Şimdi Ara

HTC Desire HD, resmen Android 4.0 ICS güncelleme listesinden çıkarıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
12.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

İlk olarak Kanadalı TELUS operatörü tarafından açıklanan Desire HD için Ice Cream Sandwich güncellemesinin iptal kararı, HTC'nin bir müşterisine yolladığı e-posta ile yalanlanmıştı. Ancak yapılan son duyuru, Eylül 2010'da tanıtılan Desire HD'nin güncellenmeyeceğini resmen doğruladı.

HTC tarafından güncelleme iptalinin izahı şöyle yapıldı;

"Kapsamlı testlerin ardından, Desire HD'nin mevcut Android ve HTC Sense sürümleriyle müşterilerimize en iyi kullanım deneyimini sağladığına karar verdik. Yeni yazılım versiyonlarını değerlendirirken birkaç faktör üzerinde duruyoruz, ancak belirleyici etken, cihazın kullanıcıya yaşatacağı tecrübe olmaktadır. Bu değişikliğin sebep olabileceği karışıklıklardan ötürü müşterilerimizden özür diliyoruz."

Resmi HTC blogunda yayınlanan bu bilgilendirmenin akabinde binlerce kızgın Desire HD kullanıcısı haklı olarak tepkilerini ortaya koydu. Halihazırda Android 4.0 sürümü oldukça stabil bir şekilde Desire HD'de çalıştırılabiliyor. Hatta Android 4.1 Jelly Bean'in port işlemleri birçok geliştirici tarafından yürütülüyor, önümüzdeki haftalarda bu yazılımı da Desire HD'de tecrübe etmek mümkün olacak.

2010'un ikinci yarısında çıkış yapmış bir cihaza 2012'de güncelleme desteği verme vaadinde bulunarak tüketicilerin övgüsünü kazanan HTC, geri adım attı ve müşterilerinin gözündeki güvenini yitirdi. Ice Cream Sandwich versiyonunu resmen kullanabilmeleri mümkün olmayan Desire HD sahipleri ise, ancak üçüncü şahıslar tarafından geliştirilen yazılımlarla yeni Android güncellemelerini deneyebilecekler.

• htc yanlış yapıyor..

• Galaxy S le Desire HD ye güncelleme vermeyen firmalardan bi halt olmaz.

• Yazık Etmiş.

• Incredible s vs Desire HD'nin ikisindede birbiriyle neredeyse aynı donanim bulunuyor. İkisindede 1 ghz scorpion işlemci, adreno 205 gpu, Qualcomm MSM8255 Snapdragon chipset ve 768 mb ram var ama Incredible s ICS alıyor ama Desire HD ICS alamıyor. HTC şu an daha düşük konfigrasyona sahip cihazlarını piyasaya 4.0 ile sürerken bu cihaz sahiplerine yapılan ayıptır.

• Şahsen Desire HD sahibi olsam sinirlenirdim.
  • Ben Apple hayranıyım bunuda kabul ediyorum Sevme sebebim ise İşletim sistemi ve Güncelleme ne zaman gelecek derdi olmaması.
    Fakat Android telefonları her zaman beğenmişimdir en iyi arayüz olarakta her zaman HTC görmüşümdür Müzik içinde.
    Daha 1 Yıl Önce Çıkartdığı telefon olan HTC Sensation XE Bile Sense 4.0 Getirmeyen HTC Çift Çekirdekli 1.5 GHz İşlemcili 768MB Ram'li telefonun özelliklerinin yetmeyeceğini söyledi tamam dedik.
    Fakat Kısa bir süre sonra Tek Çekirdekli 1.0 GHz İşlemcili 512MB Ram'li HTC One V Sense 4.0 ile geldi. Ne diyebilirki insan ?
    Android telefon alacaksam seçimim Nexus olurdu Güncelleme gelecekmi problemi yok Arayüz iyi olmasada gelişecektir ve özellikleri gayet yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi yeni modellerin haberleri yayımlanınca 2000TL den gelirse ülkemize süper olur diyenleri göreyim:) alın size 2000TL ye telefon. uygun bi yerde saklarsınız. bozulmasın, çizilmesin...

• Cok kötü bir reklam yapıyor ama farkında değil.Yöneticiler usten baktigi için müşterilerin düşüncelerini anlayamazlar.Saniyorki millet yeni sürüm kullanmak için yeni htc alicak.

Oysa bilmiyorlarki müşteri şimdi yeni alacağı telefonun 2 sene sonra arkasında durulmayacagini gördükten sonra başka markalara kayicagini.

• 600 mhz telefonları bile 4.0 ile çıkarıyor htc istese yapar ama yeni telefon satması lazım direk satış politikası
  • Benim gibi desire hd kullanıp ta şuanda söven çok kullanıcı var. Hayır benim telefonumdan daha düşük özelliklere sahip telefona ics ve sense 4 geliyor ama bize bırak sense 4 lü, ics li sense 3.6 bile gelmiyor. Htc daha önce desire modelinde olduğu gibi yine acayip şekilde müşteri kaybetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 22 Temmuz 2012; 2:46:18 >
  • bu olayın iki yönü var üreticilerin para kazanma hırsı ile yeni telefon satmak istemeleri ve Google ın Launcherlara müdahale etmemesi...

