Şimdi Ara

HTC Desire HD, resmen Android 4.0 ICS güncelleme listesinden çıkarıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
12.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Samsung'a kızıyorken Wave forumunda buna benzer bir durum vardı. Adamlar bize bada 2.0 ı 1.5 yıl sonra cıkarttılar ustelık hala performans yerlerde. Bunu neden yazdım; tüm firmaların mantığı aynı, üret, sat, köşeyi dön, sonra umursama. Galaxy S ve Desire HD'nin günahı bu firmaların boynuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Ben Apple hayranıyım bunuda kabul ediyorum Sevme sebebim ise İşletim sistemi ve Güncelleme ne zaman gelecek derdi olmaması. Fakat Android telefonları her zaman beğenmişimdir en iyi arayüz olarakta her zaman HTC görmüşümdür Müzik içinde. Daha 1 Yıl Önce Çıkartdığı telefon olan HTC Sensation XE Bile Sense 4.0 Getirmeyen HTC Çift Çekirdekli 1.5 GHz İşlemcili 768MB Ramli telefonun özelliklerinin yetmeyeceğini söyledi tamam dedik. Fakat Kısa bir süre sonra Tek Çekirdekli 1.0 GHz İşlemcili 512MB Ramli HTC One V Sense 4.0 ile geldi. Ne diyebilirki insan ? Android telefon alacaksam seçimim Nexus olurdu Güncelleme gelecekmi problemi yok Arayüz iyi olmasada gelişecektir ve özellikleri gayet yeterli.

Apple tasarımınını yanında sevdiğim yanıdır yazılım kısmı,bugün hala 3gs ios 6 geliyor,beta 2 yavaş diye,az özellik var diye beta 3 de özelliği dahada arttırıp optimize etmişler,tamam belki şuan ki telefonlar kadar hızlı değil,ama destek var,4. senesine girecek telefon hala yazılım geliyor,eskiden htc yazılım yönünden iyidi,güncellemeler cok geç gelmezdi,sense arayüzünün cazibesi vardı,şimdi ne oldu sen git desire c modeline 600 mhz işlemci ki snapdragon çok eski artık kalk android 4.0 getir üstüne sense getir,ama desire hd telefonuna getirme,sensation ve xe durum aynıydı,rom yetmiyor,efendim bellek yetmiyor,diye bas bas bağırıyorlar,sen ben işime geldiğini programlıyorum,işime gelmiyeni programlamayıp sahanın dışına atıyorum desene ? seneye ozaman one x'i dışlayacak ,birdaha htc telefon almayacağım,son telefonum one x,google destek verdiği kendi cihazını alacağım,ilk güncelleme ona geliyor,optimizasyon sorunu yok bug neredeyse yok,kaymak gibi akıyor telefon,bekliyelim bize gelsin bintane sorunla,arayüzü değiştirmek nolacak yani işletim sisteminden 2 kat daha fazlamı bu işlem yapıyor,altarafı özelleştirilmiş temadan ibaret,desire c getir desteği yeni çıktı ya satacaksın,digerlerine hadi eyvallah.

• Dürüst bir hareket değil ancak ticarette malesef bu tarz yaklaşımlar oluyor.cihazlar sürekli güncel kalsa kimse yeni cihaz almaya kolay kolay yanaşmazdı buda bir gerçek

• Resmi guncelleme etti ise çok büyük bir tepki alır, bunun sonucunda ise büyük ihtimalle firmware güncellemesini profesyonellere yayınlar. Desire'a da Gingerbread verirken buna benzer birşey yapmıştı HTC. Ben Vodafone ROM'lu telefonuma yüklemiştim ve çok iyiydi. Ama gel gör ki simdi garantiye gondermem gerekiyor ama 2.2ye düşüremiyorum cihazı. Saçma sapan iş yapmayıp son kullanıcıya cıkarsalardi hic boyle birseyle ugrasmiyor olurdum. HTC kaçtır bu hatayı yapıp kullanıcılarını yarı yolda bırakıyor. Sonra yok efenim satışlarımız niye bu kadar düştü?

• Bu zamanda alacaksan Google'un cihazlarını alacaksın...

• Ne diyim ki sövün bize diyorlar.

• Blog sitesinde yabancılar tepkilerini dile getiriyorlar haydi bizde yorumlarımızı yazalımhttp://blog.htc.com/2012/03/ics/

• Telefonun ICS kaldırmama gibi bir olayı olduğunu düşünmüyorum ama bazı özellikleri ICS'ye port edip düzgün çalıştıramamış oladabilir bu HTC.

Şöyle ki, telefonun Codeclerini,Dolby Mobile ve SRS destekleri,kamera (ki şuan developerların üzerinde çok uğraştığı konu) vs.. vs...
    Yani hep incredible s ve ya desire c ile kıyasladığımız telefonumuzda bu özellikler yok, ya da codec sistemi tamamen farklı.
    Burada en önemlisi aslında codecler, cihazı kullananlar bilir cihazda ciddi bi codec sorunu var. Uğraşılarak halledilemez mi tabi halledilir ama onu yapacak adam nerede.
    Her telefonu şişirip aceleyle piyasaya süren bi firmadan bahsediyoruz sonuçta.

Bir diğer konuda acaba HTC cidden DHD için ICS çıkartma gayretinde bulundu mu? En azından bulunduklarını gösterip test romunu developerlarla paylaşsınlar.

xda adlı forumda firmaya canlı destek ile soru soran birisine ICS gelecek demişti müşteri hizmetlerindeki bi adam.
    Blog'un resmi olmadığından bahsetmiş falan...
    Yani Htc kendisi ile çelişen hareketlerde bulunuyor. Blog'da gelmeyecek, müşteri hizmetleri gelecek diyor. Ciddi anlamda bilinçsizlik söz konusu çalışanlarda.

Ne diyeyim ki daha, bi daha HTC mi? ASLA.

• Devam et HTC devam et... Böyle bu kafayla devam et sen. Ebeninkini ters açıdan tecrübe ediceksin çok yakında. Ben HD2 kullanıyorum ablama Desire HD aldırmıştım. Telefonları yenileme vakti geldiğinde yeni telefonun elma olmayacağı kesin ve bu görünüşe göre HTC de olmayacak... Samsung'un kucağına doğru kanalize ediliyoruz gibi görünüyor ama o zamana kadar Google da güzel bir hamle yaparsa fena olmaz hani... HTC almıyorum. Şu an itibariyle küsüyoruuuuuum; küstüm. Nokta.

• Bir DHD kullanıcısı olarak hayal kırıklığı yaşadım. Hele bir de Temmuz-Ağustos da gelecek diye beklerken. Hergun ha bugün geldi ha bugün gelecek derken oldu mu şimdi bu? Artık yapacak birşey yok custom romlara geçiş yapacağız. Böyle olursa bundan sonra HTC almayız olur biter.

• Forumda baya bir şeyler yazmışlar belki çıkarırlar güncellemeyi

Güncelleme gelse bile yaptıkları bu deli saçması şey yüzünden o telefonu satacağım ve bundan sonra yakınımdaki herkese aldırmamaya itinayle özen göstereceğim.Hatta telefoncudan alan falan görürsem dükkana dalıp alma kardeşim bile derim o derece doluyum şuan.
  • Sense arayuzu icin herkese htc'yi savundum en iyisi diye bundan sonra htc zor alirim gidip nexus yada iphone alirim daha iyi ... Tamamen satis stratejisi incs nasil calistirdiysa dhd de calistirir ics

• pazarlama politikası.

• Htc resmen geri adım atmış.

• Yeni cihazların satılması için mevcut cihazın yazılım desteği kesiliyor. Çünkü yeni yazılım gelirse kulllanıcı elimdeki cihaz güncel diye cihazını değiştirme yoluna gitmeyecektir. Android üreticilerinin çoğu bunu yapmakta. Halbuki Desire HD ICS'yi kaldırabilecek güçte. Hep sölüyoruz cihazların yazılım ömürleri çok çabuk bitiyor. Halbuki bu cihazla aynı işlemciye sahip Xperia Arc, Neo, Neo V gibi cihazlar ICS güncellemelerini aldılar. Üstelik 512 MB RAM'leri ile. Desire HD 1.5 yaşında ölmüş oldu. Bu konuda Apple'ı takdir etmek gerek. iPhone 3Gs 3 yaşına girdi hala destek alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 22 Temmuz 2012; 17:33:27 >
  • Bunun bir pazarlama politikası olduğuna inanmıyorum. Olsa olsa yalan olur ! Zira, güncelleme listesi ''şubat'' ayında yayınlandı. HTC Desire HD almadan önce, hem bu güncelleme listesini dikkate aldım hem de HTC müşteri hizmetlerine danıştım. Mayıs ayında bir yığın para vererek Desire HD aldım. ics 4.0 gelecek olması bu tercihi yapmamdaki en önemli sebepti. Takdir edersiniz ki bu verdiğim paraya ics 4.0 alan, hatta şuan almış durumda olan başka cihazlardan da alabilirdim. Ha geldi ha gelecek derken listeden çıkartıldığını, hiçte gerçekçi olmayan sebeplerle çıkartıldığını öğreniyoruz. Bunun tek bir karşılığı var. Fiyasko ! Müşteri kandırma, aptal yerine koyma. Zira karşımızda HTC Desire S'in güncelleme alacağı bilgisi var ! Ne kadar zarar edeceğimi bilsem de telefonu hemen elimden çıkartıyorum. Bir daha HTC'ye dönmemek üzere.

• DHD 2010 diger cihazlar 2011 donanimla falan alakasi yok yani isin. Adamlar 2010 cihaza destek vermek istemediler. Yanlis yaptilar ama durum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 22 Temmuz 2012; 14:06:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC ONE V 'ye gelecek mi?

• bidaha kesinlikle htc marka telefon almam resmen dalga geçiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: codetr

HTC ONE V ye gelecek mi?

one v zaen önyüklü olarak gelmekte

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.