Şimdi Ara

HTC Desire HD, resmen Android 4.0 ICS güncelleme listesinden çıkarıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
12.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

arkadaşlar donanimhaberde bu konuyu okuduktan sonra htc ye mesaj attım doğal olarak çok sinirlendim ağzıma geleni saydım fakat az önce mail ime cevap olarak hayir dogru degil. ICS 4.0 guncellemeyi HTC Desire HD cihazlara yakinda cikmaktadir. dediler.donanimhaber beni şaşırttı???? ve gözümden düştü.

Aynen ben de dün hemen Htc 'ye mail attım. Cevap hayır doğru değil diye geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Sorunuz ile ilgili , ICS 4.0 guncellemesi HTC Desire HD cihalara yakinda cikmaktadir. '' HTC'ye sinirlenip attığım e-mail'in ardından gelen cevap. Yukarıdaki arkadaşta aynı cevabı aldı sanırım. Şimdi de HTC genel merkeze mesaj atacağım. Bakalım onlar ne diyecek.

• Evet bana da aynı şekilde cevap geldi.

• Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti saglamak ,her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.

Sorunuz ile ilgili , HTC ana merkezden bize gelen yanita gore HTC Desire HD cihazlara ICS 4.0 guncellemeyi cikmayacaktir.

Musteri hizmetleri Numaralarimiz : + 90-212-7055698; Ücretli, Hem sabit hatlardan hemde, Mobil telefonlardan aranabilir. 00800-142-051-118; Ücretsiz, sadece sabit telefonlardan aranabilir (Telefon sağlayıcınızdan ücretsiz numara aranabilirliğinizi kontrol edin)

İlginiz için teşekkür ederiz.

• ''Sorunuz ile ilgili , HTC ana merkezden bize gelen yanita gore HTC Desire HD cihazlara ICS 4.0 guncellemesi cikmayacaktir.''

• "Sorunuz ile ilgili , Oncelikle yasamis odugunuz olumsuzluktan dolayi ozur dileriz.Eski versiyondan musterilerimiz daha memnun kaldiklari icin ve HTC Desire HD cihazlara daha uyumlu oldugu icin,yeni guncelleme cihazin bazi ozelliklerini kaybedecekleri icin guncelleme yapilmamaktadir."

işte en son gelen mail. Bundan önceki mail'de güncellemenin kısa zamanda telefona geleceği belirtilmişti. Detaylı bir açıklama istedim ve gelen mail bu. :)

• Gördüğünüz gibi müşteri hizmetleri filanda hikaye...
  • Oynattılar yemin ederim insanları

• Biri çıkacak diyor biri çıkmayacak diyor. Buradakilerden fazla değil bilgileri.
  • Kullanıcılarını bu kadar bekletipte listeden silmek büyük ayıp. Destek konusunda htc baa göre 1 numaraydı ama gözümden düştü...

• quote:

Orijinalden alıntı: WoraZ

quote:

Orijinalden alıntı: windwalker

Bari kernel i yayinlasalarda custom rom yapanlara az yardimci olmuş olsalar.

Kernel için geliştirme ücreti ödeyebilecek olsa orijinal ROM çıkarır zaten.

Daha önce desire dada benzer problem yaşamışlardi. Sorun sense gibi hantal bir launcher. Desire i pure android olarak htcdev sitesinden geliştiricilere yayınlamışlardi. Aynı şeyi desire hd içinde yapabilirler.

• Şu linkteki :http://www.htc.com/tr/help/android4faq/ ibareye bakar mısınız ? 512 mb altındaki RAM statüsüne sokulmuş resmen telefon. Hemde sonradan eklenmiş gibi ensona yazılmış.

Hangi cihazlar Android 4.0'ı almayacak?
    Her bir ürünümüzün optimal kullanıcı deneyimi yaşaması için çok çalışıyoruz; bu nedenle, bazı ürünler halihazırdaki Android sürümlerini kullanmaya devam edecektir. Genel olarak, 512MB veya daha az RAM'e sahip cihazlar Android 4.0'a yükseltilmeyecektir. Bu cihazlar, HTC ChaCha, HTC Salsa, HTC Wildfire S, HTC Explorer, HTC Desire HD ve diğerlerini içerir.

HTC Flyer, HTC EVO View 4G ve HTC Jetstream'i içeren HTC tabletler, Android 3.2 (Honeycomb) kullanacaktır.

Yükseltmeler, devam eden destek ile aynı şey değildir. Android 4.0'a yükseltilmeyen cihazlar yazılım gelişmeleri, güvenlik yamaları ve gerektiğinde teknik destek almaya devam edecektir.

• Arkadaşlar,

Bugün HTC'ye göndermiş olduğum mail ve gelen cevap.

Sayın Yetkili, Bugün almış olduğum haber sonrası büyük bir kızgınlık yaşıyorum. HTC desire HD sahibi olarak android güncellemesi alamayacağımızı öğrendim. Eşimde HTC wildfire S, gelinimizde HTC desire HD ve eşimin kardeşinde HTC evo 3D telefon var. Bu telefonların hepsi benim telefonumdan memnun olmam sebebiyle alınmıştı. Fakat şu andan itibaren bana soran herkese HTC almayın demekten büyük zevk alacağım. en kısa sürede telefonunuzu elimde çıkartıp müşteri memnuniyetine önem veren ve küçük mali hesaplar peşinde koşmayan bir markanın telefonunu alacağım. Metro Grosmarket Personel Müdürü olarakta Medya bölümümüze güncelleme ile bilgi vererek müşterilerimize HTC'nin bu davranışı ile bilgi vermelerini isteyeceğim.

Merhaba,

Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti saglamak ,her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.

Sorunuz ile ilgili ,oncelikle yasamis odugunuz olumsuzluktan dolayi ozur dileriz.Eski versiyondan musterilerimiz daha memnun kaldiklari icin ve HTC Desire HD cihazlara daha uyumlu oldugu icin,yeni guncelleme cihazin bazi ozelliklerini kaybedecekleri icin guncelleme yapilmamaktadir.

Sayın Yetkili,

HTC bu telefona "HTC Desire C" Android OS, v4.0 (Ice Cream Sandwich) desteğini verdikten sonra. Üzülerek sizin açıklamalarınız beni açıkçası tatmin etmedi.Kesinlikle fikrim değişmedi.Ayrıca bu konuyu İngilizce olarakta mail olarak göndereceğim.

Saygılarımla,

• Tüm htc kullanıcıları bunu beklerken böyle yapmaları resmen küfretmek gibi. Yazılım sıkıntısı yüzünden samsungdan htcye geçtim aynını gene şimdi yaşıyorum. İnsanların neden iphone tercih ettikleri belli oluyor.

• Bugün htc den aradılar numara +21203 olarak gözüküyor. Daha önce bir ankette memnuniye formu doldurmuştum onunla ilgili aramışlar. bende hemen ics muhabbetine girdim söylediği kelimeler klasik prosedür kelimeler desire c örneğini verdim daha güncel bir cihaz ve dha modern cihaz dedi, peki dedi desire s modeline ne diyeceksiniz dedimiğimde desire s modeline daha ics gelmedi dedi gelmedi ama gelicek test sürümler sızdı filan dedim işte, kaldıki 8 ay sonra vereceğinizi söylediğiniz şeyi vermiyorsunuz böyle bir saçmlığı mantıklı şekilde açıklarsanız başka bir sorm yok dedim. Tamam sorununuzu iletiyorum falan filan dedi işte...
  • ulan çok sinirlendim ve bozuldum açıkcası. ne oldu diye bugun netten bakayım dedim bu güncelleme işi... vay arkadaş ya. yuh yani. önce listeye al sonra çıkarıldı listeden de.. hakikaten çok üzüldüm... desteği resmen kestik dedi adamlar...
  • 22 Aydır Nexus S kullanıcısıyım 4.1.1 kullanıyorum. Sanırım güncelleme sırasında oluşan bir hatadan dolayı sadece tuş kilitlerken "tülü televizyonların kapanışı" şeklinde olan ekran kapanma animasyonunun arada sırada çalışıp çalışmaması dışında telefon aldığım ilk günden bugüne en hızlı hali. Abartmıyorum isteyen deneyebilir, arkadaşımda olan Galaxys3 ile wifi bağlıyken yaptığımız internet sayfası açma testinde 10 denemenin 7 sinde nexus s kazandı arkadaşım bile atıcam telefonu diyerek dalga geçti. Siz siz olun en stabil android deneyimi için herzaman orjinal android sürümlü Nexus serisi edinin kafanız rahat olsun.

• Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti saglamak ,her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.

Sorunuz ile ilgili , HTC ana merkezden bize gelen yanita gore HTC Desire HD cihazlara ICS 4.0 guncellemeyi cikmayacaktir.

Musteri hizmetleri Numaralarimiz : + 90-212-7055698; Ücretli, Hem sabit hatlardan hemde, Mobil telefonlardan aranabilir. 00800-142-051-118; Ücretsiz, sadece sabit telefonlardan aranabilir (Telefon sağlayıcınızdan ücretsiz numara aranabilirliğinizi kontrol edin)

İlginiz için teşekkür ederiz.

• ht den yeni açıklama

quote:

27 July 2012: Further Explanation about HTC Desire HD Update

We’ve heard your feedback on our decision not to update the HTC Desire HD to Android 4.0. We completely understand that this is a controversial decision.

For more background, due to how storage on the HTC Desire HD is partitioned – and the larger size of Android 4.0 – it would require re-partitioning device storage and overwriting user data in order to install this update. While technically advanced users might find this solution acceptable, the majority of customers would not. We also considered ways to reduce the overall size of the software package, but this would impact features and functionality that customers are currently using. Even after installing the update, there were other technical limitations which we felt negatively impacted the user experience.

We believe an update should always improve the user experience and carefully evaluate each update based on this criteria. While we are very aware of the disappointment from this decision, we believe the impact to user experience was too great. We recognize this is a change from our previous statement and for that we’re truly sorry.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 28 Temmuz 2012; 2:53:39 >

• Arkadaşlar bende mail attım htc ye banada aynı mail noktası virgülüne geldi tepkiye karşılık bir mail hazırlamış adamlar okumadan robota maili attırıyolar heralde. Bu arada mailde müşterilerimizin yeni sürümden memnun kalmaması üzerine eski sürümde kalınacaktır ibaresi çok saçma geldi bana hangi müşteriden bahsediyosunuz güncelleme çıktı müşteriler memnun kalmadımı? htc Face sayfasında tepkilerimizi belli edelim derim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.