Şimdi Ara

HTC Desire HD, resmen Android 4.0 ICS güncelleme listesinden çıkarıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
12.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok anlamsız gerçekten. Ancak konuda belirtildiği üzere DHD üzerinde çalışan çok stabil bir ICS ROM bulunmuyor. Resmi bir ICS kerneli gelmeyecegi için de maalesef düzgün bir ROM da olmayacak. Üzüldüm.

• yazık ya bak iyikide htc almamışım şimdi sony xperia rayımı orjinal 4.0.3 güncelledim aklımdaki ilk telefon desire hd idi xperia raya döndüm.Sony kalitesi tartışılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 22 Temmuz 2012; 15:05:43 >
  • incredible S de çıktı. HDye neden çıkmıyor. Saçmalık :(

• incredible S e ICS vericekler Desire S e de ICS gelecek Desire HD de bu iki telefon ile aynı chipset e sahip aynı işlemci ve aynı GPU yu kullanıyor.Yazıklar olsun ne diyeyim Galaxy S2 kullanıyorum aynı adi liği Samsung da Galaxy S için yaptı.Nexus S ile aynı donanıma sahip olmasına rağmen.Bundan sonraki android telefonum kesinlikle Nexus serisinin yeni telefonu olacak.Yazıklar olsun HTC ye de Samsung a da

• 4.1.1 çıktı....HTC hala 4.0 güncellemesi dağıtsam mı dağıtmasam mı derdinde....donanımda HTC üzerine yoktur,ama yazılımda sıfır ......

• Allah'tan HTC HD2 sahibiyim :) kafama göre istediğim sürümü kuruyorum...

• Bari kernel i yayinlasalarda custom rom yapanlara az yardimci olmuş olsalar.

• sacmalıga bakarmısın:) tunderbolt alıyor dhd almıyor zaten aynı cihaz ikiside:D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: windwalker

Bari kernel i yayinlasalarda custom rom yapanlara az yardimci olmuş olsalar.

Kernel için geliştirme ücreti ödeyebilecek olsa orijinal ROM çıkarır zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.ipetitions.com/petition/give-us-ics/ Şurada imza toplanıyor destek olmak isteyen buyursun.
  • Neden sadece htc suçlanıyor anlamıyorum. Bu bütün firmalarda var. Samsung da galaxy s cihazına güncelleme vermedi mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dahada HTC almam ... desire HD olarak... benim adıma nerden karar veriyorsun zaten iyi bir kullanım deneyimi sunuyormuş felan filan.

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Neden sadece htc suçlanıyor anlamıyorum. Bu bütün firmalarda var. Samsung da galaxy s cihazına güncelleme vermedi mesela.

Durum htc de biraz farklı ancak. Önce güncelleme vereceğini söyleyip son anda vazgeçti (desire hd için planlanan güncelleme bu ay sonunu işaret ediyordu). Ve samsung güncellemeyi vermeyeceğini en baştan söylemiş bazı özelliklerin port edilerek value pack yayınlayacağını açıklamıştı. Ki htc incredible S cihazına 4.0.4 güncellemesini 15 gün önce verdi. Bu iki cihaz birebir aynı olmakla birlikte (işlemci çözünürlük ram kamera) desire hd 1.5 gb roma sahipken incredible S 1.1 gb roma sahip. Samsung galaxy S le birebir aynı güce sahip hiçbir eski telefonuna güncelleme vermedi.

• belliydi böyle olacağı. ama eminim çok fazla tepki olacaktır ve bu tepkiler yüzünden htc geri adım atabilir. atmazsa da satışları çok fazla düşecektir çünkü bu kadar benzer teknolojilere sahip bu kadar farklı model telefon varken insanların seçim tercihleri güncelleme ve destek seviyesine göre olabiliyor. eskiden çok takdir ederdim htcyi ama olmaz onların işi artık.
  • Cihaz hala aktif satışta çok ayıp edildi. Eğer update i almıyorsa bunun tek sebebi olur oda batarya ile ilgilidir yoksa alacak tüm modeller nerden baksanız hd ile eşdeğer :)
  • htc birçok müşteri kaybedecek ama farkında değil galiba :)

htc aklını başına al ve müşterilerini kaybetme !!!

• Hali hazırda en iyi diye tabi ettiği telefonu One X S3 ile kıyasıya mücadele ederken ve birçok müşterisini belli sebeplerden Samsung'a kaptırırken ve 4.0.4 güncellemesi hala gelmemişken bu haber yeni HTC ve One X alacaklara tuz biber oldu ben de dahil. İstemeye istemeye Nexus veya iPhone aldıracaklar adama... Donanım 1 sene sonra destek görmeyecekse uygulama çalıştırmayacaksa ne anlamı var ki. Beğenmesem de her daim kullanabileceğim telefonu tercih ederim... Şu durumda en iyisi sonbaharı beklemek. Ak mı kara mı belli olacak HTC için...
  • Şuan xda forumlarında sesimizin çıktığınca tepki ve fikir paylaşımı yapıyoruz.

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=755 buraya biraz göz atabilirsiniz. htc resmi olarak çıkarmasada şuanda aslında herkesin en çok beklediği rom değil sadece kernel onuda Virtuous developer grubu kendi çabalarınca bitirmek üzere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 23 Temmuz 2012; 4:21:10 >
  • BIR DAHA DA HTC ALMAM.DHD KULLANICIYIM BOYLE BIR UC KAGITCILIK OLAMAZ. IPHONE 5'I SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM. HTC NIN SU ANDAN ITIBAREN GOZUMDE ANYCOOL KADAR DEGERI YOK

• arkadaşlar donanimhaberde bu konuyu okuduktan sonra htc ye mesaj attım doğal olarak çok sinirlendim ağzıma geleni saydım fakat az önce mail ime cevap olarak hayir dogru degil. ICS 4.0 guncellemeyi HTC Desire HD cihazlara yakinda cikmaktadir. dediler.donanimhaber beni şaşırttı???? ve gözümden düştü.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.