Nexus S e nasıl Android 4.1.1 oluyor çünkü Stok launcher ile geliyor Rom üzerinde ek bir yük getirmiyor... üreticiler ise eski Launcherleri yeni android sürümlerine portlayamıyolar yada yeni launcherleri fazla sistem kaynağı tüketiyor...

Galaxy S ile Nexus S in aynı olmasına rağmen galaxy S in sürüm alamaması tamamen bu yüzden...

Google ın üreticilerin Launcher portlamasına bir ayar çekmesi gerekiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceleciburak -- 22 Temmuz 2012; 2:46:57 >
  • Bu firmalarin yaptigi tamamen kacamak oynamak nexus s bile 4.1 guncellemesi aliyor htc one v de aliyr ama htc desire ve galaxy s alamiyor gelde guven bu adamlara galaxy s3 um var ama 1 sene sonrasina garantim yok android cok guzel ama bu firmalar rezil ediyorlar boyle surerse bir sonraki nexus telefonuna gececegim

• quote:

Orijinalden alıntı: aceleciburak

bu olayın iki yönü var üreticilerin para kazanma hırsı ile yeni telefon satmak istemeleri ve Google ın Launcherlara müdahale etmemesi...

Nexus S e nasıl Android 4.1.1 oluyor çünkü Stok launcher ile geliyor Rom üzerinde ek bir yük getirmiyor... üreticiler ise eski Launcherleri yeni android sürümlerine portlayamıyolar yada yeni launcherleri fazla sistem kaynağı tüketiyor...

Galaxy S ile Nexus S in aynı olmasına rağmen galaxy S in sürüm alamaması tamamen bu yüzden...

Google ın üreticilerin Launcher portlamasına bir ayar çekmesi gerekiyor...

Custom romlara bakarsanız şuanda ics li sense 3.6 ve sense 4 lü cihazlarda çalışmayan tek şey var oda kamera, yapamıyorlar kelimesi tamamen yalandır. Üçüncü şahıslar diye htap ettiğimiz developer lar resmen yeni driver yazıp kamera sorununu da çözmüşer yakında yayınlanacak. Bir kaç gruptan oluşan developerlar bunları yapıyorlarda koskoca htc diye hitap ettiğimiz şirket bunu nasıl yapamaz.

https://twitter.com/chrisch1974/status/226241182232104960 Buyrunuz buda kamerası çalışan sense 4 lü ics den bir görüntü...

• quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Ben Apple hayranıyım bunuda kabul ediyorum Sevme sebebim ise İşletim sistemi ve Güncelleme ne zaman gelecek derdi olmaması. Fakat Android telefonları her zaman beğenmişimdir en iyi arayüz olarakta her zaman HTC görmüşümdür Müzik içinde. Daha 1 Yıl Önce Çıkartdığı telefon olan HTC Sensation XE Bile Sense 4.0 Getirmeyen HTC Çift Çekirdekli 1.5 GHz İşlemcili 768MB Ramli telefonun özelliklerinin yetmeyeceğini söyledi tamam dedik. Fakat Kısa bir süre sonra Tek Çekirdekli 1.0 GHz İşlemcili 512MB Ramli HTC One V Sense 4.0 ile geldi. Ne diyebilirki insan ? Android telefon alacaksam seçimim Nexus olurdu Güncelleme gelecekmi problemi yok Arayüz iyi olmasada gelişecektir ve özellikleri gayet yeterli.

HTC bu yaptığı ile puan kaybetti ama bir arkadaşın dediği gibi launcherler sebep buna okadar çok sisteme işleniyorki güncelleme külfet oluyor ayrıca XE ye ICS geldi hem türkiye cihazlarına hem yurtdışı olanları

• HTC bu kafayla daha çok pazar payı kaybeder. Önce Nokia gibi birbirine benzer pek çok model çıkardılar, şimdi de eski kullanıcılarına ayıp ediyorlar. Şuna "Uğraşmak istemiyoruz" deseler daha gerçekçi olurdu.

• Sense 4 yaparsan böyle olur.Ram canavarı resmen.Koysana sade kasmayan bir arayüz.Apple hiçbir şey koymamış telefon akıyor.Apple'ı sevmem ama adamlar doğru işler yapıyor.

• Oh canıma değsin demek geliyor içimden. Galaxy W'ya geliştiriciler tarafından J.B geliceği bile mechul (Daha kamerası çalışan ICS sürümü bile yok). Bence belanızı aramayın.

• Sony'nin gozunu seveyim ;) Anlayan anladi :)

• www.gsmarena.com/htc_desire_c-4759.php
    desire c bu özellikleriyle ics'yi kaldırıyorsa desire hd'nin ics'ye güncellenmemesinin mantıklı hiçbir izahatı olamaz. Böyle saçmalıklara imza atıyorsunuz sonra kârınızın düştüğünden, telefon sevkiyatınızın azaldığından dert yanma gibi bir ironiye düşüyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.