problemse belki?
  • Bir kez fabrika ayarlarına döndürmüştüm. Bir süre sorunsuz çalışıyor, fakat sonra tahminime göre programlar yüklenip hafızada boş yer azaldığından tekrar takılmaya başlıyor.
    Servise göndersem muhtemelen resetleyip o şekilde geri gönderecekler, bir süre telefonsuz kaldığımla kalıcam.
    Böyle bir sorunla karşılaşıp başka bir ROM'la veya yazılım güncellemeyle sorunu çözebilen oldu mu diye sormuştum.
    Cevaplar için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepoflas

Bir kez fabrika ayarlarına döndürmüştüm. Bir süre sorunsuz çalışıyor, fakat sonra tahminime göre programlar yüklenip hafızada boş yer azaldığından tekrar takılmaya başlıyor.
    Servise göndersem muhtemelen resetleyip o şekilde geri gönderecekler, bir süre telefonsuz kaldığımla kalıcam.
    Böyle bir sorunla karşılaşıp başka bir ROM'la veya yazılım güncellemeyle sorunu çözebilen oldu mu diye sormuştum.
    Cevaplar için teşekkürler..

buralarda öyle bi sorun yazan hatırlamıyorum ben açıkçası. eğer hafızadan şüpheleniyorsan resetleyip uygulama kurmadan bi süre kullanmayı denesen? bakalım yine aynı hatalar olacak mı. ama pek sanmıyorum o yüzden olacağını. servis olayını bilmiyorum, çok şikayetçi olanlar vardı da, eğer donanımsal bi sorunu varsa root ve rom olaylarından sonra telefonun garantisine de yazık olur.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.