HTC dğn facebook üzerinden yaptığı açıklamadan baya bir tepki aldı ama bu onları vazgeçirmeyecek gibi gözüküyor. Adamların umrunda bile değil. Profesyonel kullanıcılar için çok saçma bahaneler üretiyorlar ama neticesinde biz DHD kullanıcıları olarak malesef güncellemeyi alamayacağız.
Bari düzgün bir güncelleme ile stabil bir sürüm çıkarsalar Sense 3,6 yapsalar Normal sürümüde güncelleseler bari.
htc guven yok omayacak demekki.guvenilmeyen bir firaninda malini almanin satmaninda anlami yok.. en iyi htc den uzek durmak..2 tane htc desire hd vardi ikisnide atiyorum iphone alacam...uc kagitci bunlar ya
Bir daha htc asla. htc desire hd ye verdiğim paraya acıyorum şuan. Terbiyesizler
Bir rivayete göre Hatice isimli kimselere etiket bir telefon modelidir HTC
2006 yılından bu yana bir çok çeşidini kullandığım, satın aldığım ve aldırdığım HTC benim için artık bitmiştir. Mantıklı bir açıklama da yapamıyorlar. Android tarışmasız beğendiğim bir işletim sistemi. Kullandığım DesireHD bozulduğunda bir daha asla benden para kazanamayacaklar, HTC macerasını Desire HD ile kapatacak ve arayüzünü sevmesem de Samsung veya Asus ile devam edeceğim gibi görünüyor.
htc gibi büyük bir firmaya yakışmadı bir daha htc kesinlikle satın alınmayacaktır..!!
sattım kurtuldum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme